Close
Faqja 153 prej 236 FillimFillim ... 53103143151152153154155163203 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,521 deri 1,530 prej 2359
    Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Lol e c`instalova me kete program, se me ate ZIP MESSENGER, hic sberi asigjo, e provova dhe ate por nuk beri gje, i njejti problem.

kam pas ne pc te instaluar, Uninstaller 2008 por ai sberi asigjo, kurse ky qe ka ven Alkido ishte shum i mire, dhe sberi probleme.

Mire ka then dhe Clay More, une skam mund te bej c`instalimin e MSN per arsye se nuk kam mund te gjej as folderin qe eshte ne Program Files, gjithashtu as ne Add Remove Programs.

Ai ZIP MESSENGER kot ishte.

Falemnderit cuna.
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Normale qe ishte kot ai ZAP MESSENGER*, pasi ta kthesh PC mbrapsht, shume mire qe nuk i ke futur formatim me ato mend qe ke...!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Klik start\run dhe aty fut
    msiexec /x {0AAA9C97-74D4-47CE-B089-0B147EF3553C}
    Klik ok per te hequr messengerin.
    ose shkarko perfect uninstaller
    http://www.perfectuninstaller.com/
    seriali RQEWX-40DC6-3RUDF-XEIGE
    dhe e heq.
    Nje faqe qe jep opsione cinstalimi te MSN-se
    http://belfiore.mvps.org/uninstall.htm
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-11-2007
    Postime
    17
    edhe une kshtu kshtu kam pas problem ,po e kam marr prej internet caffe me usb (chip) komlet messengerin edhe tani kur klikoj me hap msn me del dritarja error code 80048820.
    ku osht problemi :S

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga bessartt Lexo Postimin
    edhe une kshtu kshtu kam pas problem ,po e kam marr prej internet caffe me usb (chip) komlet messengerin edhe tani kur klikoj me hap msn me del dritarja error code 80048820.
    ku osht problemi :S
    1.Se pari kontrollo daten dhe oren Adjust Time/Date se a ke ne rregull dhe te aktualizuar, nese jo Rregullo(Duhet te kesh qasje si administrator ne kompjuter per te rregulluar Oren dhe daten)
    2.Kliko Start-Run-(Shkruaj aty) regsvr32 softpub.dll dhe ristarto mesengjerin
    3.Beje nje here OFF Firewall-in ne menyre qe te sigurohesh mos po te bllokon mesengjerin, nese te ndreqet atehere kthe prape ON.
    Provo keto metoda nje here.
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Kontrollo edhe ne Tools dhe kliko Internet Options.
    Connections pastaj Kliko LAN Setting dhe Hiqe Tikun nga Use a proxy server for your LAN dhe Duhet te jete Tiku ne Automatically detect settings si ne foto .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    keshtu e kan kto programet e microsoftit si windows live ashtu edhe internet explorer gjithmon nxjerin probleme te pa nevojshme, windows live msn 9 nuk mund ta gjesh ne add/remove programs sepse nu parkohet aty,
    mesa mbaj mend valdet pate postu nje tool te vogel per uinstall msn 9.0 dikujt ketu, un smunda ta gjej por ajo duhet ta fshij krejtsisht msn 9.0

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-11-2007
    Postime
    17
    ei thnx valdet tash nrregull e kom !!

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    shume mire prej teje qe se paku lajmerove sepse disa prej tjereve spo i shohim me,, ketu jemi bessart..
    Me respekt,

Valdet Shala

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Mė shfaqet njė problem

Qė kur ndez pc-nė mė del ajo nė foto si mė posht. Mė herėt hapte automatikisht MSN e vjetėr qė ka vet windowsi brenda, pasi e bėra atė disable nga administrator programs qė tė mos aktivizohet me startimin e pc-sė, tash aktivizohet msn-ja qė kam tė instaluar pra ajo live messenger. Si mund ta largoj kėtė pamje qė mė del sapo ndez pc-nė, nėse ka ndonjė mundėsi, ju flm.

Sui generis

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •