Benseven
Edhe une po te njejtin problem po has.A thua sigurte se kjo eshte zgjidhja qe ti besh repair Windowsit???
Benseven
Edhe une po te njejtin problem po has.A thua sigurte se kjo eshte zgjidhja qe ti besh repair Windowsit???
Binary System
Nqs laptopi nuk ka rene ne toke,nuk kane rene lengje ne tastjere,pra nuk ka demtim fizik,ri instalimi i windowsit nga disku i korigjon komplet difektet me tastjeren.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ok faleminderit.
Do e provoj kte qe po me thua ti.
Gjithe te mirat.
Binary System
faleminderit per ndihmen i provova edhe formatimin por nuk u rregullua per arsye se kam derdhur kafe mbi te dhe kam frik se kjo e ka shkaktuar problemin.
i instalova nje tastier te jashtme dhe te gjithe butonat funksiononin normalisht.
do e provoj njher me alkol mos e rregulloj por nuk kam shume shpres.
edhe njeher faleminderit
vari leshte
Me jane nderruar vendet e disa tasteve te tastiera e lab topit...? me ka shkuar te 2...' te 1 etj etj...u acarova.E provova me e riinstalu sic e lexova me siper po pa rezulatat.
Si me ja bo?
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Xingaro besoj se te eshte ndrruar gjuha e tastjeres , ne task bar dmth te shiriti blu posht fare afer iknova te vogla ne cepin e djathte ke nji qe katror te ardh me tekst brenda qe zakonisht eshte En , it sq sipas gjuhes dmth , kliko aty dhe ndrroje ne gjuhen qe e ke tastjeren , ose tek kontrol panel ,e ke te regional setting diku aty.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Faleminderit LORD.E zgjidha problemin ne dy min me shpjegimin tend.
Rrofsh.Gjithe te mirat!
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
kam nje problem kur hap ndonje web apo ndonje gje mausi leviz shum ngadal dhe rregullohet meniher si mund te me ndihmoni
pershendetje
hape dhe pastroje mausin
Krijoni Kontakt