http://www.host.al/html/ ktu ke 1 tjeter
http://www.host.al/html/ ktu ke 1 tjeter
Faleminderit cuna po me mire po hedh syte nga .com .net se nuk ja leverdis si cmim dhe burokraci . shnet te gjithve
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Peshendetje antar te nderuar kush nga ju mund te me tregoj dallimin mes domainit dhe hostingit per web site se nuk po i kam dhe shum te kjart kaloni mir ....
Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........
Shumė njerėz gabohen kur regjistrimin e domain dhe hosting e shohin si e njėjta gjė.
Regjistrimi i Domainit
Kur ju shkoni pėr tė regjistruar njė domain, keni regjistruar tė drejtat e pėrdorimit te nje emri specifik domaini. ICANN lidh njė numėr me emrin e domain, duke mbajtur tė dhėnat tuaja nė njė rekord tė organizuar.
Me regjistrimin, ju mund tė
* Pėrcjellė atė nė njė faqe tjetėr
* Vend per njė faqe parkimi nė tė
* Vend per hosting nė tė
Hosting
Host tuaj ėshtė vendi aktuale e cila mban faqen tuaj. Pasi tė keni regjistruar njė domain ju mund t'ia dėrgojė atė nė njė mori dhe pastaj listėn e faqe, me host tuaj. Ka shumė lloje tė ndryshme tė presė me shumė karakteristika tė ndryshme.
Disa gjėra tė rėndėsishme me hosting janė:
* Besueshmėrinė - pėr pret mė ju do tė presin uptime mbi 99,9%. Pėrveē kėsaj ėshtė e rėndėsishme tė dini qė tė presė juaj ka njė modeli funksional tė biznesit dhe se nuk ėshtė vetėm do tė shkojė larg njė ditė
* Mbėshtetjen e klientėve - teknike e di se si dhe mbėshtetjen e tė shpejtė tė konsumatorėve janė njė domosdoshmėri, nėse ju jeni duke planifikuar tė bėrė njė jetė jashtė internetit
* Lloji - Linux dhe Windows hosting
Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue
Faleminderit i nderuar qe more pjes ne tem te kuptova shum mir kalo bukur...
Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........
Kam nje problem Sepse jam regjistruar Ne KGB Hosting
Dhe nuk di se si te Bej nje Server aty
E shikoj nje demo aty por sdi si ta bej ajo demo esht e perfunduar kerkoj ndihme nga ju nese mund te me ndihmoni!?
God Be With You!
A ke paguar leke per hostin ? Se mesa shoh un nuk paska FREE HOSTING! Shared Hosting, VPS, Gaming Hosting jan te gjitha me pagese![]()
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
uahsuahushuashua po regjistrimi esht i nevojshem per te ber porosin e serverit mos mendove qe me 1 regjistrim mer server :P duhet t`besh pagesen ne bank 23euro per 32 slot :P
kam une cs server prej kgb-s. .. connect cs.aLbaneso.com xD
Thjesht per kurjozitet sa paguani per cs servers hosting jane keto servera managaed apo jo ?
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Kam nje Prob. me TK Domain sepse sot morra ni Free dhe Harrova te bej "Sign Up" Dhe tani nuk di se si ta Fshij At Domain.!?![]()
God Be With You!
Krijoni Kontakt