Close
Faqja 5 prej 53 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 530
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    cfare eshte madhesia e tyre pasi te jene shnderruar ne AVI?
    E barabarte me formatin origjinal ne .FLV
    My silence doesn't mean I am gone!

Varet. Psh nja dy qe mora une ishin, njera 700 mg tjetra 1.2 gb.

Mesa duket kete ben programi qe i kthen ne madhesine fillestare. Po ashtu vura re dhe nje ndryshim ne cilesi qe per mendimin tim ishte me mire se ajo qe paraqitej ne google video.

Citim Postuar mė parė nga Davius
    E barabarte me formatin origjinal ne .FLV
    FLV i kompreson dhe i kthen ne flash file Nuk ka sesi te jete origjinal kur kthehet ne avi.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    FLV i kompreson dhe i kthen ne flash file Nuk ka sesi te jete origjinal kur kthehet ne avi.
    Kisha fjalen se madhesia e videove eshte e barabarte me origjinalin ( origjinal ketu i them videos qe gjendet ne utube, google... ) qe mund shikohet ne formatin si FLASH apo te shkarkuar si FVL dhe te luajtuara me FVL Player!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    cilin codec e perdore programi per rikompresim gjate shnderrimit ne avi?
    apo mos nuk ben rikompresim fare por e perdor ate qe veq eshte i pranishem ne flv.
    (sepse avi eshte vetem kontejner nuk ka kompresion nativ. )

une per vete perdor nje faqe te webit. prej ku i shkarkoj si flv.
    http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

dhe i shikoj me flv playerin e inkorporuar ne sorenson squeeze.
    (e kam dhene ne nje teme qekam hapur -400$)
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Une e di se FLV formati perdor poashtu nje sub codec, me se shpeshti On2 VP6 mos e pacin inkorporuar edhe VP7 tani vone. Por edhe DivX si alternative. KA mundesi qe ky program ben vetem nderrimin e Headerit te FLV ne AVI ndersa kodimi mbetet i njejte. Kuptohet nese eshte per t'i besuar Daviusit kur thote se madhesia e fajllit mbetet e njejte.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Me duket se u komplikuan gjerat ketu: Baptist, nuk te kerkohet asnje codex ne lidhje me kete konvertim, apo si t'i themi grabitje te videos! Procedura eshte e thjesht: Instalo programin, ndjek sugjerimet e meposhtme!

Kopjo (copy) lidhjen e deshiruar nga Youtube apo Google Video dhe ngjite (paste) tek kutiza ku shkruan VIDEO URL! Mandej kliko DOWNLOAD, si tek shigjeta, qe te filloj shkarkimi! Automatikisht do te hapet dritarja qe te kerkon te ruash ate file/video, nen emrin qe programi te sugjeron, por mund te ruash edhe me emer tjeter, sipas deshires! Dhe ne fund fillon shkarkimi i videos, ndersa pas shkarkimit programi vetvetiu e konverton ne .AVI pa mos prekur ne asgje! Dhe krejt ne fund kur tek statusi (STATUS) ne program do te paraqitet termi DONE, video qe gjendet ne My Documents eshte e gatshme per t'u luajtur ne Windows Media Player apo Winamp, e keshtu me rradhe!

Kur thashe qe formati nuk eshte i njejte me si madhesi me ate te youtube ose google video kam parasysh si mgb ose gb. Sec eshte nje program qe ja harrova emrin qe arrije te merrje link nga google video ose youtube dhe e ruaje si flv ne pc qe mund ta luaje ose me ndonje flv player ose ta konvertoje ne ndonje gje tjeter. Dhe mesa mbaj mend file ne flv ishte gjithmone shume me e vogel. Kete e kam provuar dhe me nja dy file qe kam bere vete upload ne google video.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    ndersa pas shkarkimit programi vetvetiu e konverton ne .AVI pa mos prekur ne asgje!
    Pikerisht kete po e thoja edhe une ne postimin e siperm.

Ky progam ben vetem nderrimin e Headerit te FLV ne header te kuptueshem per AVI dhe asgje tjeter.

Kodimi intern mbetet i njejt pra nuk ka transkodim. (Nenkupto humbje te metutjeshme te kualitetit )

Sapo e instalova programin gjate instalimit verejta se instaloi edhe FFDSHOW filtrat (pune qe s'me pelqeu) mirepo pa te nuk mund ti luash klipat. Ja tani po shkarkoj nje klip dhe do te shoh se cilin codec ka perdorur ne kete FLV kompresori i YouTube...
    ...
    Mpeg4 DMO (DirecX Media Object )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 15-02-2007 mė 22:27
    Aeneas Dardanus

Faqja 5 prej 53 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •