A mund te dim Se cilat Tastte nuk te punojn
A mund te dim Se cilat Tastte nuk te punojn
God Be With You!
Shigjeta poshte, dhe TAB-i,
PS. Nuk e kan fajin driverat.
███████████
HOLLANDA
███████████
Nuk ja kam iden Perse Ndoshta perdorimi i shpesht ka demtuar Nuk i dihet Mund te jen edhe probleme qe mund te rregullohen nga ndonje person qe dij me shum rreth ketyre problemeve
God Be With You!
Kom edhe une i problem, e di qe nuk eshte ketu tema e posatshme, por nuk desha me hap tem tjeter dhe thash po shfrytezoj kte te Danielit meqe ky e zgjidhi hallin e tij
problemi im o ky. Kam lap top dhe mausi mka mar kot, dmth kjo pjesa si pllake qe sherben si maus, mka mar kot them se une i jap ne te majte kjo iken ne te djathte, nuk e komandoj dot tamam. (ishalla jam shpreh qarte)
Kush me thot ca prb ka dhe ca mund ti bej???
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Si fillim shkeput mausin nga kompjuteri,heq kabllin e mausit mbrapa kompjuterit.
Poshte miut shiko per tre gropa te vockla qe mbajne brenda vidat.
Ne disa modele mausash ka vetem nje vide poshte mausit,
ne disa modele te tjera mund te jene 3
Fut kacaviden ne gropat,mbi vidat dhe rrotulloje kacaviden
ne drejtim te kundert me me levizjen e akrepave te ores.
Do lirohen vidat dhe i heq dhe hap mausin duke shkeputur
pjesen e siperme te mausit nga pjesa e poshtme.
Pastaj me nje furce te ngushte si kjo
http://www.trade1st.co.uk/Resources/...b25b.jpg?w=366
e pastron brenda per ti hequr papasterti therrime.
Pastron topin e miut,pastron rroten e miut te madhe dhe rroten e vockel dhe akset e rrotes dhe ingranazhit.
Per rroten e vockel te zeze,rrotulloje pak dhe kruaje me maje thike,rrotulloje prape dhe kruaje me maje
thike deri sa ti hiqet pislliku qe ka ne siperfaqe rrota e vogel.
Te rrota e madhe e miut shiko anash te pastrohet rrota si dhe aksi qe kalon ne mes te rrotes.
Pas pastrimit e mberthen dhe fut vidat dhe ne mberthim i rrotullon vidat me kacavide
ne drejtim te levizjes se akrepave te ores.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 09-08-2011 mė 23:03
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Benseven11 te ka spjeguar fare profesionalisht per nje mouse desktopi. Nese e ke fjalen per laptopin(pllaken mouse) ne pergjithesi eshte prob me driverin. Bej update te mouse driver ose me mire c'instaloje nga Control panel,Programs, remove dhe bej reboot . Windows-i e riinstalon vete
Provoje dhe besoj se do te rregullohet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryqi i Paqes : 10-08-2011 mė 00:28
Paqe!
Mausi ka poshte vide yll dhe kerkon kacavide yll qe te zberthehet.
Nqs nuk eshte maus, por touch pad poshte tastjeres,atehere
duhet pare te azhurnohen drajverat.Shkon te faqja e kompanise qe ka prodhuar laptopin dhe sipas modelit qe ke te shkarkohen drajverat e madherbordit.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Benseven 11 ndoshta nuk e kam sqaruar mire, nuk kam maus por kte touch pad qe thoni ju.
Gjithsesi shum flm dhe me vjen keq qe qenke munduar kaq shum, shpresoj ti hyj ne pune dikujt tjeter te pakten.
benseven11 dhe kryqi i paqes, flm edhe nje her... mduket se e kishte nga antivirusi se ne fillim para se te me bllokohej po bente uppdate antivirusi, dhe pastaj me ndodhi kjo me mausin, dikur vone beri prap uppdate antivirusi i ftillu dhe mausi... gjithsesi shum flm prap.![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
kam nje kompjuter me windows xp, kohet e fundit me ndodh fenomen i cuditshem me tastieren, nuk dalin fjalet qe une shtyp por te tjera (si me then ngaterrohen germat). i bera dhe skanim per virus me symantec per momentin duket sikur eshte ne rregull pastaj vahdon perseri problemi, a me ndihmoni dot te kuptoj dhe ta zgjidh kete problem?
Ju faleminderit.
Nėse tastat nxjerrin karaktere tjetėr pėr tjetėr, mendoj se ke ndėrruar gjuhėn e tastjerės. Zakonisht gjuha pėrzgjedhur del si ikonė poshtė djathtas pranė orės.
relata refero
Krijoni Kontakt