Koha janė vetė njerėzit, dhe duke qenė kėshtu nuk ėshtė e vėshtirė tė menaxhosh "kohėn". Mjafton tė menaxhosh veten, tė vetė organizohesh, dhe ēdo gjė pastaj ecėn sipas rrjedhės, edhe nėse tė del ndonjė "guralec" (nė mėnyrė figurative) qė tė pengon, dėshira e mirė dhe pozitiviteti - ėshtė busulla e duhur !
Nė fakt, tani kisha gjė tjetėr nė plan, por pashė qė po zhvillohej njė debat interesant rreth heroit tonė Skenderbeut tek forumi i historisė dhe po lexoja me gjithė qejf pėr tė mėsuar ndonjė gjė intersante, dhe lashė atė qė kisha nė mend, dhe mė pas pashė kėtė temėn tėnde, dhe me njė frymė e lexova, dhe mė erdhi mirė pėr ty. Besoj se edhe anėtarėve tė tjerė, do i vijė mirė qė kėshillat qė tė kanė dhėnė, ti po fillon me ngadalė t'i praktikosh.
A mė pėlqen gjė tjetė pėrveē mėsimit thua ti ? Nė adoleshencė, kam qenė nė njė shkollė qė ka pasur shumė disiplinė, me tė cilėn tashmė u brumosa qė nė atė moshė, edhe mė ka mbetur ajo dashuria pėr librin. Volteri thotė kėshtu : "Nė jetė pata njė mik tė vėrtetė, dhe ky ėshtė - Libri"
Mė pėlqen shumė edhe muzika, aq sa edhe kur lexoj, vė gjithmonė muzikė tė lehtė nė sfond, sepse mė ndihmon tė pėrqėndrohem dhe ndihem mė qetė...
Ato shėtitjet nė kafene, argėtimet i bėj edhe unė, dikur i kam pasur shumė mė tė shpeshta, por me kalimin e kohės, sikur fillojnė edhe tė dalin qejfit...
Dhe nuk harroj kurrė, tu kushtoj kohė edhe miqve tė mi, qė falė Zotit i kam miq tė mrekullueshėm...
Tani, nuk mundem tani tė tė pėrshkruaj gjithė jetėn time private kėtu
Mjafton tė jesh i motivuar, dhe ia del, edhe pse jo gjithmonė gjėrat na shkojnė siē duam, por pas njė kohė, me siguri na del diēka edhe mė e bukur, se sa e kemi menduar mė parė...Jeta vepron nė mėnyra dhe rrugė tė mistershme...
Thjesht mjafton tė mos dorėzohesh kurrė !

Krijoni Kontakt