Megjithese mund te kesh invite...demonoid thote qe eshte full! nuk pranon antare per momentin...
Si i behet? ...Ka ndonje menyre qe te lajmeron apo provo fatin here pas here deri sa ta gjesh te lire?
Megjithese mund te kesh invite...demonoid thote qe eshte full! nuk pranon antare per momentin...
Si i behet? ...Ka ndonje menyre qe te lajmeron apo provo fatin here pas here deri sa ta gjesh te lire?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diesel Industry : 16-02-2009 mė 12:58
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Per demonoid te shoh se mos gjej une nje kod per invitation. Ste premtoj se ato qe kisha i perdora. Te shoh...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Faleminderit Darius....
Meqe je antar mund te me thuash me PM kur hapen regjistrimet?
E provova njehere tani kot..por thote qe momentalisht jane mbyllur....
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Per rapidin paguan miku im..... nuk eshte ndonje cudi e madhe edhe nqs eshte me i shpejte.
Une deri 1mb kam arritur...ndersa ketu siper ishte me shume se 2, dhe ska limit me sa kuptova
Diesel nje miku im shkarkon 7 pjese njeheresh me 1.7mb per secilen nga rapidshare.Torrent per mua s ja vlen.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ca linje ka ky miku?
Nuk jam shume dakort...une deri tani kam perdorur rapidin eksluzivisht, por kam pare disa gjera qe jane vetem ne torrents, dhe jam cuditur bile, prandaj thashe ta provoja nje here kete alternativen e re...
Ose te dyja !
Kam provim ne informatik dhe kam disa ushtrime qe nuk i kutpoj , a mund te mi shpjegoi ndonjeri zgjidhjen.
1- Konvertimi i numrave nga baza 10 ne komplement te 2-shit.
nga formati IEEE p754 ne baze 10 dhe anasjelltas.
2. jepen veprimet psh 24(b) + 12(b)=101(b)
Gjej bazen b.
3.Le te jene b2 , b1 dhe b0 tre variabla binare , ndertoni tabelen e vertetesise per funksionin llogjik F(b2,b1,b0)=E(m0,m2,m4) , shprehjen buleare te F si shume produktesh , minimizojeni ate duke perdorur teoremat e algjebres se bulit , paraqiteni si produkt shumash dhe realizoni warkun me porta logjike.
4. kemi x1=-197 x2=57
paraqit me 9 bit dhe bej veprimet -x1+x2 , x1-x2.
5.sa bite duhen per te paraqitur nr 5,351,000 miliard.
6.Skiconi diagramen e fluksit qe paraqet veprimet qe duhen kryer per gjetjen e numrave te cilet jane shumefisha te 3-shit dhe 5-ses ne nje skuence numrash te futur nga tastjera.
Faleminderit......
Keyboard not found .... press any key to continue!
Nese merr vesh nga gjermanishtja, ketu e ke nje webfaqe per pyetjen e pare si te konvertosh nurmat nga 10 ne 2she. ne 8 dhe 16.
Ndėrsa me poshtė e ki foton se si behet![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 22-02-2009 mė 13:48
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt