Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496

Post Ne kendveshtrimin e nje rabini !

Shikojeni me kujdes dhe pastaj arsyetoni kthjellet!

Jeni te lutur qe te mos komentoni nese nuk nuk dini gje rreth Islamit !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    .....ahahahahahah....rabin qe s'ka dyshim mbi Muhamedin...ahahahahahahah......ky s'eshte rabin mer jahu, por hoxhe ........ahahahhaahhahhaah....
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Hahahahhaahhahah kot...., po cfare pune te prish ty more nese eshte hoxhe apo prift! Degjoje njehere se cfare thote pastaj merru me pastertine e figures se tij.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Hahahahhaahhahah kot...., po cfare pune te prish ty more nese eshte hoxhe apo prift! Degjoje njehere se cfare thote pastaj merru me pastertine e figures se tij.
    Mire pra, duhet para se gjithash te pergenjeshtrojne titullin fallco te videos! Pastaj mund edhe te diskutojme per pseudoargumentat e ketij mjekerroshit! E degjova nje pjese te mire te monologut dhe fillova te qesh .........nje rabin qe lavderon Islamin dhe nuk e perqafon ate ??!!! Mah.....ē'kuptim ka kjo teme??!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Mire pra, duhet para se gjithash te pergenjeshtrojne titullin fallco te videos! Pastaj mund edhe te diskutojme per pseudoargumentat e ketij mjekerroshit! E degjova nje pjese te mire te monologut dhe fillova te qesh .........nje rabin qe lavderon Islamin dhe nuk e perqafon ate ??!!! Mah.....ē'kuptim ka kjo teme??!!
    Mire, ne rregull! Mund te kete qene rabin apo vazhdon te jete i tille kjo eshte puna e tij. Ja, zere se eshte hoxhe! Ky njeri foli gjera te pergjithshme por te verteta ama dhe te pamohueshme. Ky eshte mendimi im per cfare pashe ketu.
    T'i natyrisht (mbase per hesape personale) e nencmon dhe e urren Islamin por kjo fe nuk eshte feja qe te ka mesuar hoxha ne Peqin (para se Shqiperia te hapej plotesisht me besimet fetare dhe jo tu vinin ato nga lloj lloj njerezish e burimesh duke pasur parasysh armiqte e Islamit) dhe te sugjeroj fortesisht qe Kur'anin ta lexosh ashtu sic eshte, me nje sy tjeter (ftohte dhe pa anje pike urrejtjeje) dhe fene e Zotit ta njohesh me te vertete. Kete ta them sepse ke pergjegjesi per fene qe u jep femijeve! Nuk mohoj qe Kristianizmi eshte nje fe qe predikon paqen e qetesine shpirterore (qe eshte dicka qe e kane te gjithe besimet por asnje me paster e me bukur se besimi Islam) por kjo fe per te arritur deri ketu ka zgjedhur rrugen e gabuar te iluzionimit te besimtareve te saj dhe te nje praktike qe te obligon besimin idhuj te kote te cileve u atribuohen fuqi te cilat i ka vetem NJE ZOT dhe i ka EKSKLUZIVISHT te TIJAT. Ky eshte ndryshimi thelbesor midis Islamit dhe te gjithe feve te tjera: Islami nuk kerkon qe mes Zotit dhe krijeses se Tij te kete ndermjetes te cfaredo lloji e natyre!

Megjithate, Zoti e thote qarte se udhezimi eshte ne duart e tij dhe une nuk mund te te imponohem dot. Detyra ime dhe e cdo muslimani eshte qe brenda mundesive tona te te therrasim ne fene e drejte pa asnje hipokrizi sic jo rralle ndosh ne fete e tjera. Zoti ju udhezofte!

nuk qenka i vetmi , sepse ne youtube pashe edhe nje tjeter te tille,
    kam pershtypjen see ata nuk kane problemin me Islamin sic e paraqet Kurani, por me Islamin e sotem ne formen e tij fondametaliste, hoxha qe del me pas eshte nje ish prift qe u be nje musliman sunit , fiks si hoxhallart tone,

Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Mire, ne rregull! Mund te kete qene rabin apo vazhdon te jete i tille kjo eshte puna e tij. Ja, zere se eshte hoxhe!
    Po ta zeme se eshte hoxhe, para se gjithash duhet te themi se ose ti je sylesh ose mashtrues!!Cili nga te dyja???!!!
    Ky njeri foli gjera te pergjithshme por te verteta ama dhe te pamohueshme. Ky eshte mendimi im per cfare pashe ketu.
    Me thuaj vetem njeren nga ato te vertetat e pamohueshme qe degjove prej tij!!!
    T'i natyrisht (mbase per hesape personale) e nencmon dhe e urren Islamin por kjo fe nuk eshte feja qe te ka mesuar hoxha ne Peqin (para se Shqiperia te hapej plotesisht me besimet fetare dhe jo tu vinin ato nga lloj lloj njerezish e burimesh duke pasur parasysh armiqte e Islamit) dhe te sugjeroj fortesisht qe Kur'anin ta lexosh ashtu sic eshte, me nje sy tjeter (ftohte dhe pa anje pike urrejtjeje) dhe fene e Zotit ta njohesh me te vertete.
    Nuk kam njohur asnje hoxhe ne Peqin dhe s'kam asnje hesap personal me ate rabinin.....mos fol dokrra!
    Kete ta them sepse ke pergjegjesi per fene qe u jep femijeve!
    Une e zgjodha vete fene time kur mbusha 20 vjeē.....femijet e mi mund te bejne po aq!!Ti a mund te thuash te njeten gje?!!
    Nuk mohoj qe Kristianizmi eshte nje fe qe predikon paqen e qetesine shpirterore (qe eshte dicka qe e kane te gjithe besimet por asnje me paster e me bukur se besimi Islam) por kjo fe per te arritur deri ketu ka zgjedhur rrugen e gabuar te iluzionimit te besimtareve te saj dhe te nje praktike qe te obligon besimin idhuj te kote te cileve u atribuohen fuqi te cilat i ka vetem NJE ZOT dhe i ka EKSKLUZIVISHT te TIJAT. Ky eshte ndryshimi thelbesor midis Islamit dhe te gjithe feve te tjera: Islami nuk kerkon qe mes Zotit dhe krijeses se Tij te kete ndermjetes te cfaredo lloji e natyre!
    Sipas teje, cila eshte arsyeja qe myslimanet per te lavderuar fene e tyre, nuk mund te mos permendin Krishterimin??!!!
    Megjithate, Zoti e thote qarte se udhezimi eshte ne duart e tij dhe une nuk mund te te imponohem dot. Detyra ime dhe e cdo muslimani eshte qe brenda mundesive tona te te therrasim ne fene e drejte pa asnje hipokrizi sic jo rralle ndosh ne fete e tjera. Zoti ju udhezofte!
    Ti sapo u tregove hipokrit duke sjelle nje video te nje hoxhe e duke e shitur per nje video te nje rabini, madje dy here hipokrit, pasi as e ke degjuar se ēfare derdellit ai mjekrroshi ne ate video!!! Sa fč e drejte kjo e juaja, he!!!!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Nuk e di me ke me ngaterron por mua mos me fol me kete ton (aq me teper qe kemi edhe diferenca ne moshe). Kete menyre te drejtuari perdore me ata me te cilet je mesuar!!!
    Ato cfare shkrova i kam lexuar ne postimet tua dhe te them te drejten me kane ngjallur nje lloj keqardhje lidhur me menyren e shtrimit te ceshtjeve te fese nga ana jote.
    Arsyeja qe myslimanet permendin para nje njeriu te paditur ato cfare ai beson dhe i krahasojne me ato cfare ata besojne nuk ka ndonje veshtiresi per tu kuptuar. Nje arsye tjeter eshte se Krishterimi eshte nje magazine thuajse e pashterrshme e deformimit te se vertetes sepse ka lindur nga nje deformim dhe deformime do te prodhoje! Megjithate diferencen e Islamit nuk e bera vetem me Krishterimin por e bera me TE GJITHA Fete. Diferenca eshte thelbesore dhe eshte fatmiresisht kaq e paster...
    Edhe dicka te fundit: Po nga e nxorre ti nese eshte hoxhe apo jo???????????????????????????????? ....nga nje supozim?????????????????????????????

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Nuk e di me ke me ngaterron por mua mos me fol me kete ton (aq me teper qe kemi edhe diferenca ne moshe). Kete menyre te drejtuari perdore me ata me te cilet je mesuar!!!
    Nuk te ngaterroj me askend, thjesht i pergjigjem shkrimeve te nje djaloshi qe mund te jete djali im per nga mosha!!Ne ē'menyre t'u drejtova qe te paska fyer??!!
    Ato cfare shkrova i kam lexuar ne postimet tua dhe te them te drejten me kane ngjallur nje lloj keqardhje lidhur me menyren e shtrimit te ceshtjeve te fese nga ana jote.
    Vazhdon akoma te shkruash pa asnje tip arsyetimi, sado feminor qofte ai!!! Mos ma ki gajlen mua se do te mbijetoj edhe pa "keqardhjen" tende......per me shume perbaju temes qe vete ke hapur!!
    Arsyeja qe myslimanet permendin para nje njeriu te paditur ato cfare ai beson
    Te "paditur" sipas cilit kriter??
    dhe i krahasojne me ato cfare ata besojne nuk ka ndonje veshtiresi per tu kuptuar.
    Asnje veshtiresi...kerkojne te krahasohen me me te miret e klases..!!
    Nje arsye tjeter eshte se Krishterimi eshte nje magazine thuajse e pashterrshme e deformimit te se vertetes sepse ka lindur nga nje deformim dhe deformime do te prodhoje!
    Argumente jo llogje......ku i ke faktet??!!
    Megjithate diferencen e Islamit nuk e bera vetem me Krishterimin por e bera me TE GJITHA Fete.
    E bere ti??!! Ku e paske bere kete "diference" mer jaju....a je perēart a??!!
    Diferenca eshte thelbesore dhe eshte fatmiresisht kaq e paster...
    Po, po.......ahahahahaha....nuk je ne gjendje te me thuash asnje nga ato te "vertetat" e "rabinit" e pastaj krekosesh si kaposh mbi pleh me fraza boshe.....ahahahahahah...!
    Edhe dicka te fundit: Po nga e nxorre ti nese eshte hoxhe apo jo???????????????????????????????? ....nga nje supozim?????????????????????????????
    Nga shikimi i videos qe ti vete solle, hidhi nje sy edhe ti se mbase e kupton.....harrove se perse e ke hapur temen??!!:d
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Kerkon fakte !? Ne rregull : Pyetja ime eshte se kush eshte Zoti ne fene tuaj? Me spjegoni kete dhe pastaj cakto me te mirin e klases qe fatkeqesisht eshte nje obskurantist ogurzi qe pengon ne vite zhvillimin e shkences dhe qe u jep arsye te pafeve te thone qe morali dhe feja na e ndalojne kete e kete e kete pafundesisht... Jeni nje fe e deshtuar dhe kete ka kohe qe keni filluar ta kuptoni edhe ju masat qe e pasoni. Lol, Papa bashke me te vetet ka kohe qe e dine kete dhe jane sherbetore besnike te kauzave te tjera qe kane te bejne me shume me burgosjen e mendjeve sesa me detyra fetare qe cfaredo feje ti perkasin ne fund te fundit te pakten do te benin qe njerezit te ishin me te mire.
    Definicionet jane te qarta : e verteta dhe e paverteta.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •