Nuk eshte per te ardhur keq por problemi eshte qe kanali #shqiperia akoma nuk ka mar nje drejtues.
se shpejti do krijohet komplet stafi i ri tek #shqiperia
Nuk eshte per te ardhur keq por problemi eshte qe kanali #shqiperia akoma nuk ka mar nje drejtues.
se shpejti do krijohet komplet stafi i ri tek #shqiperia
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
Genti mendoj qe ska lidhje kjo gje.
Masat mund te merren nga Ardi nqs do ishte i interesuar te marre masa, sepse kta qe them un jan thjesht Aop nuk jan as Sop As founder.
Nejse thnx...
E para e punes hiqni e mos veni aop qe kan qen me pare me mire te rinjte do i mesojne komandat mesoini te marin scripte dhe mesojne te gjithe kemi mesuar aop e vjeter vetem probleme hapin se jan ndare ne klane
me mire zoq te rinje dhe jeni ok si staf
ishalla gjejne nje fonder te mire se ate warior ben mire qe e krefen e ulen nga froni se nuk meritonte fonder po nejse mendimet ne albasoul jan fukarrallek me mire mos japesh se te japesh se kur jep e tregon padrejtesit mer pull te kuqe si une ne forume
me respekte
bebi_vogel
El_Culpable.. Faleminderit qe e solle kete, ankese do rishikohet cdo gje dhe do merren masa.. Ju lutem mos postoni me ne kete teme..
DENISI
FEJA E SHQYPTARIT? 'SHQYPTARIA'
rob te trashe kujtojne se kane kap boten me i forum e nje ip,,,100 dollareshe,,,
administratore koti
ore ti dorzoj une dekumentat per founder ti them accessit te japi fondet![]()
Na mbyten servilat.com
Ketu ne Albasoul ka vend ajo shprehja e vjeter :
... mesa shikohen bathet, shum larg jan pashket.
Me kete drejtim qe po i jepet nga Progeny apo i quajturi Ardi, kur nuk do te ket nje staf dinjitoz dhe te afte ti sherbeje komunitetit tone shqiptar, ashtu sic i takon dhe e meriton ai.
Ketu po vazhdon te zhvillohet politika e grupazheve ... ky esht shoku, miku apo i njohuri im apo e njohura ime, edhe nuk lejoj njeri te mi preki e te flasi rreth tyre !
Pa futur ketu nje drjtim te siqerte e te pastert per te gjithe, te barabarte per te gjith njesoj etj, Albasouli nuk ka per te ber kurre hajer.
Shikoni akillet qe jepen, jan mese te qarta qe jan tendecioze ndaj edhe personave qe se meritojn fare, por ju vihet nga nje shaka mese normale qe bejn ne main me "shoqen e dashur" te X apo Y nga ircope te caktuar apo vet Progeny qe jep e heq aksese si ti doje qejfi atij se e ka ne dore drejtimin e serverit !
Kur peshku qelbet nga koka, nuk besoj se ka me vend per komente, kur vet ky njeri po i fole e i ben nje vrejtje tejet dashamirese e miqesore, perdor nje fjalor vulgar me koleget e tij, e ben te fortin e chatit, cdo presim nga te tjeret.
Qekur Albo e la drejtimin e stafit #hqiperia, ky staf iku dhe po iken cdo muaj poshte edhe me posht.
Ndaj mos prisni hajer me keta drejtues megallomane, pa kulture qytetare, te pa edukuar e mendje medhenj, qe kan nje akses ne dore dhe ju duket vetja se kane ne dore edhe jeten e te terve qe futen ne chat.
Harojn qe nje akill i ven ketu se po shkruajm kunder drejtimit nga ky e shoket e ketij, na con neper serverat e tjere qe jan plot sot aktualisht.
Shpresoj qe ti bien lapsit e mendjes ti sherbejne Albasoulit dhe jo akseseve te tyre per tu dukur agallare.
Cuna dhe Goca:- Per ankesen e bere nga un u moren masat e duhura thjesht kan harru me myll temen.
Mos u shqetsoni ALBASOULI vazhdo perpara.
T“pakten kshu thon
Ju Lutem Moderatorve te mbyllin temen.
edhe mu me kishin bo ban
Krijoni Kontakt