ishte fjala per master volumin, volumin e pergjithshem te sistemit qe nenkupton edhe zerat e sistemit operativ e jo t aplikacioneve te pavarura.
pra eshte fjala per dicka si ky aplikacioni ketu http://www.downloadsquad.com/2009/06...uts-with-3rvx/
ishte fjala per master volumin, volumin e pergjithshem te sistemit qe nenkupton edhe zerat e sistemit operativ e jo t aplikacioneve te pavarura.
pra eshte fjala per dicka si ky aplikacioni ketu http://www.downloadsquad.com/2009/06...uts-with-3rvx/
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
E ke provuar tastjeren ne kompjuter tjeter??? Mund te jete edhe faji i tastjeres ku i dihet
have a little faith!!!
jo mund te jete se nuk e ka kthyer fixhanin mire
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ne postimin tend te pare the nuk punon plus dhe minus nga tastjera, tashi ne baze te atyre qe ti shkruan gjithkush mundohet te te jape nje mendje dhe nje sygjerim ti thua filxhani mbrapsht apo e kishte jastekun me gure.
Me fal per sygjerimet
have a little faith!!!
Nqs tastjera ka CD,ri instalohet programi dhe drajveri.Duhet hapur programi dhe pare se cfare duhet bere te aktivizohen butonat.Nqs tastjera nuk ka cd,ose eshte laptop,duhen instaluar drajverat me te rinj ne madherbord.
Nqs tastjera ka emer dhe model duhet shkuar te faqja e prodhusit dhe marre drajver i ri sipas modelit qe ke.
Provo ne tastjere per volumin butonat windows+butoni me shigjete lart per te rrit volumin
dhe buton windowsi+shigjeta poshte per ta ulur.
Kjo mund te funksionoje ne disa modele tastjerash.
Nqs nuk punon provo me
Ctrl+shigjeta lart per rritje volumi.
dhe Ctrl+shigjeta poshte per ulje volumi.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
bleje nje tjeter
Kam nje laptop DELL Inspiron 1545, ku si OP kam te instaluar XP.
Kur filloj te shkruaj ne Word, me duhet te kryej veprimet ngadale, se po te shkruaj shpejt, me ike kursori mausit ne menyre te pavullnetshme.
E kam formatuar perseri, por me ndodh i njejti fenomen.
Laptopin e kam ne garanci, nese eshte problem hardwer-i.
Kush ka eksperience per kete eshte i lutur te me ndihmoje.
Faleminderit.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Nuk te kuptova shume mire nese punon me mauz te jashtem te laptopi shih se mos e ka mauzi
Jo, edhe pa maus te jashtem. Kur jam duke punuar, p.sh. ne Word, leviz kursori i Mausit, dhe merre me mend, kur te ike shkrimi. Shume e veshtire, per kete kerkoj ndihmen.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Krijoni Kontakt