Close
Faqja 8 prej 135 FillimFillim ... 6789101858108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 1350
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42

Question iPhone kėrkon emrin e pėrdoruesit dhe fjalėkalimin

Para pak kohesh nje mikut tim ne Shqiperi i ra ne duar nje iphone i sjelle nga Greqia.Donim ti instalonim ndonje program nga ata free te Appstore. Pa filluar shkarkimin kerkohej username dhe password.Nuk e kam idene se kush e ka pasur kete telefon me pare dhe se cfare username dhe password te perdor.Pyetja ime eshte kjo qe nqse behet reset telefoni mund te instalojme keto programe apo ai qe e ka pasur kete telefon ka krijuar account ne apple store dhe nuk mund te instalojme asnje nga keto programe.Ju sqaroj qe telefoni eshte 3G ,16GB dhe punon shume mire me sim card te vodafone dhe amc.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga harleyboy : 07-01-2009 mė 19:06

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    nese mund ta RESET-ojsh ma merr mendja qe kishte me bo pune edhe me download, qe nuk bon pune ashtu provo dhe shiko se qfare modeli eshte dhe ne baze te atij modeli kerko ne google se ndoshta e gjen edhe DEFAULT PHONE PASWORD psh. sikur nokia qe e ka 12345

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga harleyboy Lexo Postimin
    Para pak kohesh nje mikut tim ne Shqiperi i ra ne duar nje iphone i sjelle nga Greqia.Donim ti instalonim ndonje program nga ata free te Appstore. Pa filluar shkarkimin kerkohej username dhe password.Nuk e kam idene se kush e ka pasur kete telefon me pare dhe se cfare username dhe password te perdor.Pyetja ime eshte kjo qe nqse behet reset telefoni mund te instalojme keto programe apo ai qe e ka pasur kete telefon ka krijuar account ne apple store dhe nuk mund te instalojme asnje nga keto programe.Ju sqaroj qe telefoni eshte 3G ,16GB dhe punon shume mire me sim card te vodafone dhe amc.

Username dhe Password nuk kan lidhje me perdoruesin e mehershem apo me mir te themi nuk kan lidhje me Iphone. Per te instaluar programe/lojra nga appstore duhet te jesh antar ne appstore. Bej nje regjister nepermes Itunes me nje email valid dhe qdo gje duhet te jet ne regull.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42
    E kuptova.Shume faleminderit.Meqe nuk kisha perdorur ndonjehere iphone kujtova se rregjistrimi behej gjate aktivizimit te iphone.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Faleminderit te gjitheve, kisha harruar te pergjigjesha ne kete teme.

Jaibreak u krye me sukses, ajo qe ndodhi pas jailbreak eshte se humba perkohesisht sherbimin e rrjetit. Aty ku ka sinjalin e rrjetit shkruante "No service"
    Ne nje kerkim te shpejte ne google arrita te kuptoj cfare kisha bere gabim. Gajte procesist, ka nje ospion "Activate phone" i cili duhej lene i pa zgjedhur, dhe une e lashe ashtu sikur ishe i zgjedhur nga default.

Por me ane te Cydia (duke perdorur Wi-Fi) mora programin zhbllokues i cili ishe mjaft i thjeshte dhe efektiv. Tani eshte i zhbllokuar dhe punon me cdo lloj sim carte. Shpresoj qe Steve Jobs te mos i linde ndonje ide e cmendur per ti bllokuar perseri me ndonje nga ato itune uptdates, lol

Veshje me flamurin Shqiptar

Veshje me windows Vista

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 23-01-2009 mė 05:36
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

Ja dhe i zbllokuar me karte te rrjetit Orange

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Shum mire

Me cilin program e ēbllokove ?

dhe

a din ndonje faqe te mire me 3rd pary apps ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 23-01-2009 mė 06:19

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Une per momentin perdor ato qe ndodhen ne Cydia. Per mendimin tim aty ndodhet gjithcka per ta kompletuar dhe shijuar potencialin e plote te ketij telefoni, dhe e mira eshte se jane ne pergjithesi falas (shumica)

Tani per zhbllokimin.

Une di qe egzistojne programe falas qe premtojne zhbllokime, por nga leximet qe kam bere ne internet shumica vijne me nje bagazh problemesh. Keshtu qe vendosa te perdor nje nga ato me pagese.

Faqja eshte www iphoneunlockuk pike com. Nese e ke bere jailbreak, te duhet vetem dy minuta pune ne Cydia qe te besh ad lidhjes qe te japin keta (tek manage, sources ) pastaj tek utilities gjen programin e zhbllokimit qe e instalon. Pastaj rindez telefonin dhe gjithcka ka mbaruar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 23-01-2009 mė 06:35

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    si quhet programi i zhbllokimit te utilitis ne cydia ?

Ps.: une ne iPhone tim i kam mbi 100 3rd pary apps + disa falas nga Cydia + disa falas nga iTunes + ato qe i kishte iPhone kur e kam ble ... e perdori nje program me emrin "Dock" per ikonat e shumta, e gjene ne Cydia ne se don.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Quhet iphone3G unlock.

Por, ngaqe nuk eshte falas, duhet ta blesh programin (duke u dhene atyre numrin IMEI) dhe pasi mbaron transiksionin, tek "unlocking instructions" (poshte, ne te majte te faqes se tyre) te udhezojne se c'far duhet te besh....qe eshte shume e thjeshte. Pra, nese nuk e blen programin, nuk e gjen dot tek utilities ne Cidia.

Koshton £19.99, por per mua qe perdor nje seri sim cartash ja vlen.

Do shikoj per kete "Dock", mbase ma kan zene syte. Eshte per ti organizuar ikonat ne kadegori perkatese, nese nuk gaboj....! Apo mbase mund te jete tjeter.

Faqja 8 prej 135 FillimFillim ... 6789101858108 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •