Selam alejkum vellezer keto jane disa ligjerata te perkthyera ne gjuhen shqipe, nga hoxha i nderuar Muhammed Husejn Jakub, ne te cilat ai e shpjegon librin "Medarixhus-Salikin" te Ibn Kajimit rahimehullah. Ky liber flet per gradat e adhuruesve te Allahut ne udhetimin e tyre per te Zoti dhe shtepia e ahiretit. Ju deshirojm shikim te kendshem!


http://www.youtube.com/watch?v=ZMVfUI6LMNg&feature=relmfu