Nuk e kam USB por te thjesht.
Nuk e kam USB por te thjesht.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
E rregullova problemin.
Ē'istalova driverat dhe bera rebot PC dhe kur u ndez menjeher u ndezen dritat e Caps Lock,Num Lock.etj dhe i istalova driverat perseri dhe tani punon ne rregull.
Kalofshi mir
P.s: Po deshet fshini temen![]()
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
A ka mundesi qe on-screen keyboard te kete nje konfigurim gjyhe te ndryshme nga ajo qe eshte lidhur me kompjuterin.
(psh. kam tastjeren greke me konfigurim Alglisht, por du te marre dhe karakteret qe tastiera ka ne gjuhen Greke, dua qe on-screen te jete ne gjuhen Greke dhe ajo tjetra ne gjuhen Angleze)
Faleminderit
Nuk jam i sigurte per kete qe po them.Mbase formatimi ose ndryshimi i gjuhes se tastjeres mund te bej ate qe thua ti...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Perdor programin virtual keybord.Ne tastjere e le gjuhen anglisht.Per tastjeren on screen e vendos greqisht.
http://3d2f.com/programs/52-711-virt...download.shtml
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Faleminderit
Sa i perket tastieres.
A ka mundesi te formatizohet kompjuteri nese porti i zakonshum nuk i punon ati kompjuteri. Vendosim nje tastier me USB a ka mundesi te formatizojm me tastier USB.
Ose ne rastin e lap top - eve nese nuk i punon tastiera e vet lap topit.
Mund te provohet te lidhet ne portin USB nje tastjere e jashtme,por jo tastjere me kabell USB qe vjen me program ne disk.Ajo tastjere nuk do punoje.Te duhet nje tastjere usb xhenerike qe nuk ka disk me drajver,drajverin e ka windowsi,pra tastjera perdor drajverin e windowsit
Tastjera e laptopit nuk punon.kjo jo gjithmone do te thote qe tastjera si pjese hardwere ka demtim fizik.Mund te jete problem i vete windowsit,duhet futur disku i windowsit per format,instalim windowsi.Disku i windowsit gjeja e pare qe ben kontrollon gjendjen e kompjuterit skanon dhe fut drajverat bazike te sistemit perfshire drajverin qe ka windowsi per tastjeren.Pastaj vazhdohet me formatim particionim instalim.
Nqs tastjera ska demtim fizik ajo do punoje perseri do aktivizohet ne procesin e formatimit,instalimit te windowsit.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Me heret kam pasur nje rast me demtim fizik. fare nuk bente tastiera e lap topit. morra nje tastier qe lidhet me port USB. per te cilen nukkam Cd sepse gjithmon i merr vet driverat ne shum kompjutera qe kam provuar. por nuk kam provuar te formatizoj me at tastier. Provova ne lap top qe nuk i bente tastiera por nuk gjeta zgjidhje.
Mund te provosh ndonje tastjere pa tel(wireless keyboard).Diskun qe ka tastjera e hap ne nje kompjuter tjeter dhe e kopjon komplet duke e hedhur ne nje USB flash disk.Fut flash diskun te kompjuteri me difekt dhe instalon drajverat dhe programin e keybordit paa tel.Perdor miun dhe ne windows hap keybordin virtual qe ka vete windowsi, duke shkuar ne start/allprograms/accessories/accesibilities/onscreen keybord.
tastjera virtuale te ndihmon te futesh ndonje te dhene me miun nqs gjate instalimit te drajverit dhe programit te tastjeres pa tel mund te kerkoje ndonje regjistrim.pas instalimit te diskut,tastjera pa tel do punoje.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt