Close
Faqja 36 prej 51 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 503

Tema: FC Barcelona

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Cilindo lojtar mes Javi Martinez dhe David Luiz te mare Barcelona, do te beje nje investim shume te vlefshem per disa vite ne vazhdim. Gjithashtu blerja e nje mbrojtesi te tille do zevendesonte dhe Bsuquets Balerinin me Javier Mascerano.

Per portier duhet gjetur nje tjeter, i ri dhe i mire. Eshte turp te paguhet nje portier si Valdes 6.5 Milione Euro ne sezon (sipas informacioneve qe me ka dhene nje tifoz i Barcelones, nuk jam i sigurte mbi vertetesine e kesaj). Ka portiere plot gjithandej qe me shume me pak para mund te jene shume shume me te vlefshem se Valdes.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Jan Vertonghen eshte mbrojtes shum i mire , kam pasur shum deshire te vij tek Reali po si duket ata jane te interesuar vetem per repartin ofansiv , nejse Barcelona nuk duhet te bej shum transferime eshte shume e veshtire per te bere ekipin pastaj Vilanova.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Cilindo lojtar mes Javi Martinez dhe David Luiz te mare Barcelona, do te beje nje investim shume te vlefshem per disa vite ne vazhdim. Gjithashtu blerja e nje mbrojtesi te tille do zevendesonte dhe Bsuquets Balerinin me Javier Mascerano.

Per portier duhet gjetur nje tjeter, i ri dhe i mire. Eshte turp te paguhet nje portier si Valdes 6.5 Milione Euro ne sezon (sipas informacioneve qe me ka dhene nje tifoz i Barcelones, nuk jam i sigurte mbi vertetesine e kesaj). Ka portiere plot gjithandej qe me shume me pak para mund te jene shume shume me te vlefshem se Valdes.
    Mascherano ėshtė shumė i mirė,pozicional dhe fizik...nuk e kuptoj pse nuk tė pėlqen?
    Ndėrsa ai idioti do qėruar njė orė e mė parė,nuk tė jep pikėn e sigurisė nė portė.Plus qė duhet dhe njė portjer i dytė se ai Pinto ha bukė kot aty ! Mua mė pėlqen shumė portjeri i Arsenal,Szczcesny.Ėshtė i ri,dhe ka goxha reflekse.Gabim do bėjnė po nuk bėnė njė investim pėr portėn .
    Nuk ėshtė meritė e Valdez qė Barcelona nuk pėson shumė gola,ėshtė merita e stilit tė lojės qė nuk e lėnė kundėrshtarin tė sulmojė shumė.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Fanelat e reja pėr sezonin e ardhshėm 2012-2013.

Mė tė shėmtuara,s kishin ku ti gjenin .

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Kto fanella sikur jan bo shpejt e shpejt me lujt naj ndeshje per hall..

Pffff sa tshumtuta.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Te lezetshme qekan por mbathjet mund ti benin edhe me te mira akoma.

Uniforma e dyte qeka me e mire.

Hajt me hajer benevreket dhe me mend ne koke sezonin qe vjen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    edhe ne media gjermane lexova sot per ter stegen qe kerkohej nga barca
    per alaba ta harroni
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

i 100 Citime (thenie) per Barcelonen ! Tlexosh keto thenie me te vertet bukuri eshte

1) Claudio Borghi {Trajner i Kilit}: " Messi dhe Sanchez do tė jenė njė 2'she fantastike , kjo ėshtė e sigurt "

2) Neymar: Barcelona ėshtė ekipi mė i mirė nė botė

3) Paul Breitner (Legjenda e Gjermanis): Barcelona ėshtė klubi mė i mirė nė botė, ata janė tė pamposhtur.

4) Kobe Bryant: Eshte nje ndjenje e mrekullueshme qe te mbash fanelen e Barcelones.

5) Sir Alex Ferguson: "Barēa ėshtė ekipi mė i mirė nė botė. Jam shumė i lumtur tė jem nė vendin e dytė nė kėtė moment tė kohės"

6) Menotti: " Barcelona mund ta mposht Real Madridin gjdo herė , La Manita e ka shkatrruar Mourinhon "

7) Henry: '' Unė pashė Milanin e madhe , pashė ekipin e ėndrrave tė Johan Cruyffit , por pėr mua Barēa momentale ėshtė ekipi mė i mirė i tė gjitha kohrave ''

8) Milonguita Heredia (Ish'lojtar i Barcelonės): " Messi hyn nė fushė pėr tė luajtur , ndėrsa Ronaldo kontrollon hijen e tij nėse floket e tij janė OK "

9) Jonny Evans (Man United): "Barcelona ka vendosur "ligj nė futboll" ata janė nė njė nivel tjetėr dhe ne duhet arritur atje"

10) Sacchi: " Futbolli duhet tė jetė mirė'njohės ndaj Guardiolas dhe Barcelonės, pa ata futbolli sotėm do ishte mė pak tėrheqės.

11) Paolo Cardozo (LA Galaxy): " Futbolli mė i mirė nė botė , po luhet nga Barcelona , tė shikosh njė lojė tė tyre ,ėshtė gjėja mė e mirė nė botė"

12) Zambrota: " Do jetė shumė e vėshtirė pėr ta fituar Champions Leaguen , pasi qė Barcelona ėshtė ekipi mė i fortė aty , ata janė ekipi mė i mirė nė 20 vitet e fundit "

13) Yaya Toure: " Pėr mua , Barcelona ėshtė ekipi mė i mirė nė botė , nuk ka asnjė klub si ata. Unė nuk dėshiroj gjithashtu tė ndeshėm me ta nė Champions League, sepse e Barēa ėshtė ekipi imė"

14) Muslera (Galatasaray): " Barcelona ėshtė ekipi mė i mirė nė planet , pėr aftėsitė e lojtarėve tė tyre dhe besimin nė rininė e tyre "

15) Lescouflair (Ministri i Sporteve Nė Haiti): " Nė rrugėt e Haitit , 80% e rinisė , mbajnė fanela tė Barcelonės dhe janė tifozė tė Barcelonės "

16) Berbatov: " Duke u larguar nga Man.United , ėshtė njė hap prapa pėr mua , por ndoshta vetėm duke kaluar tek Barcelona , mund tė bėj njė hap perpara "

17) Heynckes: " Barēa ka shumė lojtarė spanjoll , kėshtu qė ata e kuptojn njėri tjetrin nė fushė , por edhe me e rėndėsishme ata kuptohen edhe jashte fushe "

18) Riquelme: " Gjithkush qė e pėlqen futbollin , kėnaqet duke e shikuar Barcelonėn "

19) Usami (Bayern): Mėnyra se si Barcelona kontrollon lojėn,kundėrshtarit ia bėn punėn shumė tė vėshtirė pėr tė marrė topin.

20) A.Sanchez : " Ėndėrroj tė luaj pėr Barcelonėn dhe tė bėhem lojtari mė i mirė nė botė." ( para ardhjes se tij ne Barcelon )

21) Nani: Barēa ėshtė ekipi mė i mirė nė botė...

22) Pier Silvio Berlusconi {Djali i Berlusconit}: " Nėse flasim pėr ėndrrat , nuk hezitoj qė tė them se ėndrra ime ėshtė tė shikoj Andres Iniesten me bluzėn e Milanit "

23) Platini: " Mė pėlqen Jose Mourinho , si trajner dhe si njeri , por nė gjysem'finalen e Champions Leagues , ai foli gjėra tė pa'kuptimta. Barcelona nuk luan njė tjetėr sport , por luan futboll. Ndoshta tė tjerėt luajn njė sport tė ndryshėm nga Barcelona "

24) Neymar: "Me Leo Messin dhe Dani Alvesin, ata janė njė ekip shum i fort. Pėr mendimin tim, lojtarėt e Barcelonės, janė njerėz tė "Huaj" (nga njė planet tjetėr)"

25) Zinedine Zidane: "Barēa ka akademinė mė tė mirė"

26) Capdevila: Nėse Barcelona mė kėrkon do tė shkoja me sy mbyllur ...

27) Luis Suarez: Ėndrra ime ėshtė, qė tė luaj njė ditė me Barcelonėn !!

28) Scholes: "Na duhet shum punė pėr ti arritur ata. Unė nuk bazohem nė finalen e fundit kundėr tyre, por po atė natė ne e kemi ditur se Barcelona ėshtė njė milion kilometra larg nesh. E vetmja gjė, qė ndryshuam nga finalja e 2009 (humbja 2-0, nė Romė), ishte rezultati. Gjėja mė e madhe tek Barcelona, ėshtė qė lojtarėt e saj nuk janė egoista.

29) B.Valero: " Unė mendoj se Barcelona ėshtė duke bėrė njė epokė nė futbollin modern , pėr shkak se ata kanė njė stil shumė tė qartė "

30) Van der Sar: Barēa janė mė tė mirė se ne ( Man utd )

31) Thiago Silva: " Unė kam pasur mundėsi tė luaj ndaj rezervave tė Barcelonės , ata mė kan nevrikosur shum me lojėn e tyre, ata luajn nė mėnyre tė pėrsosur "

32) De Laurentiis (presidenti Napolit):"Ne deshirojm te ndjekim shembullin e Barcelones, me nje akademi te fort dhe lojtar te ketij qyteti."

33) Massimo Ambrosini: "Nė Evropė, unė mendoj se nė kėtė moment Milan mund tė konkurrojė me tė gjithė, pėrveē Barcelonės, tė cilėt janė tre nivele mbi tė gjithė tė tjerėt."

34) Shakira: " Dua ta shoh botėn , si Barcelonėn! Sikur nė botė tė punohej ashtu siē punohet nė ekipin e Barcelonės , atėherė ēdo gjė do tė ishte mirė "

35) Gago:"Barcelona eshte superiore ndaj Madridit."

36) Mauricio Pochetino: Barēa, ekipi mė i mirė qė mė kanė parė sytė

37) Elano: " Barcelona ėshtė ekipi mė i mirė nė historin e futbollit , ata janė ekipi mė i mir qė kam parė ndonjėherė "

38) Xavi:"Messi me i mir se Pele,Maradona dhe Cruyff"

39) Rooney: " Messi fiton shum pikė nė ēdo ndeshje me Barcelonėn , por Xavi dhe Iniesta shkatėrrojn ēdo rival "

40) Massaro {Ish'Legjenda e Milanit}: " Barcelona aktualisht ėshtė ekipi mė i mir nė botė , unė nuk shikoj shum futboll nė TV , por kurr nuk i humbas ndeshjet e Barcelonės "

41) Aguero:"Ekip rival qe e admiroj ? Barcelona.Lojtar rival qe admiroj ? Messi."

42) Fontaine: " Brazili i 1958 ose ai 1970 ishte njė ekip i madh , por kjo Barcelonė ėshtė e pėrsosur "

43) Sir Alex Ferguson: " Tė gjithė ekipet evropiane dėshirojnė tė arrijnė nivelin e Barcelonės "

44) Moratti: " Ajo qka ėshtė mbreslense te Messi ėshtė se ai ēdo vitė ėshtė edhe mė i fuqishėm "

45) Lippi : Barcelona,ekipi me i forte i tė gjitha kohėrave....

46) Hitzfeld: Guardiola ėshtė arkitekti i suksesit

47) Sacchi: " Sa herė tė luaj Barcelona unė e shikoj ndeshjėn me plot emocion , ekipi i Guardiolės ėshtė modernė , fantastik , dhe njė orkestėr e mrekullueshme "

48) Linker: "' Ekipet e mėdha nuk fitojnė vetėm tituj , ekipet e mėdha tė ndryshojnė mėnyrėn tėnde tė lojės , dhe kjo ėshtė ajo ēfar bėnė Barcelona "

49) Frank de Boer(trajner i Ajaxit):"Do te doja te qe nje dit ta menaxhoj Barcelonen.Une kam nje zemer blaugrane."

50) Gianluca Vialli: "Cristiano Ronaldo "flen" nė ndeshje tė mėdha, ndėrsa Lionel Messi shkėlqen nė to".

51) Villas Boas ( trajneri i chelsit ) : "Une duhet te bej nje kompliment per Guardiolen. Ai gjithmone ka qene nje inspirim per mua per shkak te metodologjise dhe rruges qe Barcelona luan nje futboll aq te bukur. Une e kam nje shance ta takoj ate kete vit. Ai eshte nje inspirim cdo dite. Filozofia e tij eshte Filozofia e Barcelones."

52) Lorente: " Barcelona ėshtė skuadėr shum mė e mirė se Reali "

53) Wishler: " 3 Pasime; Bang-Bang-Bang , dhe ata kan kaluar , kjo ėshtė Barcelona "

54) César Luis Menott: " Rezultat 5-0 e ka vrarė Mourinhon , ajo lojė e ka shkatrruar atė si njė trajner "

55) Lusi Nani: " Lojtarėt e Barcelonės janė inspirim pėr mua , ndėrsa Messi ėshtė lojtari mė i mirė nė botė "

56) Zanetti: " Asnjė ekip nuk e ka tė lehtė kundėr Barcelonės , sepse ata luajn futbollin mė tė mirė nė botė "

57) Ardiles: " Para disa kohėsh unė kam menduar se Maradonen dhe Pelen nuk do tė mund dot ti arrij njeri , por qenkam gabuar nė mendimin tim. Unė tani kam tė drejtė tė them se Lion'el MESSI do tė hyj nė histori si lojtari mė i mirė i tė gjitha kohėrave "

58) Steve Archibald: " Anglezėt e Fergusonit kanė pėrvojė , por nuk kanė cilėsi qė ta ndalojn Barcelonėn "

59) Sergio Araujo (Lojtar i Boca Juniors): FC Barcelona, ėnėdrra e ēdo futbollisti...

60) Lucescu (Trajneri i Shakhtar): Arbitėrat e ndihmuan Real Madridin tė fitojė kupėn e Spanjės...

61) Abidal: " Tani e kuptoj mė mirė shprehjėn ..Mes Quč Un Club.. "

62) Cruyff: Mourinho vuan nga Barcelonitisi

63) Jorge Messi (babai i Leo-s): Para se tė fillojė ndeshja, i thashė Leo-s se Barcelona fitonė 0-2 dhe ti shėnon dy gola.

64) Guus Hiddink: "Jose Mourinho duhet ti kerkoj falje Barcelones"

65) Guardiola: " Reali po mendon qė Barcelona ėshtė ekip anti'sportiv , por ėshtė e kundėrta "

66) Steve McManaman {Ish'lojtar i Realit}: " Mė pėlqen Real Madridi ketė sezon ata janė pėrmisuar dukshum , por problemi i vetėm i tyre mbetet BARCELONA "

67) David Beckham: "Barcelona sė bashku me Manchester United janė skuadrat mė tė mira tė kėsaj gjenerate"

68) Ferguson: Mourinho ėshtė lėnduar thellė nga humbja 5-0

69) Van Basten: " Po ta shikosh Barcelonėn duke luajtur , tė heq dėshiren qė tė shikosh ekipet e tjera "

70) Guti: "Mourinho arsyetohet pėr atė qė nuk mund ta bėjė nė fushė"

71) Wenger: Mourinho gjykon gabim, Barcelona ėshtė ekipi mė i mirė nė botė

72) Ronaldo "El Fenomeno": Goli i Messit, ėshtė bėrė vetėm nė Playstation

73) Di Stéfano: Messi futbollisti mė i mirė nė botė...

74) Di Stefano:"Barcelona thjesht luajti ne menyr briliante ne Bernabeu.E gjithe bota e pa superiotetin e saj,Loja e Barcelones nuk duhet te shihkohet me sy por me shpirt.Te shohesh kete ekip duke luajtur eshte knaqesi per te gjithe.Messi eshte lojtari me i mire ne bote.Futbolli i tij eshte spektakular dhe ai eshte shembull per te gjithe profesionistet"

75) Xabi Alonso: " Kur luan kundėr Barcelonės ėshtė shum e vėshtirė pėr ta prekur topin , ne kemi humbur kundėr tyre me rezultat 5-0 , dhe kjo ėshtė koha mė e keēe qė kam pėr'jetuar ndonjėherė. Mbi tė gjithė ata kanė XAVIN e INIESTAN , dy lojtarė qė ndoshta janė mė tė mirėt nė historin e futbollit "

76) Sylvinho (Ish lojtare i Barcelonės): "Messi ėshtė njė makinė golash. Ajo qė mė ēudit mua tek ai ėshtė mendja e tij. Ai gjithmonė i vendos vetit objektiva te reja"

77) Arda Turan (Galatasaray):"Kam enderra te medha.Ndoshta njerzit do te qeshin me kete ,por enderroj qe nje dite te luaj per Barcelonen."

78) Arda Turan (Galatasaray):"Kam enderra te medha.Ndoshta njerzit do te qeshin me kete ,por enderroj qe nje dite te luaj per Barcelonen."

79) Lucescu {Trajneri i Shakhtarit}: " Asnjė'herė nė jetė nuk do tė mė jepte mundsia tė shikoja Barcelonėn nga stoli , por si kundėrshtar ėshtė njė ėndėrr qė mu realizua "

80) G.Bale: " S.Ramos ėshtė njė mbrojts shum i mir por un e kėshilloj atė tė mėsoj anglishtėn. Pasi qė unė e pyėta gjatė lojės; Se si do ta ndalosh Messin?. Dhe ai nuk mė dha pėrgjigje , unė pėrseri e pyėta dhe fillova tė qėshja , pasi e kuptova se ai nuk e dinte anglishtėn "

81) Calderón (Ish-Presidenti i Real Madrid): Barcelona ėshtė duke luajtur mirė dhe do tė jetė e vėshtirė per tu mundur !

82) Stoichkov: Mourinho ėshtė njė djalosh i bukur, por Barcelona e ka fituar kampionatin pėr kėtė sezonė...

83) Capelo: " Nė futboll mė kan pėlqyer 3 gjėra; 1.Cruyff tek Ajax , 2.Sacchi i Milanit dhe 3.Barcelona. Kjo Barcelonė ėshtė njė shembull , jo pėr ndeshjet qė ka zhvilluar por pėr presionin qė bėn kur humbet topin. Ata luajn njė futboll ndryshe nga tė tjeret , me njė nivel tė lart dhe e levizin shumė shpejt topin , e kjo lojė hyn tek futbolli modern.

84) Capelo : "Ndryshimi ndėrmjet Ronaldos dhe Messit , ėshtė se Ronaldo din anglisht , ndėrsa Messi futboll "

85) Redknapp: " Kto 30 vjet e fundit nuk kam parė ekip mė tė mirė se atė tė Barcelonės , dhe se Reali nuk do tė mund ti eliminoj ata n'CH.L , gjithashtu Reali as nuk mundė tė krahasohet me ta "

86) Pires: " Barcelona ėshtė njė nga ekipet mė tė mira nė evropė , nuk ka dyshime pėr kėtė gjė , individualisht dhe kolektivisht janė tė frikshėm. Futbolli ėshtė i thjesht me levizje tė vazhdueshme , me pasime tė bukura dhe kėtė gjė e shikojmė vetėm tek Barcelona , dhe normalisht qė shikojmė edhe gola nga ta "

87) Burdiso: " Ėshtė diēka spektakolar kur shikon njė ndeshje futbolli , por mė spektakolare ėshtė kur shikon ekipin e Guardiolės duke luajtur nė fushė , ata tė gėzojn pa'fund. Pėr mua Barēa ėshtė ekipi mė i mirė qė kam parė ndonjėherė "

88) Totti: Barēės smund ti bėjnė asgjė as tre Real Madrida

89) Afellay: "E marr parasysh qe po luaj ne ndoshta ekipin me te mire te te gjitha kohrave. Te luash 7 minuta te Barcelona vlen me shume se te luash ne cdo klub tjeter "

90) Lampard: " Messi ėshtė mė i mirė se Ronaldo , shumė larg tij "

91) Melo {Lojtar i Juventusit}: " Juve duhet tė nėnshkruajė me?.. Pa dyshim qė me Leo Messin ,sepse ai ėshtė lojtari mė i mirė nė botė , jam i bindur qė do tė sjellė 40 gola pėr sezon "

92) Mata:"Prej se une shikoje futboll une kurr nuk kam pare ekip me te mire se Barcelona.Ata jane me te miret.Une isha i befasuar me spekulimit e veres se kaluar per nje kalim timin tek Barcelona.Zyrtarisht une kurr nuk isha i njoftuar per kete qeshtje."

93) Zenden (Ish'lojtar i Barcelones): " E shikova lojėn dhe u kėnaqa , unė kam luajtur atje dhe njoh mirė filozofin e Barcelonės. Arsenali nuk arriti tė shfaqte lojėn e tyre sepse frikėsoheshin "

94) Torres: " Barcelona ėshtė njė ekip pėrfekt dhe nuk ka qka tė pėrmisohet mė , Mourinho kishte tė drejtė kur kishte thėnė se ata janė njė produkt i pėrfunduar "

95) Sergio Ramos: " Ne ndjehemi pak xheloz kur shohim lojtarėt e Barcelonės qė janė tė duar'trokitur kudo , ndėrsa ne jemi tė fėrshllyer "

96) Michel (Trajneri Getafes): " Edhe un si qdo njeri tjeter , kenaqem duke e shikuar Barcelonen "

97) Gareth Bale: Barcelona,ekipi me i mire ne bote.

98) Rio Ferdinand: " Messi e hoqi topin nga bari si ne FIFA 2011 , pėr atė asgje nuk ėshtė e pa'mundur , ai shenoj njė gol spektakolar. Ndersa Andres Iniesta mė ka lėn pa fjalė , ai dha super pasime , ėshtė njė lojtar i madhe. Mua mė pelqen Barcelona , pėr lojen kolektive qė bėn , presioni i lart qė bėn , dhe puna e tyre ėshtė e admirueshme. Ndėrsa per sa i pėrket arbitėrit , Massimo Busacca mund tė them qė e ka mbajtur njė lojė shum tė drejtė "

99) Didier Drogba: "Marrėveshja nė mes tė Barēės dhe UNICEF ėshtė njė shembull pėr tė gjitha skuadrat"

100) Rai Souza: " Messi vs. C.Ronaldo?.. Messi ėshtė ai i cili bėn dallimin , ai ėshtė njė lojtarė qė ēdo ndeshje jep diēka tė re , dhe tė bukur "
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 23-05-2012 mė 07:56

Zyrtare: David Villa humbet Kampionatin Europian 2012

Faqja 36 prej 51 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •