Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 72
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Gezuar ditelindjen Noellag

Une jam Noellag dhe mbrapa me vjen historia. Sot kam dilelindjen, data kur qava si i habitur sa hapa syte... Nje dite e vecante qe per mua eshte vet ekzistenca ime, qenia ime njerezore qe u bashkua me juve, me ata qe kishin lindur para meje dhe me ata qe kane lindur pas meje.. Nje njeri qe u bashkua me njerez te tjere per te jetuar ne kete bote te eger e mizore, por dhe e bukur sepse ka njerez te cilet ne i duam dhe na bejne boten te bukur .. Bota do ishte asgje nese nuk do ekzistonte dashuria... Bota do ishte kaos pa dashurine..

Ne gjithe keto vite , kam bere shume gabimet, te cilet kam marre shume mesime.. Keshtu duke jetuar dhe duke gabuar me beri me i pjekur, me i matur, me i durushem.. Dallget e jetes, here te lehta, here te forta, te godasin aty ku nuk e pret, kjo me beri me te forte..
    E vetmja gje qe nuk kam mundur ti kuptoj ne gjithe keto vite jane femrat.. Nuk kam mundur te kuptoj per arsye qe jane unike ne llojin e tyre.. Eshte fat i madh qe bashkejetojme ne kete bote me femrat.

Sic cdo vit nuk e merr njeri mundimin per te hapur nje teme urimin Noellagut, dhe e mora mundimin ta hap vete per veten jo per arsye se eshte Noellagu i papelqyeshem , por per arsye qe Noeallgu kurre nuk i ka bere dhurata atyre, kurre nuk ka hedhur leke per ta.. Kjo eshte shoqeria egoiste, ne sistemin kapitalist "me jep te te jap , me jep te te respektoj"

Uroj qe moderatoret te nderuar e te respektuar ta lejne temen nje jave, pasi deshiroj ti numeroj urimet e te bej bilancin e viteve te meparshem
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 14-09-2011 mė 09:12
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Une te uroj ditelindjen,por sipas asaj qe lexova me lart,
    Ne gjithe keto vite , kam bere shume gabimet, te cilet kam marre shume mesime.. Keshtu duke jetuar dhe duke gabuar me beri me i pjekur, me i matur, me i durushem..
    ende nuk je i pjekur,po ku ke pa te i urohet vetvetes ditelindja?

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Shume domethenes i gjithe ky pershkrimi , per te qare me lot .

Sa lexova nje pjesez e po ta sjelle ne teme si dhurate

*Nėse dhomat e shpirtit tim do vizitoje, cfarė pretendon se do shikoje? Cilin pėrbindėsh mendon se fsheh? Po tė zhgėnjej, por nuk mė njeh. Nuk ka nevojė pėr tė trokitur. Hyr, shih, kėrko, mbet e habitur. Mure tė zbrazėt lyer pa ngjyra. Fotografi, por pa fytyra. Diku e hedhur afėr shtratit eshte nje kuti e tersit, fatit… E mbushur plot ėshtė me kujtime. Brenda gjithė historia ime. Janė fjalėt qė kam thėnė aty, gjithkush qė njoha, perfshi ty. Gjithcka qė bėra, e qe ėndėrrova. Vendet ku shkela e ku jetova. Janė zėnkat tona dhe mėrite. Janė puthjet netėve pa dritė. Veset e mia qė aq i urreve. Mėrgimi i ngadaltė i reve. Dėnimet qė vuajta pėr ty. Herėt kur s’tė pash’ ne sy. Jetėt qe pa ty jetova. Tė tjera femra qė dashurova. Janė dhe sekretet qė s’tė kam thėnė. E amanetet qė kam lėnė. Fėmijet qė kurrė nuk mė lindėn. Epshet qė vrava se nuk m’u bindėn. Ka letra, qė pėr ty i shkrova. Nė zarfet qė kurre nuk i dėrgova. E nėse gjithcka pėrmbys do kthesh. Sekretin mė tė madh do gjesh. Se e kam fshehur nė fund fare. Po nuk e pe, s’ke pare gjė fare. Nxirre mes duarsh nė shtrėngim. K’tė mė tė shtrenjtin sendin tim. Balsamin qė plagėt shėronte. Kur kjo djall jete mė kafshonte. Para fytyrės ngadalė afroje. Dhe mbylli sytė, pastaj zbuloje. E kur ngadalė ta kesh zbuluar. Veē njė pasqyrė do gjesh nė duar. Do shohėsh veten, reflektim. Se ti ishe thesari im…(Ch. Baudelaire- Thesari im).
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Gezuar ditelindjen Noellag !

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Happy Birthday!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Edhe 100 vjeē u befsh Noellag.Te uroj Shendet dhe Lumturi paē gjithmon ne jeten tende

Te uroj te kalosh sa me bukur sot,diten tende te ditelindjes

GEZUAR

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 14-09-2011 mė 09:32
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    I nderuar Noellag, pranoni edhe nga unė pėrshėndetjet mė tė sinqerta pėr ditėlindje...
    Pėr mua, ishin njėri nga anėtarė me personalitet tė fuqishėm, me njė stil shumė metaforik, me njė humor tė ngjyrosur me sarkazėm...unė e mėlqej stilin tėndė tė paraqitjeve...
    Tė dėshiroj shėndet, prosperitet nė tė gjitha fushat e jetės, shumė dashuri (pajtim tė plotė me gjinin e bukur), harmoni nė jetė bashkė me tė dashurit tu e jetėgjatėsi...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    Noellag edhe 10000 vite lumturi dhe shpresoj qe ne vitet ne vazhdim te piqesh akoma me shume se je.Jete te lumtur edhe me nje nuse te mire(Nqs nuk ke)

i/e regjistruar Maska e Irma ttbmlj
    Anėtarėsuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    4
    Jete te perjetshme!!

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •