si te thote libri...![]()
si te thote libri...![]()
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Besoj qe po![]()
Nuk me ka rastise qe te degjoj per dike qe nga gezimi ka marre hapa qetsues apo ineksion apo eshte shtrire ne spital per kurim , ndersa nga hidherim po .Se paku aq sa kam degju une .
Ndersa une besoj se emocionet pozitive jane me te fuqishme. Gjyshja ime thote gjithnje "prej se keqes nuk del njeriu menc" dhe "u tranu prej sevdase". Ka kogja pervoje ajo,po mbush nje shekull se shpejti .
AUTOCHTHONOUS
B false
shpjegim:
Pėr mjaft kohė, hulumtimi ka treguar se emocionet negative janė mė tė fuqishme se ato pozitive, njė studim zbuloi se njerėzit nuk kanė reagime tė barabartė kur fitojn $ 3, kundrejt humbjes se 3 $.
Megjithatė, emocionet pozitive shfaqen gjate tere kohes , sepse me ato rreflektohet ato qe kemi krijuar deri tani.
pra vote per pozitivet
Nga njė studim i 2010 per lumturi, tė cilat vende renditen numer 1 per kėnaqėsinė e jetės?
a)America
b)Denmark
c)Switzerland
d)Canada
B danimarka
shpjegim:
Rrezulltatet e studimit mbi : para, lumturi dhe kėnaqėsi tė bėrė nė vitin 2010,
Danimarka renditet nr 1 per kėnaqėsinė e jetės, e 7-ta nė ndjenjat pozitive, dhe e 5-ta nė tė ardhura.
Shtetet e Bashkuara renditet e 1-ra nė tė ardhura, por renditet e 16-tė nė kėnaqėsinė e jetės, dhe 26 per ndjenjat pozitive.
Nė ēfarė moshe janė njerėz me tė lumtur ?
a)17-21
b)29-35
c)40-46
d)50 +
une do thoja ne moshen 2 vjec, por libri kalamojat nuk i trajtoka hic...
madje nuk i perfillka as ata midis 21-29, 35-40 dhe 46-50 vjec.
ehhhhhhhhhhhhhhh, kur llogjika mundohet te shpjegoje ndienjen...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uj me gaz : 26-10-2011 mė 08:37
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Krijoni Kontakt