Close
Faqja 19 prej 53 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 530
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E gjeta e gjeta kte.. Faleminderit.

Rrofte Google.

Sa per kte programin tend, me duket e kam pas nji po e kam fshi kur kam ber format PC, po e gjeta do ta jap.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Si mund tė dėrgoj video nė YouTube?

Ne moshe jam pak i madh(43) ne kompiuter jam fillestar.Do t'ju lutesha eksperteve te me ndihmonin si mund te dergoj nje video ne youtube

Lexo........
    Video
    Ose lexo ketu....

Nqs nuk e mer vesh ne anglisht na thuaj te ta themi ne shqip...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Dot'ju falenderoja te ma shkruanit ne shqip(ose italisht greqisht).flm

Hyr te faqja zyrtare e youtube

Shtyp SIGN UP

Ploteso Formularin

Shtyp I agree etj etj etj.
    Pastaj Shtyp Create My Account

Pastaj shyp UPLOAD i cili eshte ne ngjyre te verdhe lart djathtas.
    Shkruaj emrin e videos
    Shkruaj Pershkrimin e saj
    Zgjidh kategorine ku do ta vendosesh
    Shtyp UPLOAD A VIDEO nqs videon e ke ne pc ose USE QUICK CAPTURE nqs do ta filmosh me Cameren e PC videon

Nqs zgjedh te paren do te dali nje tabele e cila ka ato my computer my documtents etj ti coje PATH atje ku ke videon jepi OPEN pastaj shyp UPLOAD prit sa te vej 100% do te thote UPLOAD COMPLETED dhe kaq ishte...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

FCBarcelona Maska e _WoW_
    Anėtarėsuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    14

Red face Llogaria ime nė YouTube ėshtė ēaktivizuar!

Pershendetje forumiste

Kam disa probleme ne youtube, si gjithhere un hyj cdo dite pa probleme, po kete dit kur u identifikova me doli Your account has been permanently disabled. Nuk e di se per cfare arsye e kane hequr accountin tim atje, kam pasur shum video qe kam bere upload dhe me duhet ndihma juaj si ta kthej accountin tim, ku te dergoj ankes apo cfare duhet te bej qe ta rikthej accountin. Ju lutem nqs din ndonjeri me ndihmoni.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Atehere te kan pezulluar akountin sepse ti ke perdorur video qe jane me te drejte autori duke i mare nga nje person duke i bere upload ne kanalin tend dhe per ket youtube ty duhet te kete dhene paralajmerim me email dhe kur ti ke vazhduar perseri atehere youtube te ka pezulluar akountin sepse ti ke vjedhur video nga te tjeret "qe jane me te drejt autori" dhe i ke hedhur ne akountin tend.
    Shpresoj qe te jesh i qarte.

Kalofsh Mire

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172
    Me siguri ato videot qe ke vendosur ti kane ren ndesh me ndonje rregull ose jane senjalizuar si te pa rregullta vazhdimisht nga anetaret e youtube gje qe ka ber qe stafi youtube te bllokoje llogarin tuaj, nuk kam pasur ndonje rast te tille per te then se si mund te veprojne tani me llogarin tuaj por gjithsesi eshte shum e veshtire qe te arrish te marrish nje pergjigj'je nga stafi youtube per arsyet e mbylljes se llogaris tuaj. Te keshilloj te presish disa dite dhe pastaj mund te provojsh tju shkruash stafit pasi ndoshta te japin ndonje pergjigj'je PSE kjo mbyllje ose te rikthejne llogarin tende si me pare.
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

FCBarcelona Maska e _WoW_
    Anėtarėsuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    14
    Faleminderit per ndihmen Bledari dhe s13.. Un do te pres disa dite ndoshta mund te ma rikthejne akountin tim, po nese ndodh e kunderta si mund te kontakoj me stafin e Youtube? Se vertet kam pasur video qe jane shikuar me me miliona here, po tash jane fshire dhe nuk dua ti humbas te gjitha.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Kliko ke ky link http://www.youtube.com/t/contact_us per me shume

Faqja 19 prej 53 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •