hotmail
yahoo
te tjere
Pershendetje!
Dua te krijoj VPN client a dicka e tille qe te aksesoj tek ai PC remote nga jashte LAN-it.
Por e instaloj VPN Cisco, por nuk po arrij ta konfiguroj.
Si realizohet?
Mroma.
Kam mar nje modem Alice Gate VoIP 2 Plus Wi-Fi e keni dhe te ilustrume ne foto.
Tani posht keni dhe manualin. tani une du me e von ne pune me linjen ADSL te telekomit qe eshte me PPoE, por kur e ndez ajo rrin ne gjendje freeze dhe posht ke dy ikonat e jep me pike cuditese te verdh.
Cd e vet orgjinal qe kam me duket se eshte vetem per vista dhe jo XP.
Tani puna dhe muhabeti o a me ndihmon kush si ta vej ne linje me ADSL e linjes shqiptare?
Ju Faleminderit.
http://www.4shared.com/document/1zgFNmmf/MODEM_PIRELLI_-_MANUALE.html
Ti e provove me konfigurimin qe kishte modemi i vjeter me te cilin ishe lidhur nga albtelecom?????
Aldi Shuli
nuk hyj dot ne sertup te ketij modemi kjo eshte e bukura.
Kur vendos cd e vet qe e ka origjinal me thot
Si e vertificato une errore, me nje fjal nuk instalon asnje gje
Kam nje BlacBerry 8900 dual sim ver kinez,si mund ta konfiguroj internetin manualisht Vodafone?
p.s amc dhe eagle konfigurohen pa problem.
Bledar modemin e lidh me LAN ne PC dhe kjo lidhje automatikisht duhet te konektohet me PC
shiko se me qfar IP default konfigurohet
hap DOS dhe shkruaj: ipconfig/all dhe shiko default gateway IP mund te jet afersisht si: 192.168.1.1 dhe po ket IP shkruaj ne browser FF apo IE qfar perdor ti dhe aty duhet te kerkohet te logohesh, shiko mbrapa modemit mund te shkruaj username dhe password se si njihet automatikisht dhe pastaj duhet te hapet modemi per konfigurimin e internetit te cilin mund te tregoj dikush qe ka ISP te njejt me ty, nese met vertet ben freeze gjat gjith kohes ateher provo reseto modemin e ke mbrapa aty ku shkruan reset dhe bej proceduren e njejt prap.
i kam bo te gjitha kto por asnjera nuk ben :s, e ka reset e kam shtyp rrin prap gjendje freeze.
Ky modem router eshte bashke me cd e vet origjinal por kur e fus per instalim thot "error"
Kerkova ne google per te dhe gjej informacion vetem ne italisht :S
http://aiutobusiness.alice.it/downlo...327&rel=0.html ketu mesa duket thot se supporton vetem Windows 98/ME/ 2000
Un do ja kisha dergu nje email kompanis per ket problem
Qkyq Firewall te Windowsit dhe AntiVirus-it shpesh um ndodh me Modelet e ZyXEL kurse per konfigurim nuk tnevoitet CD zakonisht mund tkesh akses me 192.168.1.1 por te disa modele ndodh tjet me 192.168.0.1 ...
Krijoni Kontakt