Unë u bëra, bëhu edhe ti!
Unë u bëra, bëhu edhe ti!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Situatën në veri të Kosovës duhet rikthyer në gjendjen para përpjekjes së Prishtinës që me njësitë speciale njëanshëm të ndryshojë realitetin në terren, i ka thënë FoNet-it në Lisbonë ministri i Jashtëm i Serbisë, Vuk Jeremic. Ai e konsideron me rëndësi të veçantë që mbledhja e Këshillit të Sigurimit të KB, anëtare e të cilit është Portugalia, të dënojë qartë aktet e njëanshme.
Jeremic pas bisedës me shefin e diplomacisë portugeze, Paulo Portashi, ka deklaruar se është e pamundur të gjendet zgjidhja me rrugë paqësore, nëse njëra palë shpërblehet për veprime agresive në terren.
Sipas tij Lisbona ka mirëkuptim për qëndrimet serbe. Ai po ashtu bëri të ditur se diplomacia serbe po zhvillon konsultime të ngjeshura me të gjitha vendet anëtare të Këshillit të Sigurimit.
I pyetur për mundësinë që Beogradi të pranojë “bashkimin” e veriut të Kosovës me Serbinë, në shkëmbim të njohjes së pavarësisë së Kosovës, Jeremic u përgjigj:
“Veriu i Kosovës s’ka pse të bashkohet me Serbinë, meqë sipas Kushtetutës sonë dhe Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit ajo është pjesë e Serbisë, ashtu si çdo pjesë e tjetër e Kosovës”.
Kryediplomati portugez, Portash tha se të gjitha çështjet që lidhen me Kosovën duhet të zgjidhen me rrugë diplomatike, paqësore e të arsyeshme.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Nuk u bera nervoz , sepse na u kan mesuar veshet me deklarata te ktilla.
Edhe shqiptart duhet te bejn deklarata te ktilla , te kemi kerkesa me te medha nga ato qe realisht i synojm , qe kur te ulesh ne bisedime te fitojm ate qe e kemi synim. Kshtu shkon kjo pun , kshtu gjoja arrihen kompromiset.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Hic nuk duhet te behesh nervoz me deklaratat e jeremicit po behu nervoz me disa antare te forumit qe jane njejte si jeremiqi dhe akuzojne te tjeret
Për këtë duhet të kënaqemi, a s'po e shihni si po sillen vërdallë
e nuk kanë më ç'të na bëjnë. Shpurdhin edhe pak deri sa ta kuptojnë
se nuk është zhgëndërr!
Ndryshuar për herë të fundit nga ricky_ch : 10-08-2011 më 12:10
une po shkoj der aty sa te shkul dhe floket, vetem inshallah po e marrim dhe veriun
Without deviation from the norm, progress is not possible
Serbi momentalisht është duke ndjekur të njëjtën politik që ne kishim gjatë viteve të '90-ta me sistem paralel të qeverisjes se pasi e panë se ne i'a arritëm qëllimit në këtë mënyrë ata janë duke marrë mësim nga ne dhe mendojnë edhe ata se do t'ia arrijnë qëllimit të tyre. Dhe kjo mënyrë iu përshtatet politikës të "viktimizimit" të tyre që kanë pasur në dy-dhjetëvjeçarët e kaluar.... Kështu që pushtetutarët tanë duhet që të mendojnë shumë e shumë që t'mos bien në grackën e tyre, sepse ne nuk kemi gati se asgjë në duart tona se më s'miri do të ishte që të përdornim skenarin e Krajinës në Kroaci![]()
Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë
Projekt,pershendetje,as un nuk u bera aspak nervoz ,kto jan fjal qe perdoren me shekuj dhe as pak nuk ka ndryshime ne deklaratat e serbeve dhe akademija e shkencave te luftes ne serbi ,ne jemi ata qe duhet te jemi unik ne fjalet tona ,KOSOVA ESHT E PANVARUR dhr Shtet i lire .
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Krijoni Kontakt