Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 70
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Dasem me te bukur se kjo me poshte une nuk kam per te perjetuar ndonjehere...

Etyd

Kur te shkruhet Iliada jone
    nuk do te shemben bedenat, as pirgjet,
    as minibaret e qelqta ku pihet frape.

Ne rente shi -
    do te jesh e gdhendur ne uje.
    Ne rente diell -
    e mbeshtjellur ne nje rreze dielli do te jesh.
    Pastaj,
    a keputet rrezja e diellit, a keputet shiu...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Wali me bere kurioze te lexoj po nuk jan ndare me jo thone se nuk vajten bashke ne nje dasem edhe dolen llafe
    zili kam vetem qe kendoj Aurela Gace nga dasma as nje gje sme pelqej kot vetem per te treguar qe kane lek
    Walli ajo qe mban ne dore nusja cfare eshte?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Wali me bere kurioze te lexoj po nuk jan ndare me jo thone se nuk vajten bashke ne nje dasem edhe dolen llafe
    zili kam vetem qe kendoj Aurela Gace nga dasma as nje gje sme pelqej kot vetem per te treguar qe kane lek
    Walli ajo qe mban ne dore nusja cfare eshte?

Po dhe un nga cfare lexova aty thoshte qe ishin ndar se un skam nga ta di .
    Po gjynaf te jen ndar me gjith ate lek qe esht shpenzuar aty.
    Ne fakt un pash disa pjese jo te gjithen dhe me te vertet leku madh ishte hedhur plus ishte ber ne nje goxha hotel apo restorant ...
    Tashi ajo ne rrolin e shamis eshte , por nje dreq e di cesht .
    As un se mora vesh se ajo ngeli le nje e merr nje .
    Dhe nje gje skuptova kur kercente nusja me dhendrrin dhe me shoqeruset, e ben me rradh qe njeri dilte e printe vallen , cudi per zotin ..

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Val e gjete fustanin ti ? Se pash nje ide sot po mua nuk me dalin fotot ...
    vetem shkrimi me del ...
    zamet e ke ti nxjerrish ti fotot se nuk eshte ide e keqe ne kohe krize s'ka as copa ..
    po mendoja dhe per dasmoret une lol

In Cina le spose si fanno fotografare nude
    by ScuolaZOO, 23 Agosto 2011, 39797 viste.
    tag senza veli fotografo fotografia moda sposa nuda cina cronaca

Chi lo ha detto che per una donna l'abito da sposa č uno degli elementi pił importanti del giorno del matrimonio? In Cina sembra che la tendenza sia esattamente l'opposto: le giovani spose della Repubblica Popolare sembrano infatti andar matte per le foto che non lasciano nulla all'immaginazione, scattate proprio il giorno del sģ. Le immagini in questo caso pare che non finiscano nell'album ufficiale, ma siano a "uso privato" dei neosposi.

C'č poi chi esagera come questa sposa di Shanghai: di solito le future mogli amano infatti coprirsi almeno in parte con bouquet e collane tenuti in posizioni strategiche. Qui invece la "pezza" ce l'ha messa il fotografo ed č solo digitale e per di pił le foto sono anche state scattate in un parco pubblico.

Dopo che il "servizio fotografico" ha spopolato online, la polizia cinese sta cercando di identificare modella e fotografo. Ma pare che la febbre per la "sposa nuda e in fuga" non sia solo delle autoritą: anche i principali media cinesi stanno infatti cercando l'inibita sposina e pare siano disposti a pagare pur di farsi raccontare la sua storia.

* Fonte TGCOM
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    o wall o
    ende nuk u martove ti?
    apapappa une kinse po flitet per bebin tend tani.lere lere se si shum e zgjate

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Mos saura te marrt e mira ti thua te me marrin me gur robt mua ? Hahhahah
    Se sjam ne pc tani i qes me vone , tashi per kursim sesht keq , po si thua do dal nuse bukur kshu une ? Hahahahah

O teta po ne ver e kam moj zemer se duhen pergatitje per nje dasem te mir por si e kemi nisur dro nisim ndonje beb pa ber dasmen lol

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Chira . te uroj martes te lumtur
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ateher tja fillojme keshtu .

Kam vendosur qe vitin qe vjen do martohem alla shqiptarce , por duke jetuar jasht shtetit qe kaq vite do bejm nje dasem te perbashket , pasi un shtepin time nuk e kam me nuk mund te bej me nje dasem 3-ditore sepse gjithcka nuk eshte me si ka qen ( dhe pse qefi do ma kishte te me kuptoni ).
    Dmth kjo mundesi fshihet nga lista , tani duke par se do bejme nje dasem 1 ditore , doja pak a shume nje ide ose shume ide se si organizohen dasmat ne shqiperi ne koherat e sotme ?
    Kam par e degjuar qe shume njerez marrin nga kta qe organizojn dasmat , dhe po shifja faqen zyrtare te Geraldina Spose-s , por me than qe ata me te vertet organizojne dasma bukur por dhe fotot genjejn keshtu qe bej kujdes .
    Dhe vet nuk jetoj ne shqiperi po ashtu dhe amorj-a ime nuk esht aty dhe pse ka prinderit ne tirane , por duke par se skan moshen per tu marr ata me gjithcka duhet te levizim dhe ne vet .
    Tani sa kohe duhet per te pergatitur nje dasem vet ? dhe sa duhet nese merr kto qe organizojne dasmat ?
    Sa lek shkon nje dasem e bukur ? Ku jan vendet e preferuara qe mund te dali nje dasem e bukur ?
    Ushqimi si preferohet ? bufe apo menyja tradicionale ?

Kam shume pyetje rreth dasmes dhe organizimit saqe dhe po i harroj .
    Kshuqe mirpres cdo lloj sygjerimi , ideje , ne te gjitha aspektet.

Flm paraprakisht

Walcho si s'e paskom pa ket' tem un ?!?

Nejse. M'rradh t'par mos shif me kursy. Po e pate menjen te kursimi, mo mire lene fare.

Dasmen boje alla TIRONASE, ashtu siē e kena zakon, me miqsi e me shoqni. Ene mos u ul veē me burrin dy veta, si dy bufa. Si me qene n'konferenc.

Ahengu per NE TIRONASIT, osht shum i rondsishem, biles paresor. Irma osht super, por prenotohet ka 1 ose 2 vjet para. Ti je me shum vones. Merr ahengxhi TIRONAS !!!

Ene thuj vllait a ēunit xhajes a cilit do mo fort ti qi t'boj gati nji dymijshe me 50ēe ene t'i hudhi kur t'kercesh ti me burrin. Mos i thuj robve mos hudhni pare, se i njel hatri. Ka lezetin e vet kur doravitet ēifti dhe jo vetem.

Lokali gjithashtu osht paresor. Me sa shof je me vonese edhe ketu. Menun le t'a boje nai halle ose teze. Nuk merr vesh ti ka ato gjona. Kujdes taven e dheut dhe sa me shume mish. Kto pilafnat e spinoqnat nuk jon per ne.

Rakia ene pijet, helbete, duhet t'shkojn lum. Do ishte spektakolare sikur t'merrshe nga nji shishe champagne franceze per 6/7 veta kur t'prisni torten.

E ne fund ...

Bofshi qejf ene ju kenofte shpirti !!!

Me ēun, ishallah kalamonin e pare !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •