Close
Faqja 21 prej 32 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 318
    ...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Printerat e firmės HP apo edhe multi janė mė problematikėt qė mund tė gjesh nė treg. Kam njė eksperiencė kaq tė keqe nga kjo markė, sa kurrė nuk do guxoja tė blija njė tė tillė. Kaq shumė problematikė sa edhe ekspertat e HP qė tė japin mbėshtetje teknike online, nuk janė nė gjendje ti zgjidhin kėto probleme.

Larg prej kėtij produkti. Do tė tė sugjeroja tė shikoje ndonjė gjė tjetėr sepse nuk janė shumė tė besueshėm HP.

Kalofsh mirė.

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Me qe eshte brenda garancise thuaji shefit ta ndroje me nje 5100 dhe ke per te pare qe do biesh rehat, edhe te puna ime printeri 5200 i ri vetem 6 muaj pune u nderua me nje 5100 (te perdorur) po ky eshte ujk o vella nuk e kane as driverat dhe as boja apo poliestra polimati eshte thjesht ceshtje fabrike se ketu te ne vijne me te lodhurit. 5100 eshte testuar te pakten. Ajde shpresoj qe shefi ta kuptoje dhe te nderoje printerin. Tung bro
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Me qe eshte brenda garancise thuaji shefit ta ndroje me nje 5100 dhe ke per te pare qe do biesh rehat, edhe te puna ime printeri 5200 i ri vetem 6 muaj pune u nderua me nje 5100 (te perdorur) po ky eshte ujk o vella nuk e kane as driverat dhe as boja apo poliestra polimati eshte thjesht ceshtje fabrike se ketu te ne vijne me te lodhurit. 5100 eshte testuar te pakten. Ajde shpresoj qe shefi ta kuptoje dhe te nderoje printerin. Tung bro
    Kam pasur shume pune dhe se kam hapur fare internetin. Sot po hyj pas kaq ditesh. Mire do te ishte te ndrrohej por firma ku u ble printeri nuk kishte 500 apo 5100 dhe prandaj inxhinieri u detyrua te blej kete 5200, pasi printeri 5000 qe kishim mori fund. Po ky qeka lemeri fare. Te fikerka deren mos me e pas menien. I kontrolloj kalqet nje nga nje se nxjerr gjithmone pasaktesira. Ka bere vaki te mos me nxjerri edhe tekstin. Nejse rrofsh plako dhe ja kalofsh mire.
    Tung

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga Peniel Lexo Postimin
    Printerat e firmės HP apo edhe multi janė mė problematikėt qė mund tė gjesh nė treg. Kam njė eksperiencė kaq tė keqe nga kjo markė, sa kurrė nuk do guxoja tė blija njė tė tillė. Kaq shumė problematikė sa edhe ekspertat e HP qė tė japin mbėshtetje teknike online, nuk janė nė gjendje ti zgjidhin kėto probleme.

Larg prej kėtij produkti. Do tė tė sugjeroja tė shikoje ndonjė gjė tjetėr sepse nuk janė shumė tė besueshėm HP.

Kalofsh mirė.

ns
    Rrofsh plako per sygjerimin. Keshtu mendoj edhe une, por printeri qe kishim dha shpirt dhe nuk kishim kohe per te humbur e te bridhnim neper Tirane. Pastaj ketej ne Shqiperi vetem mall i lodhur vjen, dihet filmi, po ca ti besh.
    Kalofsh mire edhe ti plako

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Ndim per printer

Ha all.
    Kam win 7 Home Premium dhe dua te lidh nje printer HP Officejet 6500 i kam shkarkuar driver nga neti i instaloj por perseri pa rezultat shkova edhe ne dyqanin qe mora printerin edhe me dhane nje CD e instalova edhe perseri asgje. A ka mundesi te me ndihmoje ndonjeri se cfare duhet te beje?

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Ne kete link ke te gjitha driver-at per kete printer, perfshi dhe Windows 7 :

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...duct=3795406&#
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Driver i kam shkarkuar por e beje edhe instalimin por PC-ja nuk e njehe!

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Po cfare thote PC qe se njeh???
    have a little faith!!!

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga driniluka Lexo Postimin
    Driver i kam shkarkuar por e beje edhe instalimin por PC-ja nuk e njehe!
    Nuk kuptoj fare.... Po pate problem me CD-Rom, atehere instaloje programin nga Flash memorie, apo ndofshta ke problem tjeter e une s'te kuptoj.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i/e regjistruar Maska e NEOLK
    Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Vendndodhja
    vlore
    Postime
    331
    Te shikojme njehere se ēndodh ne PCn tuaj , futuni ne menun si me poshte

1- START - Control panel - printers and faxes - HP Officejet 6500 duhet te je te default .

Pra siē shikohet ne figuren me posht ,

3- Ne PC duhet te kesh patjeter antivirus .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Rrug' e gjatė do ngare ngadalė (8204)

Faqja 21 prej 32 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •