Close
Faqja 17 prej 53 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 530
    Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    O njerez a ju punon adressa www.keepvid.com juve se te une nuk hapet thote error...
    Po sapo e provova dhe hapet.

Une sapo e provova nuk hapet.As me NetScape as me Opera as me InternetExplorer as me Mozilla..Nuk e mar vesh se ca mund te ket pc.Nejse...Flm Olsir..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ajo adresa punon,faqja hapet.Provo te pastrosh kompjuterin me ccleaner.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

E pastrova po nuk hapet ne NetCaffe as ne shtepi,...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 12-08-2008 mė 10:49 Arsyeja: Ju lutem jepini informacionet nė shqip dhe mos i drejtoni lexuesit kundėr rregullave tė forumit (tė drejtat e autorit).

Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Moderatori: Nė kėtė temė diskutohet pėr mėnyrat e ndryshme pėr tė shkarkuar videot nga YouTube dhe pėr kthimin e formatit FLV nė formatet AVI, MP3, etj.
    ----------------------------

Cuna, a di ndonjeri nese ka ndonje menyre per te shkarkuar video nga siti www.youtube.com? Ma mer mendja ndojne menyre si me videot e google apo jo?

Faleminderit
    Eshte shume e thjeshte. Nuk ka asgje, mjafton vetem te shkarkosh programin you tube downloader dhe me pas i ben save ne formatin flv. dhe me pas vete programi ka mundesine e konvertimit ne mpeg ose ne te tjera formate. une po te jap linkun qe te shkarkosh programin http://www.download.com/YouTube-Down...=dl&tag=button) Kliko donwload now dhe me pas instaloje. Per ta perdorur eshte shume e thjeshte. pasi e hap videon ne youtube dhe e ben play me pas e ben pause ose stop dhe ben copy linkun qe ka videoja me siper. hap youtube downloader dhe e ben paste ne fakt ajo behet automatikisht. e ben save dhe prit sa te shkarkohet. po te duash ti besh konvertim ne format tjeter ke dy opsine tek programi zgjidh te dyten bej browse videon selektoe dhe zgjidh formatin dhe me pas jepi convert. Kjo ishte e gjitha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    athin
    Postime
    13

si mund te dergoj nje keng ne youtube?

pershendetje si mundem te dergoj nje keng qe te shfaqet ne ytub ose gogle dhe kur te besh kerkim ta degjojn te gjith nese mundet njeri tma shpjegoj do i jem mirnjohes por me fjal te thjeshta se nuk di dhe shum nga kompjutri faleminderit
    mu betua per zot mu beta per kish me thoshte se me donte marrezisht por nuk ndodhi keshtu dhe pse un u ktheva ajo prap vazhdoi te me mashtroi si nga hera kaluan shum dit qe ste kam par dhe kjo zemra ime po te kerkon si e marr dhe un i lutem zemres i lutem me pergjerime te lutem zemer mos harro vujte shum nga ajo do vi nje dit qe ajo vajz do me kujtoi por per te nuk do ket me kthim te djali qe dashuroi

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Arrow

Nuk jam shume i sigurt nese te lejon dhe pa u regjistruar apo jo,gjths provo njiher te besh UPLOAD
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    athin
    Postime
    13
    faleminderit da provoj njeher
    mu betua per zot mu beta per kish me thoshte se me donte marrezisht por nuk ndodhi keshtu dhe pse un u ktheva ajo prap vazhdoi te me mashtroi si nga hera kaluan shum dit qe ste kam par dhe kjo zemra ime po te kerkon si e marr dhe un i lutem zemres i lutem me pergjerime te lutem zemer mos harro vujte shum nga ajo do vi nje dit qe ajo vajz do me kujtoi por per te nuk do ket me kthim te djali qe dashuroi

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Duhet te regjistrohesh ne youtube

per te derguar kenge.

Faqja 17 prej 53 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •