Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Per hir te se vertetes, njohuria transmetohet "nga buzet e mjeshtrit ne veshet e nxenesit" dhe nuk shkruhet kurre... Keshtu nese vertete kerkon te verteten e shkruar, ate nuk ke per ta gjetur kurre.
    Fjalėt e Arta nuk shkruhen nė karta, apo jo ?

Une kam siguruar ne vite nje sasi te konsiderueshme librash (Gigabytes te tera)... ndonjehere aq te rralle e te vjeter sa jane te skanuar faqe me faqe e tani nuk gjenden me...flas per kopje origjinale kuptohet... jane interesante pjesa derrmuese. Por aq!
    Pėr hir tė sė vėrtetės, njė pjesė tė koleksionit tėnd e kam edhe unė, "rastėsisht" !
    Tė paktėn shėrbejnė pėr nxitjen e kėrkimit tė sė Vėrtetės, dhe jo tė qėndrosh si pjesa e madhe e njerėzve dembelė, qė pranojnė vetėm njėrėn anė tė medaljes, sepse ashtu iu vjen mė e dashur ta pranojnė.

Tė japin mundėsinė edhe tė qėnurit mendjehapur.

Post scriuptum : Tė lutem mos m'u shfaq mė si dje, me atė pamjen e kėmbėve mbi tavolinė, sepse ngjan shumė shėmtuar (miqėsisht, pa kunja ta them)

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Pėr hir tė sė vėrtetės, njė pjesė tė koleksionit tėnd e kam edhe unė, "rastėsisht" !)
    Hahahha... jo jo ta garantoj. Ato qe ke ti shoku jane pjese e koleksionit "ezoterik".. jo atji te klasifikuar "privat". Une jap ato qe njerzit kerkojne... iksi ato deshi ato mori....
    Nese do ndonje liber specifik ndonjehere, apo mbi ndonje teme specifike... ndihu i lire te me thuash.

Hahahha... jo jo ta garantoj. Ato qe ke ti shoku jane pjese e koleksionit "ezoterik".. jo atji te klasifikuar "privat". Une jap ato qe njerzit kerkojne... iksi ato deshi ato mori....
    Nese do ndonje liber specifik ndonjehere, apo mbi ndonje teme specifike... ndihu i lire te me thuash.
    Tė lutem, jam Femėr ! Mos m'u drejto me shoku apo me i! As qė ngjaj edhe fizikisht me seksin mashkull fare. Meshkujt janė goxha tė shėmtuar

Do ta kem parasysh pėr kėtė pjesėn tjetėr tė koleksionit, faleminderit !

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Tė lutem, jam Femėr!
    Ooopsss!!!
    Sapo t'u revokuan te gjitha privilegjet...!

Ooopsss!!!
    Sapo t'u revokuan te gjitha privilegjet...!
    Oh sa mė zhgėnjeve ! Ē'a tė them unė tani ? Tė tė them "mė mer tė keqen- atė bėj", nuk e them dot, sepse e keqja e njė Femre e zbukuron mashkullin, dhe nuk ta jap njė privilegj tė tillė !

Vesh mė vesh, ėshtė thėnė qė me "kohė" se edhe Orakujt ishin Femra !
    Por si duket patėn fatin qė thuhet nė legjendat e "Ėngjėjve tė rėnė"...

Madje thuhet se edhe "mollėn e ndaluar" ishte Femra ajo qė e kafshoi e para, nga dėshira dhe vullneti pėr Dijen, ndėrsa mashkulli e kafshoi vetėm sepse ia kėrkoi Femra.... (kėtė ma ka thėnė dikush nė "vesh" qė Lavdi Zotit nuk janė gjithė meshkujt njėlloj, pėr nga privilegjet ndaj Femrės)

Kybalioni nuk ka qenė pjesė e atij koleksioni, por e gjeta vetė, madje ia kėshillova dhe e binda ta lexojė atė dishepullin tėnd besnik, qė shpesh ta kam "korruptuar" nga ana ime...

Njė arsye mė shumė qė vėrteton se 'Ndikimi Mendor', ėshtė mė i fortė tek Femra !
    Sa pėr kuriozitet, nga t'u shkrep nė kokė, qė jam mashkull ?! Tė kishte shpėtuar gjė nga "Fakte mbi Femrat" ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 19-10-2011 mė 09:28

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Fetare qenkan keta masonet mo

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Personalisht, te ashtuquajturat "Shoqeri Sekrete" me japin nje fare bezdie, te ēfaredo lloji qofshin. Nga sa kam pare e degjuar asnje e mire nuk mbahet sekret. Nevoje per sekret dhe per heshtje ka vetem nje jo e mire. Sidomos masoneria qe perflitet si sekret qindravjeēarė ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    "...organizata me sekrete e planetit..." lol, te ishte sekrete nuk do behej publike sot.
    Uroj te hapen dhe lozha te tjera ne qytet periferike te Shqiperise.
    Sekret nuk eshte qe ekzistojn por si veprojn. Qe ekzistojne shoqata te tilla as e ve ne dyshim sa peshe kane ne shoqerin tone nuk e di por jam e bindur qe kurre nuk do kene me teper peshe se zoti krijuesi jone. Prandaj as me shqeteson fakti qe ekzistojne edhe ku ndodhen sepse per fatin/jeten tone vendos dikush tjeter, edhe pse njeriu since day one eshte munduar te jete zoti vet.
    I LOVE GOD

j&g

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Personalisht, te ashtuquajturat "Shoqeri Sekrete" me japin nje fare bezdie, te ēfaredo lloji qofshin. Nga sa kam pare e degjuar asnje e mire nuk mbahet sekret. Nevoje per sekret dhe per heshtje ka vetem nje jo e mire. Sidomos masoneria qe perflitet si sekret qindravjeēarė ...
    Me frazen e theksuar i ke thene te gjitha!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Kam pasė lexuar njė herė njė thėnie, nuk e mbaj mend se nga kush, qė "vetėm sekretet e vogla, duhen mbajtur fshehur; ndėrsa ato tė mėdha nuk kanė nevojė tė mbahen fshehur, sepse i ruan mosbesimi i publikut" !

E, nė kėtė rast, do thoja qė mbase Masonėt nuk kanė nevojė tė mbajnė gjė fshehur, sepse ėshtė vetė mosbesimi i publikut qė e mban tė fshehur veprimtarinė e tyre pozitive, progresin qė i kanė dhėnė njerėzimit pėrgjatė shekujsh !

Finis...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •