Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Pogradec, babai vret me sopatë djalin 33 vjeç

Pogradec, babai vret me sopatë djalin 25 vjeç

08-10-2011 16:49 CET

Krimi brenda familjes ka goditur sërish, këtë herë në qytetin e Pogradecit, ku një baba i moshuar ka ekzekutuar me sopatë djalin e tij 25 vjeçar.

Sipas të dhënave paraprake mësohet se ngjarja ka ndodhur në fshatin Vërdovë, ndërsa si babai- vrasës është identifikuar Njazi Kromollari.

Mësohet se vrasja makabre ka ndodhur pas një debati mes viktimës dhe autorit, ku i moshuari e ka gjetur zgjidhjen te presa e sopatës, duke masakruar kështu djalin e tij.

Ndërkaq viktima është identifikuar si Kudret Kromollari i moshës 25 vjeç.

Lidhur me këtë rast uniformat blu mbërritën menjëherë në vendngjarje ku dhe arrestuan të moshuarin Kromollari, ndërsa po punohet për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes. /NOA/

zeri info

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    po pra, e rriti e beri 25 per ta keput me sopate
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Ne kete artikull nuk thuhet fakti qe ky djali 25 vjecar dhunonte te dy prinderit e moshuar. Aty ku e lexova une keshtu thuhej....

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Pogradec, rrahu nënën, babai e vret me sëpatë të birin

POGRADEC-Një ngjarje e rëndë është shënuar në fshatin Vërdovë të Pogradecit, ku babai ka vrarë djalin e tij me armë të ftohta.
    Krimi brenda familjes ka ndodhur sot pasdite në familjen Kromollari, ku Njazi Kromollari 72 vjec ka goditur me sëpatë për vdekje, djalin 33 vjecar Kudret Kromollari.
    Dyshohet se goditja me sëpatë erdhi pas një konflikti mes babait dhe të birit ne banesen e perbashket. TVNews24 meson nga burime policore se djali kishte dhunuar fizikisht nenen e tij. Duket se Njazi Kromolari nuk e ka duruar kete fakt dhe ka debatuar e me pas sherrit me fjalë dhe atij fizik, babai ka rrëmbyer një sëpatë dhe ka goditur 3 here me sepate djalin duke e lene te vdekur ne vend. Ne momentin e krimit te pranishem ne vendgjarje ishin, nena e djalit, vellai i viktimes dhe gruaja e tij shtatzene.
    Menjeherë pas krimit vëllai i viktimes ka njoftuar policinë, ndërsa autori babai i tij është vetëdorezuar duke pranuar atë që kishtë bërë.
    Sipas banorëve të zonës, por edhe familjarëve mendohet se fillesa e kësaj ngjarjeje të rëndë është gjendja e rëndë ekonomike e familjes, mungesa e një pune për viktimën, i cili ishte kthyer në person të alkoolizuar dhe që dhunonte fizikisht prindërit e tij.

Autori aktualisht ndodhet në polici i prangosur, ndërsa trupi i djalit në morgun e qytetit të Pogradecit.

(d.b/BalkanWeb)
    Lidhje te tjera
    Durrës, arrestohet, plagosi me thikë kushëririn e dehur
    FOTO: Pogradec, babai vret me sëpatë të birin

Kthehu Dërgo Printo Home
    Komento

Dërguar nga per te ardhur keq, usa më 08-10-2011 në 21:27

per te ardhur keq,per keto komente qe lexojme ketu.Ku je ti o njeri,qe ngre dore mbi nenen,qe te beri ty 33,i pa pune dhe i alkolizuar.NJe dite ai ashtu sic i rrihte edhe mund ti vriste,prinderit.Ketej nga ne n.q.s shteti ka prova per dhune fizike ndaj se jemes ,plaku del i pafajshem.Nuk i kishin faj prinderit,qe ai nuk punonte dhe vetem pinte.Ku i gjejne leket keta njerez?Klubet plote dhe te pa pune?E,pra ,mbase zoti i dha ate qe meritonte.Prinderit kane vetem nje gabim,(qe e sollen ne jete).

Dërguar nga pjeter më 08-10-2011 në 21:21

sot ne shqiperi prindrit po kthehen, ne nje pengese, dhe shume shpesh lihen te vetem edhe pse kane nga 5-6 femije,shperfytyrohen, poshterohen dhe dhunohen,e pra ka edhe nga ata qe nuk durojne dot te trajtohen si qeni e te rrihen si gomari,reagojne ne te njejten menyre c'njerezore.

Dërguar nga ervin, kanada më 08-10-2011 në 20:11

Sygjeroj qe ne pasaporten Shqiptare te shtohet shenimi kombesia shqiptar/kanibal.

Dërguar nga ben, canada më 08-10-2011 në 20:10

Shkaterimi moral eshte me i demshem se ai ekonomic, por te dya bashke sjellin cdo lloj fakteqesie!
    Shkaqet e sistemit Enveristo-Salist!

Dërguar nga komunisti më 08-10-2011 në 19:37

te lumte sepata

Dërguar nga Fazani, rimini më 08-10-2011 në 19:08

Varfeia ekstreme,injoranca,patriarkalizmi

Dërguar nga Reflection, zv më 08-10-2011 në 18:58

@lezha: Mè duket se ora jote shènon vitin 1550 apo diku gjetkè..Kjo do te thotè se ti akoma ke mbetur ne kohèn e Kanunit.Nuk tè duket pak e tepèrt ajo qè shkruan?! Nèse ai'baba'do kishte qènè kaq i zgjuar e trim besoj se do kishte mundur t'ia kaloje ca virtyte te mira edhe tè birit..
    @Shkupi: Civilizimi ne Shqiperi, ndershmèrisht èshtèDisi mèPèrpara se nè atèShtet fallc,ku,shpesh atdhetaretEmi atje mèFlasin vec per fe..Sa per ndodhinè: Fatkeqèsisht,ne,SI KOMB,na karakteriz.keto teKqija tèRenda.

Dërguar nga Bato më 08-10-2011 në 18:44

cfare behet kshu pse?

Dërguar nga edi buda, las vegas usa më 08-10-2011 në 18:19

FAJIN EKA ENEVER HOXHA AI QAFIR I FUSTE NE PUNE QYSH 16 VJEC TE GJITHE ME ZOR , SHIFNI SOT PA PUNE TE GJITHE ,HANE E PINE TE GJITHE NEPER KLUBE PALL ARIU , SHIE E DIELL DHE BUK BEU , CAR DONI ME , AI DULL BUDALL I GJINTE PUNE KUJDO, JA KESHTU ASHT MIRE ME SOPATA DHE HANXHAR PAKESOHUNI AKOMA JENI SHUME PUNE MOS SHKONI NOOOOOOOOO RRINI PINE DHE BANI PALLE , KA MENDU SALA PER JUVE , TE GJITHE DO BAHENI BIZNEZ MEN VETEM NASTRADINI DO RRIJE ME GAMOR JUVE ME BENCA TE GJITHE , 2000 LEK QILLJA BENXIN

Dërguar nga Elmi Bytyqi, Prizren më 08-10-2011 në 17:58

Ruaji zot Shqiptaret nga te keqijat...

Dërguar nga Ismail, Prishtine më 08-10-2011 në 17:57

pershendetje,
    jam i tmerruar me lajmet e perditshme te vrasjes brenda familjes.Nuk e kuptoj a do reflektoj ndonjeher populli shqiptare dhe ta kuptoj se keto krime skan asgje te perbashket me njerezit normal.Nje dite duhet ta kuptoni se komunizmi u hoqi shpirtin nga trupi dhe nuk eshte cudi keto qe po ndodhin sot.
    Turp per shoqerine qe nuk reagon ,mjere per shqiptaret ku jan katandisur....

Dërguar nga rebeli tba, greece më 08-10-2011 në 17:33

shum keq ka bere gjynaf

Dërguar nga lezha, shengjin më 08-10-2011 në 16:51

shum mir ja ka bere ai duhet te paguhet nga shteti sepse ka vrare nje kriminel qe sundonte ne shtepin e te atit ka shum ne shqiperi qe mundohen te zene vendin e kryefamijarit te zesh vendin e kryefamiljarit duhet te punosh te jesh i afte te mendosh per familje jo te vjellish familjen per tu sjellur si qen rrugaq.poshte shqiptaret kriminel hajdude pisanjoll.

Dërguar nga titi më 08-10-2011 në 16:50

rasti i 5 apo i 6-te brenda ketij viti qe nje baba vret djalin ne Shqiperi.
    2011.......... duhet te ruhemi nga baballaret ???

Dërguar nga joni, hh më 08-10-2011 në 16:45

Zot cka nuk ndin njeri.
    Shqiptarve ne Kosove jav murr mend Luft e jane tranu e demorilizu, po Shqiptar e Shqiperise qka i gjet valle, per cdo dite ndegjon keso marrina.
    Zot ruj shqiptar nga e keqja

Dërguar nga O zot më 08-10-2011 në 16:45

O ZOT ç'të keqën të bërëm ne shqiptarët që edhe këto të kqija na ndodhin ... ????

Dërguar nga Shkupi, franc paris më 08-10-2011 në 16:31

FAJ KA CIVILIZIMI NJERZOR QE KA AKOMA NJERZ TE MBRAPAMETUR NE SHQIPERI

Dërguar nga edi, zürich më 08-10-2011 në 16:20

edhe nje tjeter vrasje,para pak ditesh ne malesi te madhe,tani ne pogradec.atehere pranonje faktin qe nuk ka maloke ose maqalore por ka shqiptare me te njejtin mentalitet qe nga vermoshi e deri ne konispol,vrasje,vjedhje,mashtrime,droge,korrupsin, plehra etj etj etj.ku po shkojm?

Dërguar nga OLA, Lyonrance më 08-10-2011 në 16:14

Nuk ka mundesi ta ket patur djal,prindi kurr nuk ben nje veprim te till,sishte gjaku i tij mendoj un,nje ngjarje e rend shpreh ngushellimet e mia pjestareve tjer te familjes

Vazhdimi komenteve: 1 2

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Angry

ku do qe behen krime shkaktari kryesor eshte alkoli, as droga nuk ka shkaktuar kaq krime dhe viktima sa alkoli,
    ah sikur te behej dicka qe alkoli te hynte ne kategorine e droges dhe te ndaloheshe komplet nga qarkullimi

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    per cdo tragjedi te tille do duhej te deklarohej dhe shteti.
    psh kryeministri do duhej te drejtonte gishtin tek ministria perkatese. ministria tek drejtoria perkatse e keshtu me rafhe derisa te dilte fajtori.

kush eshte fajtori
    jan shume por shteti paguan mijra nepunes qe formalisht paguhen se gjoja mbulojne kte apo ate sektor te shoqerise.

nuk e di si e ka bota.

por besoj se pijaneci nuk behet problem brenda nje dite.
    ai ka karriere te gjate qe nga dita kur behet xurxull per her te pare derisa behet kronik.
    ktu duket shteti.

shteti ne fshat shteti ne lagje ..shteti ne qyteze e ne kryeqytet..
    te gjithe jan pergjegjes. qofte pushtet lokal qofte qendrori.
    pijaneci eshte terrorrrrist ne kuptimin me te plote te fjales.

asgje nuk eshte enveri stalini apo hitleri.. per nje familje..sa eshte ai.. pjestari i familjes .. pijaneci..
    pra ku je o shtet demokratik qe lejon te jetoje nen diktaturen e eger te pacipe te pijanecit.. nje nene.. nje grua.. nje plak apo nje tufe me femije..
    sje kerkund..
    e pra.. doktorr berisha.. po nuk kuptove se shteti demokratik fillon te clirimi i familjes nga diktatura.. ske kuptuar asgje..

shum perpara.. shum perpara.. se babai te marre sopaten.. duhesh ti mor qerratuc shtet qe paguhesh qe ta mberthec prej zverku terroristin pijanec e ta plasesh brenda e te marre fryme lirisht nje nate.. mbas 1000 e 1 neteve torturë.. me ne fund..plaka plaku gruaja e femijet.. ne nje shtepi me pijanec..
    te dhjefsha rruget qe u a pret shiritnë..

o doktorr.. me gjithe ata mu.tërit ministra kryetara bashkije e kryeplako p.ut.an.a..

..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    ne cdo vend te botes ka pijanece, bile ketu tek ne ka ndoshta me pak se ne vende te tjera.
    Pijanecet pergjithesisht shkaktojne shqetesime tek ambjenti rreth tyre, Tifozet e dehur angleze jane kudo qe vene problem i policise, por ne familje gjerat nuk jane njesoj. Ne familje pjestaret e pertypin hallin e tyre sepse fajin nuk ua ka bota. Raste te tilla jane teper te rralla qe babai te vrase djalin e tij me sepate per ta ndalur nga agresioni alkoolik.
    Le te thote Brari apo kushdo tjeter se e ka fajin shteti, keto jane po.rdhe me rigon.
    Ne amerike shteti e pati fajin qe gruaja e vrau dhe e poqi burrin diten e falenderimeve?
    ne suedi shteti e pati fajin qe krimineli vrau nje dyzine me femije?
    mos flisni kot o njerez.
    Ne rastin ne fjale kane qene fshatare te pakulture te cilet si mjet argetimi kane pasur alkoolin e si mjet komunikimi kane pasur sepaten
    mjere familja thuaj , pa ju gallat doni
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Ne momentin e krimit te pranishem ne vendgjarje ishin, nena e djalit, vellai i viktimes dhe gruaja e tij shtatzene.
    Po ku vellai i viktimes ca dreqin bente aty i pranishem???S'kishte fuqi t'a pengonte vellane e tij te dehur??
    Po cmenden njerzit dita dites ....

La vita non si spiega, si VIVE!

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    per cdo tragjedi te tille do duhej te deklarohej dhe shteti.
    psh kryeministri do duhej te drejtonte gishtin tek ministria perkatese. ministria tek drejtoria perkatse e keshtu me rafhe derisa te dilte fajtori.

kush eshte fajtori
    jan shume por shteti paguan mijra nepunes qe formalisht paguhen se gjoja mbulojne kte apo ate sektor te shoqerise.

nuk e di si e ka bota.

por besoj se pijaneci nuk behet problem brenda nje dite.
    ai ka karriere te gjate qe nga dita kur behet xurxull per her te pare derisa behet kronik.
    ktu duket shteti.

shteti ne fshat shteti ne lagje ..shteti ne qyteze e ne kryeqytet..
    te gjithe jan pergjegjes. qofte pushtet lokal qofte qendrori.
    pijaneci eshte terrorrrrist ne kuptimin me te plote te fjales.

asgje nuk eshte enveri stalini apo hitleri.. per nje familje..sa eshte ai.. pjestari i familjes .. pijaneci..
    pra ku je o shtet demokratik qe lejon te jetoje nen diktaturen e eger te pacipe te pijanecit.. nje nene.. nje grua.. nje plak apo nje tufe me femije..
    sje kerkund..
    e pra.. doktorr berisha.. po nuk kuptove se shteti demokratik fillon te clirimi i familjes nga diktatura.. ske kuptuar asgje..

shum perpara.. shum perpara.. se babai te marre sopaten.. duhesh ti mor qerratuc shtet qe paguhesh qe ta mberthec prej zverku terroristin pijanec e ta plasesh brenda e te marre fryme lirisht nje nate.. mbas 1000 e 1 neteve torturë.. me ne fund..plaka plaku gruaja e femijet.. ne nje shtepi me pijanec..
    te dhjefsha rruget qe u a pret shiritnë..

o doktorr.. me gjithe ata mu.tërit ministra kryetara bashkije e kryeplako p.ut.an.a..

..
    Jam komplet dakord me ato qe thua.
    Pijanecet jane te rrezikshem,pa kontroll dhe nuk dihet se cfare mund te presesh.
    Njerez qe ngaterrohen me sherre me pijanecet duhet te fusin ne pune llogjiken,qe do te thote menjehere sa pijaneci te ngreje ndonje sherr,,te kercenon,tregohet shume agresiv,mund te kete ne duar,arme,mjete rrethanore,thika,sopata.....largohu,ik,lajmero policine dhe mos bej lufte dhe kacafytje me pijanecin.
    Shyqyr sot te gjithe kane celulare,kaq e veshtire eshte te lajmerosh policine dhe parandalosh nje krim?
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 10-10-2011 më 21:12
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Mire ja paska bere .
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •