Googla kish lėshuar sot njėfarė fjalori qe pėrkthen fjali ja provoje
Google Translate
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 03-02-2009 mė 14:07
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
edhe dicka keto sallat e internet caffe perdorin domain qe komunikojne me njeri-tjetrin si serveri po ashtu edhe PC tjere?? po neper zyra perdoret domain si tek sallat apo workgroup.
cfare dallim ka domain nga workgrup ?
po workgrup ku perdoret cfare eshte ?
ju pershendes te gjitheve......
ok edhe pse nuk me ndihmuat ju faleminderit
TEMA MBYLLET
Ehhh medet. LEXXXXXOOOOOOOOOOO. Nuk mesohen keto gjera me te pyetur.
Workgroup eshte nje domain I thjeshtezuar ne renje fare. Workgroup eshte nje strukture e networkut ku mund te sharesh file e printera. Normalisht menyra me e mire edhe me e thjeshte per te te organizuar nje office te vogel me 10-20 usera. Nuk ka specifika edhe ndonje organizim sigurie kushedi se cfare po te lejon te kesh nje sistem te qenderzuar me nje siguri teper te thjeshte edhe primitive. Te perdoresh domain ne nje internet kafe ose ne nje zyre te vogel eshte budallallik. Nuk I duhen internet cafese nje domain. Internet kafese I duhen ca kompjutera nje router nje modem edhe nje switch. Windows server NT edhe Windows server 2000 te lejonin nje strukture workgrupi te mirfillte ndersa me windows server 2003 edhe windows server 2008 domain controller pak a shume te imponohet si strukture. Cfare jane ndryshimet ....jane te ndryshme edhe shume kerko ne google per "domain vs workgroup". Tani se ku duhet te perdoresh domain edhe ku duhet te perdoresh workgroup varet nga shume shume faktore edhe kushte. Nuk ka ndonje vije te prere qe ketu perdoret domain edhe ketu perdoret workgroup. Megjithese "guidelines" te microsoft jane standarte prap duhet te zgjedhesh ne baze te kushteve. Ku perdoret domain e ku perdoret workgroup kane 5 pyetje ne testin MCSE Core.
Mere seriozisht kete qe te them. LEXXXXOOOOO MOS PRIT TE MESOSH NE KETE MENYRE.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Galaktika nuk eshte se nuk te ndihmuam por ti ke kusht gjuhen angleze. Kerko ne google per cdo lloj literature edhe mundohu te perdoresh google translator duke vendosur url e cila ben perkthimin e ne gjuhen shqipe. Wikipedia eshte nje fillim I mire per historine e procesoreve. Historia e procesoreve eshte shume e gjere me info. Mund te gjesh mijra webpage apo pdf qe kane kete synim.
Ardi
P.S. Me vjen keq po te tere literaturen qe une kam e kam ne anglisht.
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ok . Por eshte me pagese dhe eshte PALM.
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
vlla leshoje nje here .
Une kam nja 20 deri tani ti hedh dhe ketij nje sy si eshte .
Me i miri deri tani eshte POWER TRANSLATOR 12 .
Shume i sakte dhe i mire .
Me co pm me linket nese i ke .
Rrofsh kalo mire lale .
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Pershendetje
Nese dikush nga Ju mund te me jap LingvoSoft Talking Dictionary English <-> Albanian for Windows ???
Une e kam patur te instaluar por mi bene format komp dhe nuk kam ku e gjaj me
ndihme............
Krijoni Kontakt