Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78

Ju falenderoj te gjitheve per kurajon!

Une ju falenderoj te gjithe anetaret e forumit qe nuk ngurruan te me mbushin me kurajo kur e kisha shume te veshtire, pasi e kam lexuar cdo postim tuajin me dhjetera here dhe vertet aty kam gjetur se ka njerez te mire edhe ne kohen ne te cilen jetojme. Kam filluar te gjej nje ngrohtesi ne jete, shkalle-shkalle. Falenderoj ne vecanti anetaren Yes*, e cila me ka shkruar me dhjetera here per mendime pozitive.

Ju falenderoj 1000 here!

Ahhhh mė nė fund tė pashė qė hape njė temė, ku edhe ne qė tė lexojmė tani tė buzėqeshim me Ty !
    Bravo, kurajo pėr mė tej...

Tė falenderoj unė Ty pėr konsideratėn, dhe pėr faktin qė ato fjalė qė t'i kam thėnė nga zemra - i ke dėgjuar, dhe po mundohesh tė shohėsh pozitivisht Jetėn !

Suksese me gjithė zemėr !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Ahhhh mė nė fund tė pashė qė hape njė temė, ku edhe ne qė tė lexojmė tani tė buzėqeshim me Ty !
    Bravo, kurajo pėr mė tej...

Tė falenderoj unė Ty pėr konsideratėn, dhe pėr faktin qė ato fjalė qė t'i kam thėnė nga zemra - i ke dėgjuar, dhe po mundohesh tė shohėsh pozitivisht Jetėn !

Suksese me gjithė zemėr !
    Dhe, ja gjeniu i forumit, eshte ne dispozicion ore e cast te ktheje cdo lloj pergjigje.
    Je bere role model-i im ne forum. Pa ma thuaj, ke kohe te lire ti ndonjehere apo vetem merresh me gjera qe i takojne mesimit? Ca preferon te besh gjate kohes se lire?

Greetings!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    jo jo, vetem kohe te lire duket qe s'ka ajo
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Pa ma thuaj, ke kohe te lire ti ndonjehere apo vetem merresh me gjera qe i takojne mesimit? Ca preferon te besh gjate kohes se lire?
    Koha janė vetė njerėzit, dhe duke qenė kėshtu nuk ėshtė e vėshtirė tė menaxhosh "kohėn". Mjafton tė menaxhosh veten, tė vetė organizohesh, dhe ēdo gjė pastaj ecėn sipas rrjedhės, edhe nėse tė del ndonjė "guralec" (nė mėnyrė figurative) qė tė pengon, dėshira e mirė dhe pozitiviteti - ėshtė busulla e duhur !

Nė fakt, tani kisha gjė tjetėr nė plan, por pashė qė po zhvillohej njė debat interesant rreth heroit tonė Skenderbeut tek forumi i historisė dhe po lexoja me gjithė qejf pėr tė mėsuar ndonjė gjė intersante, dhe lashė atė qė kisha nė mend, dhe mė pas pashė kėtė temėn tėnde, dhe me njė frymė e lexova, dhe mė erdhi mirė pėr ty. Besoj se edhe anėtarėve tė tjerė, do i vijė mirė qė kėshillat qė tė kanė dhėnė, ti po fillon me ngadalė t'i praktikosh.

A mė pėlqen gjė tjetė pėrveē mėsimit thua ti ? Nė adoleshencė, kam qenė nė njė shkollė qė ka pasur shumė disiplinė, me tė cilėn tashmė u brumosa qė nė atė moshė, edhe mė ka mbetur ajo dashuria pėr librin. Volteri thotė kėshtu : "Nė jetė pata njė mik tė vėrtetė, dhe ky ėshtė - Libri"
    Mė pėlqen shumė edhe muzika, aq sa edhe kur lexoj, vė gjithmonė muzikė tė lehtė nė sfond, sepse mė ndihmon tė pėrqėndrohem dhe ndihem mė qetė...

Ato shėtitjet nė kafene, argėtimet i bėj edhe unė, dikur i kam pasur shumė mė tė shpeshta, por me kalimin e kohės, sikur fillojnė edhe tė dalin qejfit...
    Dhe nuk harroj kurrė, tu kushtoj kohė edhe miqve tė mi, qė falė Zotit i kam miq tė mrekullueshėm...

Tani, nuk mundem tani tė tė pėrshkruaj gjithė jetėn time private kėtu

Mjafton tė jesh i motivuar, dhe ia del, edhe pse jo gjithmonė gjėrat na shkojnė siē duam, por pas njė kohė, me siguri na del diēka edhe mė e bukur, se sa e kemi menduar mė parė...Jeta vepron nė mėnyra dhe rrugė tė mistershme...

Thjesht mjafton tė mos dorėzohesh kurrė !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Koha janė vetė njerėzit, dhe duke qenė kėshtu nuk ėshtė e vėshtirė tė menaxhosh "kohėn". Mjafton tė menaxhosh veten, tė vetė organizohesh, dhe ēdo gjė pastaj ecėn sipas rrjedhės, edhe nėse tė del ndonjė "guralec" (nė mėnyrė figurative) qė tė pengon, dėshira e mirė dhe pozitiviteti - ėshtė busulla e duhur !

Nė fakt, tani kisha gjė tjetėr nė plan, por pashė qė po zhvillohej njė debat interesant rreth heroit tonė Skenderbeut tek forumi i historisė dhe po lexoja me gjithė qejf pėr tė mėsuar ndonjė gjė intersante, dhe lashė atė qė kisha nė mend, dhe mė pas pashė kėtė temėn tėnde, dhe me njė frymė e lexova, dhe mė erdhi mirė pėr ty. Besoj se edhe anėtarėve tė tjerė, do i vijė mirė qė kėshillat qė tė kanė dhėnė, ti po fillon me ngadalė t'i praktikosh.

A mė pėlqen gjė tjetė pėrveē mėsimit thua ti ? Nė adoleshencė, kam qenė nė njė shkollė qė ka pasur shumė disiplinė, me tė cilėn tashmė u brumosa qė nė atė moshė, edhe mė ka mbetur ajo dashuria pėr librin. Volteri thotė kėshtu : "Nė jetė pata njė mik tė vėrtetė, dhe ky ėshtė - Libri"
    Mė pėlqen shumė edhe muzika, aq sa edhe kur lexoj, vė gjithmonė muzikė tė lehtė nė sfond, sepse mė ndihmon tė pėrqėndrohem dhe ndihem mė qetė...

Ato shėtitjet nė kafene, argėtimet i bėj edhe unė, dikur i kam pasur shumė mė tė shpeshta, por me kalimin e kohės, sikur fillojnė edhe tė dalin qejfit...
    Dhe nuk harroj kurrė, tu kushtoj kohė edhe miqve tė mi, qė falė Zotit i kam miq tė mrekullueshėm...

Tani, nuk mundem tani tė tė pėrshkruaj gjithė jetėn time private kėtu

Mjafton tė jesh i motivuar, dhe ia del, edhe pse jo gjithmonė gjėrat na shkojnė siē duam, por pas njė kohė, me siguri na del diēka edhe mė e bukur, se sa e kemi menduar mė parė...Jeta vepron nė mėnyra dhe rrugė tė mistershme...

Thjesht mjafton tė mos dorėzohesh kurrė !
    Falemnderit Yes. Ndoshta e teprova duke te bere pyetje une ketu se ca ben ti gjate kohes se lire. Mjafton qe ketu ne forum kam gjetur nje person tek figura e te cilit gjej nje perkrahje morale dhe qe me jep vetebesim me deshiren per te shkuar perpara!

Nje heer e nje kohe isha bere si shtepija e femijes te forumit dhashe ndihme shume
    por puna eshte mos te qepet tjetri e te qahet por te marre jeten ne dore se po e fike pc do mbetesh ti edhe vetja tende
    Gezohem qe po e ndryshon jeten tende!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E shyqyr qe ja hodhe citruse! Me behet qejfi. Me optimizem qofsh perhere dhe mos e lesho veten para veshtiresive se fundja duhen dhe ato per te na bere me te forte
    Feelings change - memories don't.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •