Close
Faqja 95 prej 106 FillimFillim ... 45859394959697105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 1055
    i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin

1- Kam nje kompjuter, ku kam te instaluara 4 kamera, dhe qe kontrolloj nje X ambient.
    Instalova ne kete kompjuter Real VNC si dhe TeamViewer qe ti shikoja kamerat dhe nga nje kompjuter tjeter. Tani, te dy programet funksionojne ne cdo gje, vetem se kamerat, te kompjuteri tjeter me hapen me figure te zeze, pra nuk shikohen.
    Programet e monitorimit i shfaqin videot me metoden e Video Overlay
    (http://en.wikipedia.org/wiki/Video_overlay)

VNC nuk e suporton kete metode te shfaqjes se videos, prandaj te del zona e zeze ku ke videot.

Zakonisht, programet e monitorimit vijne me kliente monitorues qe instalohen ne nje remote kompjuter dhe ti lidhesh me : ke kompjuteri qe ke serverin e kamerave.

Nqs nuk e ke klientin, atehere provo qe te mos e nderrosh ke programi monitorues shfaqjen e vidoes nga Overlay ne Preview, ose perdor Remote Desktop ( me duket se punon me Overlay) ne vend te VNC

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin

2- Problemi i dyte ka te beje me nje keylogger. E kam instaluar keylogger dhe punon sh mire, por dua qe te mi dergoje me e-mail logs, psh 1 here ne dite ose 1 here ne jave.
    Merr nje program Send SMTP command line edhe perdor task scheduler qe te ekzekutohet cdo dite apo cdo jave

Ka plot te tille http://www.google.ca/search?q=send+s...d+line+windows
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Sigurohu qe ka lidhje interneti ne te dyja kompjuterat ne largesi.
    A tregon ne program qe dy kompjuterat jane te lidhur dhe komunikojne me njeri tjeterin,qe do te thote a e sheh pamjen e desktopit nga kompjuteri i larget?
    Ky realvnc-ja a suporton streaming video nga webcamera?
    Streaming video kerkon edhe shpejtesi te mire brodband.
    Shiko ne program video frames edhe sa material video luhet ne 1 minute dhe bjeri kalemit sa video transmetohet ne sek(meg/sek dhe krahasoje kete
    strem video te web kameres me shpejtesine aktuale qe ke ne internet konekshen.
    Shpejtesi mb/sek e lidhjes se internetit duhet gjithmone te jete me e larte se sa vlera mb/sek video qe trnsmeton web kamera
    Cfare modeli eshte webcamera?
    Me e mira do qe qe sipas modelit te webcamerave qe ke te zgjedhesh ndonje program qe eshte krijuar per ato modele webcamerash dhe perdoret
    per monitorizim te videove te webcameres ne largesi.vendi me i mire per te kontrolluar per program kompatibel me web kamerat eshte faqja e kompanise qe ka prodhuar web kamerat.Ato mund te kene
    krijuar ndonje program te tille,ose mund te rekomandojne program te krijuar nga kompani tjeter qe ka dhene rezultate te mira.
    ==
    Klik start/kontroll panel/personalization/display settings/advanced settings/troubleshooting/change settings/ do shohesh
    hardware acceleration.
    Levize shenjusin ne drejtim majtas deri ne skaj 0 per ta caktivizuar.
    Klik poshte apliko dhe ok.
    Klikne start,ne kutine e kerkimit mbi start fut services
    Klik lart dy here ne services.Ne dritaren e serviseve te win 7,shiko remote desktop service dhe remote procedure call.Ato duhet te jene ne status automatik
    ose manual dhe jo disable(te caktivizuara)
    ---
    Nqs nuk te mbaron pune ke ketu nje program web kamera monitor.(falas).
    http://www.all-freeware.com/details/...m-monitor.html
    ===
    Per programin keyloger nuk dime emrin e programit,ai problem eshte i thjeshte por duhet pare programi te konfigurohet,behet setup qe te dergoje logsat tekst/vizuale ne nje adrese emaili qe e cakton vete ne program.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 03-05-2011 mė 21:33
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

si te lidhim pc me tv

Pershendetje. Jam duke perdore nje carte grafile Gforce 900 GS, e cila ka dalje WGA dhe s-video.me intereson qe Tv lcd, ta lidh me pc me kablin WGA.Me nividia control panel kam zgjedh versionin per tu hapur ne te njeten kohe, por kjo me funksionon vetem nese perdor s-video cabel.Ndoshta me duhet te montoj dhe nje carte te dyte video?Faleminderit
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Cilesia me e larte e figures eshte nese e lidh me HDMI
    Nese nuk ke ne pc HDMI atehere perdor kabell VGA
    Pastaj ndis TV dhe PC shko ne display settings dhe zgjidh opcionin Extend the desktop onto this monitor

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Cilesia me e larte e figures eshte nese e lidh me HDMI
    Nese nuk ke ne pc HDMI atehere perdor kabell VGA
    Pastaj ndis TV dhe PC shko ne display settings dhe zgjidh opcionin Extend the desktop onto this monitor
    te pershendes.se kisha vene re qe programi nividia e kishte psionin "ibm+analog".Me kete opsion realizohej vetem se me perjashtohej sinjali ne s-video qe e perdor per nje tjeter monitor.Dhe nje here faleminderit.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2010
    Postime
    19

Pc to TV

Pershendetje,

desha ta bej nje pyetje ne lidhje me tv
    un kam bler nje kabllo VGA to HDMI dhe dua ta lidh pc me tv.
    VGA po e fus ne vend te monitori dmth te kartela grafike ndersa hyrjen HDMI
    ne TV, mirpo nuk shfaqet ne tv asgje, asgje nuk po reagon.
    e desha ta di qfar eshte problemi, ndoshta kartela grafike nuk e perkrah apo qfar?

kaloni mire.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Pasi te kesh lidhur kabllin me tv dhe kompjuter,ne telekomanden e televizorit,
    shtyp butonin "source".
    Do shfaqet ne ekran nje menu si
    TV
    AV
    S-Video
    YPBPR
    VGA
    HDMI 1
    HDMI 2

Artikulli TV do jete highlight me nje sfond mbrapa me ngjyre.
    Shtyp butonin me trekendesh me majen qe shikon poshte(CH-).
    Kur te arrish ne VGA shtyp enter(butoni i qendres)
    Televizori do shfaqi windowsin.
    Aty pastaj punon me miun dhe tastjeren.
    Lidhja nuk behet monitor kompjuteri me televizor por
    njerin krah te kabllit e lidh mbrapa kompjuterit(jo te monitori i kompjuterit)por te grafik karta,porti vga/ose DVi ose HDMI
    varet se cfare videokarte ka kompjuteri.
    (Perjashtim eshte rasti kur ke kompjuter AIO qe ka monitorin dhe procesorin ne nje,te bashkuara,
    me fjale te tjera,madherbordi,karta grafike procesori etj jane brenda ne monitor te integruara)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 22-05-2011 mė 19:56
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2010
    Postime
    19
    faleminderit shum benseven,
    por problemi qendron tjeter kund sepse lidhja eshte ne rregull di si ta lidh, mirpo tek menuja e TV-s kur futem tek HDMI 1 (se aty e kam fut kabllon) nuk shfaq asgje, a sa i perket VGA ne meny te tv nuk eshte , jan vetem: tv,av,pc,hdmi1,hdmi2. Un po e fus kabllon dmth tek vga ne kartel grafike ndersa pjesen tjeter te saj ne hdmi1 dhe pastaj po futem ne meny tė TV-s pastaj po e zgjedh HDMI1 por nuk po funksionon.spo tregon asgje.
    apo tek e fundit ta blej nje kabllo tjeter DVI to HDMI e ta provoj edhe ate.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga valmir.krs Lexo Postimin
    faleminderit shum benseven,
    por problemi qendron tjeter kund sepse lidhja eshte ne rregull di si ta lidh, mirpo tek menuja e TV-s kur futem tek HDMI 1 (se aty e kam fut kabllon) nuk shfaq asgje, a sa i perket VGA ne meny te tv nuk eshte , jan vetem: tv,av,pc,hdmi1,hdmi2. Un po e fus kabllon dmth tek vga ne kartel grafike ndersa pjesen tjeter te saj ne hdmi1 dhe pastaj po futem ne meny tė TV-s pastaj po e zgjedh HDMI1 por nuk po funksionon.spo tregon asgje.
    apo tek e fundit ta blej nje kabllo tjeter DVI to HDMI e ta provoj edhe ate.
    Ose provoje dhe njehere tek HDMI2 se ndoshta e ka fajin TV ose provoje me nje kabell tjeter, se une kam vendosur nje TV tuner dhe nuk jepte ngjyrat ne rregull e cova dhe per servis ketu jashte shqiperise ku jam dhe nuk e rregulluan dote pasi testimet qe i benin tregonin ne rregull, por i nderrova vendin e vendosa ne nje fole tjeter dhe tani eshte OK.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2010
    Postime
    19
    e kam provuar edhe ne HDMI2 por prap njejt nuk reagon asgje,

TV eshte ne rregull se e kam ble te ri tash, e ndersa pc eshte me i vjeter ka kartel grafike Nvidia
    G-Force FX5500,256MB.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •