Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    akoma i besoni keto qe thot rrusia hhahahahaha
    lufta mund te ndodh nga momenti ne moment ska dat/vit
    por jo per kosoven lol po per ndonje interes me te madh kosova eshte keje mos ta themi
    Partizoni

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Gjinkalle...jooooooooooooo, thjesht jane te permbajtur...por kur merr zjarr "ariu" mos i dil perpara.... s`eshte kaq budalla ky qe te flase te tilla gjera nga vetvetja, se ndryshe e "bejne dalje"...
    prandaj situata ne mitrovice nuk zgjidhet me ultimatumet e thacit dhe as te KF0R-it, ..por me dialog., qetesisht pra,....
    perndryshe plagoset "ariu" dhe pyesni njehere se c`ben ariu i plagosur...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 30-09-2011 më 05:22
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    ej e dini ca te ben ariu i plagosur ju apo jo ???

..... te ha muuuuuun
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Sa e fuqishme eshte thjesht bej google edhe do e shofesh. Do zoti te jet ashtu si thua edhe jo e kunderta.
    Buxheti ushtarak
    Rusia - $56 miliard
    Amerika - $692 miliard

GDP
    Rusia - $2.222 trilion
    USA - $14,526 trilion

Te ardhura per fryme
    Rusia - $15,836
    USA - $46,860

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193
    nuk e di kush I hap keto parulla lufte, Rogozin ka then ndonje llaf sa per tu solidarizuar me popullin serb asgje me teper nuk ka thene. nuk ka lidhje fare rusia me mitrovicen e veriut.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Buxheti ushtarak
    Rusia - $56 miliard
    Amerika - $692 miliard

GDP
    Rusia - $2.222 trilion
    USA - $14,526 trilion

Te ardhura per fryme
    Rusia - $15,836
    USA - $46,860
    C'hyn Amerika këtu ? UCK e përballonte vetë luftën.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

UCK e përballonte vetë luftën.
    Hyllo, nuk e di si të ta them ëmbël , por kohët e fundit seç i thua ca gjëra pak si të gabuara, apo më duket mua ?

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ma shpjego ti mua pra se cfarë hyn Amerika në këtë temë duke qënë se trecereku i forumit është mbushur me tema për Palestinën, për konspiracira mbi 11 Shtatorin, duke glorifikuar Hashim Thacin që i ka dalur totalisht jashtë kontrollit situata e veriut, duke sharë Arivzun(se ky është përgjegjës për ngërcin politik), duke firmosur importime plerash, duke shitur dete, duke lidhur aleanca vllazërore me Turkun etj etj etj.

Nuk e kuptoj pse po krahasohet shpenzimi ushtarak Amerikan me atë Rus, në një temë që flitet për Shqipërinë dhe Kosovën. Ne i mbrojmë vetë tokat tona. Madje, Amerika që u fut, vec sa na ka prishur punë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Se me çfarë është mbushur treçereku i forumit, nuk është përgjegjësi e imja. Kur kam nerva për të diskutuar një temë, që më duket se ka çfarë të debatoj - hy e jap mendimin tim, dhe tek kjo tema këtu, nuk harxhova kohë të merrem me thashetheme, por u kapa veç tek ajo pjesa që të citova, dhe prap ta them që je gabim, e këtë ti e di mirë, por si lab që je - nuk e pranon tani.

E ku të prishi punë ty Amerika që ndëryhri në Kosovë? Hyllo, ta ka vjedhur njeri paswordin? Sepse nuk më besohet që po shkruan ti !

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Se me çfarë është mbushur treçereku i forumit, nuk është përgjegjësi e imja. Kur kam nerva për të diskutuar një temë, që më duket se ka çfarë të debatoj - hy e jap mendimin tim, dhe tek kjo tema këtu, nuk harxhova kohë të merrem me thashetheme, por u kapa veç tek ajo pjesa që të citova, dhe prap ta them që je gabim, e këtë ti e di mirë, por si lab që je - nuk e pranon tani.

E ku të prishi punë ty Amerika që ndëryhri në Kosovë? Hyllo, ta ka vjedhur njeri paswordin? Sepse nuk më besohet që po shkruan ti !

Lëre aman. Mos ju tektë egërsirave për luftë, se gjithë botën e kthejne përmbys nëse e shofin veten me shpatulla në mur. Shif kush u vetzgjodh prap president i fuqisë numër 1 berthamore në botë duke festuar me një konglomerat cetnikësh sllavë. Nuk e kanë hic problem të na kthejnë 1,000,000 vjet prapa. Nuk sheh cfarë soj njerëzish komandojnë atë potencë nukleare ?

In Novorossiysk on Monday, he rode along as the hard-rock anthem of the “Night Wolves” biker club blared in the background. Club leader Alexander Zaldostanov, nicknamed “Surgeon,” is one of Putin’s friends.

During the event, Putin was flanked by veterans of World War Two and the conflicts in former Yugoslavia.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •