Close
Faqja 29 prej 236 FillimFillim ... 1927282930313979129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 2359
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Mos ke fjalen per kete sfondin backgrounds: Shih imazhin me poshte, perseri i gjen ketu:

C:\Documents and Settings\user\My Documents\My Received Files dhe ke gjithcka cka te kane derguar mes MSN-se!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Jo Davius nuk eshte!

Mua me kan derguar nje sfond qe dua ta kem edhe foto, kaq po nuk di si mund te qis nga sfondet e msn!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    E gjeta problemin.

Per te shlyer nje kontakt nga MSN-ja qe nuk ju shlyhet veproni keshtu:

Hapeni: Hotmail, mandej shkoni Contacts qe e keni lart, kur do te hapet Contatcs poshte do ju shfaqen te gjitha adresat qe i keni te ruajtura ne MSN dhe Hotmail. Mandej klikoni ato adresa qe doni t'i shlyeni (ose vetem ato adresa qe nuk ju shlyhen nga MSN-ja) dhe larte shkoni Delete dhe shlyeni nga hotmaili. Mandej hapeni MSN dhe kontakti qe me pare nuk ju eshte shlyer tash ju shlyhet pa problem!

PS:
    Nevoja meson njeriun thote populli!
    My silence doesn't mean I am gone!

Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anėtarėsuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141

Mesazhet nuk mbėrrijnė tek bashkėbiseduesit

Pershendetje,
    Kam nje problem me kompjuterin. Nuk e di pse po kur mundohem te flas ne IM si ne aol, msn, google une mund te shoh kush eshte online, gjithashtu edhe te shkruaj po kur me pergjigjen personat nuk marr gje. Dmth. ata marrin ato qe shkruaj une, por une nuk marr ato qe shkruajne ata. I ka ndodhur ndonjerit kjo??? dhe nqs po si mund ta rregulloj??? Eshte shume e cuditshme dhe shume njerez qe kam pyetur se kane pare ndonjehere por shpresoj qe dikush ketu te me ndihmoje. Faleminderit per ndihmen

Love ya all,

Sunshine
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Me ka ndodhur mua njehere me Yahoo! Messenger dhe ne qofte se e mbaj mend mire kishte te bente dicka me regjistrin e windows dhe disa dll qe merren me "rich text format".
    Per ta rregulluar une kontrollova regjistrin e windows me programe si registry mechanic dhe bera te pakten ne windows xp komanden sfc /scannow qe e rregulloi kete problem.

Problemi mund te te vi dhe si pasoje e disa programeve si Windows Tweaking dhe Windows Blinds etj si keto qe modifikojne parametrat ne paraqitjen e windows(pamjen visuale).

Tifoz i flaktė Maska e Juventini
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353

MSN 7.5 Ndihme

Ju lutem me ndihmoni! shkarkova te kompjuter nga faqja msn.com Shkarkova MSN 7.5 por nuk hapet dhe me 2 dite me pare para se te riformatoja komjuterin hapej. Ju lutem me ndihmoni!

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    me aq sa marr vesh une nga keto do te te thosha te provoje ta download edhe nje here msn ose pastaj kliko troubleshoot se ka mundesi qe ti rregulloje vete gjerat qe nuk shkojne.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253
    Shum kush ka pas probleme me kët verzion të ri te Msn,personalisht une kam pas probleme dhe nuk mujsha të qel imellen kjo më ka ndodh shum qpesh,mirpo e hjeka krejt nga Pc ime dhe e instalova msn 7.0 tani nuk kam probleme...
    Të këshilloj 7.0
    7.5 ështe më i avancuar mirpo jo edhe shum stabil

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Juventini
    Ju lutem me ndihmoni! shkarkova te kompjuter nga faqja msn.com Shkarkova MSN 7.5 por nuk hapet dhe me 2 dite me pare para se te riformatoja komjuterin hapej. Ju lutem me ndihmoni!

Besoj qe shkarkimi yt nuk ka qene i sakte dhe duhet te mungojne disa file egzekutuese, prandaj shkarkoje edhe njehere dhe riprovoje.

Dito.

Mbase nuk ke kontrollin ActiveX te installuar. Se installimi i MSN behet on-line nepermjet nje programi te vogel qe e shkarkon nga faqja e MSN, por me pare duhet te installosh ActiveX. Duhet te te jape mesazh te faqja MSN-download e te te kerkoje installimin e ActiveX (po ti merre ku ta kesh me komod). Mbasi te jesh siguruar qe e ke ActiveX bej download. Do shkarkosh prog. qe kur e hap ben installimin on-line te MSN.

Nuk me kujtohet kartela ku e installon (me duket: windows\system32\Internet Installation po nuk jam i sigurt se kam kohe qe nuk perdor Win), po ti bej nje search per activex dhe shiko a e ke expresivisht nga Microsoft (se ka dhe prog. te tjera qe installojne kontrollin e tyre si psh adobe etj.).

bye
    sometimes I hate Myself, sometimes I love Myself

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •