Po kur topi eshte ne tribune dhe jepet penallti pro per ju, eshte e drejte ashtu?
Prandaj po permendni te gjithe gabimin e arbitrit. :PPostuar mė parė nga no name
Po e di kete. Dhe shyqyr qe deri me tani pa mbrojtes keni luajtur vetem nje ndeshje te rendesishme, ndaj Realit, ndeshje e cila doli barazim vetem nga frika e Mourinhos, pasi kishte frike te sulmonte. Ndeshjet e tjera kane qene ndaj Spartak Moskova, Deportivo la Coruna, Celtic. Ekipe si keto, nuk do arrinin as te sulmonin ndaj Barcelones nese do ishte mbrojtja ne rregull, e jo me ti shenonin qe te treja 7 gola. Edhe Milani im qe eshte pertoke tani, nuk i ka ngrene 7 gola ne 3 ndeshje radhazi. LoLPostuar mė parė nga no name
Nejse, ju duhet nje qender mbrojtjes i mire. I vetmi qendrembrojtes qe jep garanci tani per tani eshte Pique. Duhet edhe nje tjeter. Tashme duhet menduar dale nga dale per zevendesuesin e Puyol, pasi kapiteni nga dita ne dite nuk do te mundet me te perballoje La Liga, Ch.L, Spanje. Mosha ben te veten. Mascherano eshte pershtatur mire, por ai nuk e ben dot vete liderin e qendres se mbrojtjes. Nese e ke vene re ne golat e pesuar, nuk ka mundur te mbaje mbrojtesit e krahut perpara per te zene ne pozicion jashte loje kundershtarin.
Abidal gjithashtu nuk mund te jape me shume garanci, per arsyen e 2 operacioneve si dhe moshen e tij qe nuk eshte me e vogel per nje mbrojtes krahu. Megjithate nga krahet nuk eshte se jeni keq, jane plot mbrojtesa krahu, Dani Alves, Jordi Alba, Montoya, Adriano.
Nuk po them te behet Fabregas mbrojtes jo :P. Mund te luaje ne rast nevoje. Pra te beje rolin qe bente dikur Guardiola tek Barcelona. Kete rol e ka bere dhe te Arsenali Fabregas. Prandaj po thoja qe te blihej nje qendermbrojtes, pasi ne rast mungese te Busquets, eshte Mascherano qe e zevendeson. Ne rast mungese te nje mbrojtesi eshte prap Mascherano. Dmth, do kryente me shume pune po te blihej nje qendermbrojtes se sa Song. E ne rast se do ndodhte qe te demtoheshin dhe Busquets edhe Mascherano, atehere ne nje apo dy ndeshje mund te sakrifikohej Fabregas ne ate pozicion. Fabregas duke filluar qe nga pozicioni perpara mbrojtesve e deri mbas 2 sulmuesve ka fatin e madh qe pershtatet jashetzakonisht mire. Une nuk kam pare lojtar qe mund te pershtatet kaq mire ne kaq shume pozicione qe kur kam filluar te shoh vete futboll.Postuar mė parė nga no name
Une s'po i qaj hallin trajnjerit tuaj jo, ai ne rehati te vet eshte edhe pse shkruaj une ketuPostuar mė parė nga no name
Por une qe e shikoj pa emocion, me duket se i mungon dicka nga Pepi ksaj Barcelones. Sezoni eshte perpara dhe duhet pare. Po se si me duket sikur nuk e ka sigurine qe kishte Guardiola. Edhe Krujf kishte thene qe mbetet per tu pare Vilanova, sepse deri tani nuk eshte se ka sjelle ndonje ide te re, thjesht po vazhdon rrugen e Pep Guardioles. Duhet pare ne ndeshje me peshe se si do beje Vilanova. Kshu kishte thene Krujfi.
Krijoni Kontakt