Close
Faqja 80 prej 236 FillimFillim ... 3070787980818290130180 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 2359
    Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Citim Postuar mė parė nga marolsi Lexo Postimin
    Atehere une po ju tregoj nje mundesi per te pare se kush ju ka bere bllok ose fshire , atehere hapim msn messenger dhe shkojme ke options , ku nje nder opsionet eshte privacy klikojme ate dhe hapet dritarja me te gjithe kontaktet qe kemi pastaj nje e nga nje i klikojme me te djathten e mousit dhe shikojme , aty shikojme add to contacts move to block list dhe delete , kujdes nese delete eshte me te zeza dhe e klikueshme atehere ky person ju ka bere bllok ose ju ka fshire fare , nese delete eshte e pa klikueshme atehere nuk ju ka bere bllok. ok
    Eshte menyre e sakte dhe di qe e kam mesuar ne nje forum te huaj dhe shpresoj tju hyje ne pune sepse eshte shume i sakte , ne fakt nuk di si mund te vendos fotot ketu sepse e beja dhe ashtu qe ta kishit me kollaj.
    ju pershendes.
    Eshte e vertet kjo qe thua sepse kam provuar dhe une dhe me ka dal keshtu...

Foto mund te vendosh duke klikuar poshte te opcioni menaxho skedaret e bashkangjitur

ose duke vendu foto me url nga e marish
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

ku ta di kush me ka blloku ne mesenger ?

shum thjesht, kur e hap mesengerin e shef qe ai person nuk shifet aty fare nder shokt e tu
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    shif lart msn se gjen e kollajshme fare eshte

apo do me i vjeth kodin ? kjo o me pages e tkeqn baba
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    si ta dijme per dikend qe e ka statusin e rrejshem offline ?

a ka ndonje menyre per ti zbuluar ata qe genjejne se gjoja jan offline ndersa ne te vertet jan online ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Ekziston edhe nuk ekziston mundesia per ti hetuar offline. Ne nje faqe ne kerko ne google status checker eshte e mundur me hetu personin eshte online apo offline, mirepo vlen vetem per nje numer te caktuar personash. Tek opcionet - privacy ekziston nje fjali "Only allowed contacts can see my status" Nese personi e ka selektuar ate opcion eshte e pamundur me verejte statusin, nese nuk e ka te selektuar ate opcion munde te veresh statusin tek ajo faqja.

Edhe keto faqet bllok checker shumica sherbejne per "peshkim" paswordash prandaj kujdes.

Citim Postuar mė parė nga marolsi Lexo Postimin
    Atehere une po ju tregoj nje mundesi per te pare se kush ju ka bere bllok ose fshire , atehere hapim msn messenger dhe shkojme ke options , ku nje nder opsionet eshte privacy klikojme ate dhe hapet dritarja me te gjithe kontaktet qe kemi pastaj nje e nga nje i klikojme me te djathten e mousit dhe shikojme , aty shikojme add to contacts move to block list dhe delete , kujdes nese delete eshte me te zeza dhe e klikueshme atehere ky person ju ka bere bllok ose ju ka fshire fare , nese delete eshte e pa klikueshme atehere nuk ju ka bere bllok. ok
    Eshte menyre e sakte dhe di qe e kam mesuar ne nje forum te huaj dhe shpresoj tju hyje ne pune sepse eshte shume i sakte , ne fakt nuk di si mund te vendos fotot ketu sepse e beja dhe ashtu qe ta kishit me kollaj.
    ju pershendes.

Nje nga menyrat me efikase ... ke harruar te thuash shkohet tek: tools->options

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    po eshte vertete nje nga menyrat me efikase , por ne fakt i rashe shkurt me options shpresoj te me kuptosh apo jo , nejse shpresoj tju beje pune njerezve por te tjerat skane rendesi. ok?
    te pershendes.

Citim Postuar mė parė nga Nyx Lexo Postimin
    Nje nga menyrat me efikase ... ke harruar te thuash shkohet tek: tools->options

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Ajo menyre tregon vetem ata qe te kan bere delete por jo ata qe te kane bere block kshuqe mos i ngaterro robt kot

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    une e di dhe per ate qe kane bere bllok sepse po ti vesh re aty te nxjerr me delete edhe njerez qe ti mund ti kesh online dhe te kane bere bllok ndonjehere ,ok
    megjithate nuk jam nisur te ngaterroj njeri tregova nje menyre qe gjithsesi qe edhe nese eshte ashtu sic thua ti prape ka vleren e saj ok?
    dhe per me teper une ju keshilloj mos ti fusni paswordet neper faqe qe gjasme tregojne se kush ju ku bere bllok sepse me e shumta jane pirate.
    edhe njehere me vjen keq qe te eshte dukur ngaterrese ajo qe une kam sugjeruar por mendoj se gabohesh, gjithsesi te pershendes.

Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Ajo menyre tregon vetem ata qe te kan bere delete por jo ata qe te kane bere block kshuqe mos i ngaterro robt kot

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225
    Pershendetje , ja dhe disa web faqe tjera qe kryen ket pun tung .....

1.http://www.youareblocked.com/
    2.http://blockyell.com/en/
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •