Close
Faqja 14 prej 61 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 607
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92
    Mendoj se fuqia ėshtė e te dyve

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Proēesoret me te mire jane quadri core nuk e dinit,proēesori im eshte keshtu
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

kill your idol Maska e Pedro
    Anėtarėsuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    410
    Deri tani keto quadri jane ne mac, apo e ke ti ne pc?
    Lista nr5

6 kanatjere
    6 mbathje
    6 shami

prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Intel Quad Core egziston per pc edhe punon per mbrekulli. AMD me sa di une nuk ka dale ala me quad po jane duke punuar per kete gje
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka
    Sa lek ben re aman.

Kisha edhe un nje pyetje , kur themi qe nje procesor eshte 3.4 gHz dual core , 3.4 eshte vetem njeri procesor apo eshte fuqia e te dyve?
    Duhet dhene i sakte emri dhe modeli i procesorit.Pervec 3,4 ka edhe gjera te tjera.Per te marre vesh fuqine e procesorit sa eshte,klik me te djathte te ikona"my compjuter" dhe ne menu klik ne cilesite(properties).Te dritarja qe del shiko poshte nen procesor.Aty ke emrin e plote te procesorit dhe vleren ne ghz.

Si mund te ndryshoj shpejtesine e mikroprocesorit ?

Pershendetje,
    Ne nje raport monitorimi me programin AIDA32 me dalin te dhenat e meposhteme.
    Kjo do te thote qe une une nuk po shfrytezoj ne maksimum shpejtesine e mikroprocesorit?
    Nese jo a mund ta rris deri ne 3.2GHz dhe si mund ta bej kete?
    Ju faleminderit

[ Processors / Processor #1 ]

Processor Properties:
    Manufacturer Intel
    External Clock 133 MHz
    Maximum Clock 3200 MHz
    Current Clock 1866 MHz
    Type Central Processor
    Voltage 3.3 V
    Status Enabled
    Upgrade None
    Socket Designation Microprocessor

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nuk e kam idene per programin qe po perdorni ju por do te ishte me mire te shikoje CPU rating duke bere right click tek My Computer, zgjidh Properties dhe shiko sa ke shpejtesine e microprocesorit. Ose ne BIOS nqs je i interesuar mund te shikosh me shume informacion per situaten tende dhe aty mund ta ndryshosh.
    Shpejtesia e microprocesorit eshte nje nga komponentet me te rendesishem por nuk do te kishte ndryshim te madh nqs Motherboard dhe Bus nuk arijne ta mbeshtesin, ti nuk ke asnje perfitim.
    Me duket si shume larg vlera reale me teorine dhe nuk besoj se eshte e mundur te kete kaq shume ndryshim prandaj sigurohu mire.
    Kalofsh mire,
    Ed

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Shpejtesia reale e procesorit tend eshte 3.2ghz (sipas te dhenave te intel, ratio jote duhet te jete 16). External clock eshte shpejtesia e fsb (front side bus) dhe shpejtesia = external clock x ratio. Duke qene se kemi 3200mhz (shpejtesia) / 16 (ratio) duhet te kesh nje external clock prej 200mhz. Kjo gje modifikohet vetem ne bios. mjafton te gjesh brenda biosit fsb speed dhe ta kthesh ne 200 mhz. sidoqofte duhet vepruar me kujdes pasi duhet pare dhe shpejtesia qe suporton rami

ElvisTe Maska e el7
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Vancouver, Canada
    Postime
    164

Question Si tė zmadhoj memorjen nė DOS?

Si mund ta bej memorjen ne DOS me te madhe se 1mb, ne windos xp? Psh 6Mb.
    LI BE
    "Everything is an Idea"

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    duhet te specifikosh me mire ate kerkesen tende. vetem 8088 kane pasur nje limit prej 1mb ne dos, atehere kur windows nuk ekzistonte, atehere kur dicka prej 1mb dukej tmerrsisht shume, aq shume sa i dukej windows 95 hard disqet me te medhenj se 32gb

Faqja 14 prej 61 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •