Close
Faqja 29 prej 41 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 406
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    po varet per cfare programi e ke fjalen, qe do te thote nqs perdor per hapjen e muzikes media player, me sa di une ai program nuk i ka nga tastjera, nqs perdor VLC ai e ka Ctrl shigjeten per lart te tastjeres per + dhe ctrl shigjeten per poshte per -.

Nuk e di a te kuptova drejt
    ishte fjala per master volumin, volumin e pergjithshem te sistemit qe nenkupton edhe zerat e sistemit operativ e jo t aplikacioneve te pavarura.

pra eshte fjala per dicka si ky aplikacioni ketu http://www.downloadsquad.com/2009/06...uts-with-3rvx/
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    E ke provuar tastjeren ne kompjuter tjeter??? Mund te jete edhe faji i tastjeres ku i dihet
    have a little faith!!!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    jo mund te jete se nuk e ka kthyer fixhanin mire
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Ne postimin tend te pare the nuk punon plus dhe minus nga tastjera, tashi ne baze te atyre qe ti shkruan gjithkush mundohet te te jape nje mendje dhe nje sygjerim ti thua filxhani mbrapsht apo e kishte jastekun me gure.

Me fal per sygjerimet
    have a little faith!!!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Juli_85 Lexo Postimin
    Tjeta.

Kam nje pc akull te ri compaq qe nuk mi punojne butonat e volumit + (plusi) dhe - (minusi) ne tastjer, a ka noj trik qe i ban me punu si prsh me shtyp ctrl pastaj + apo eshte naj rruge tjeter se me vjen inat se eshte i ri. OS eshte win7.
    Nqs tastjera ka CD,ri instalohet programi dhe drajveri.Duhet hapur programi dhe pare se cfare duhet bere te aktivizohen butonat.Nqs tastjera nuk ka cd,ose eshte laptop,duhen instaluar drajverat me te rinj ne madherbord.
    Nqs tastjera ka emer dhe model duhet shkuar te faqja e prodhusit dhe marre drajver i ri sipas modelit qe ke.
    Provo ne tastjere per volumin butonat windows+butoni me shigjete lart per te rrit volumin
    dhe buton windowsi+shigjeta poshte per ta ulur.
    Kjo mund te funksionoje ne disa modele tastjerash.
    Nqs nuk punon provo me
    Ctrl+shigjeta lart per rritje volumi.
    dhe Ctrl+shigjeta poshte per ulje volumi.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Juli_85 Lexo Postimin
    Tjeta.

kam nje pc akull te ri compaq qe nuk mi punojne butonat e volumit + (plusi) dhe - (minusi) ne tastjer, a ka noj trik qe i ban me punu si prsh me shtyp ctrl pastaj + apo eshte naj rruge tjeter se me vjen inat se eshte i ri. OS eshte win7.
    Mos ke modifikuar gje ne BIOS duke c'aktivizuar kombinimet e tasteve me ane te Fn ?

Hy ne BIOS (kur ben restart pc shtyp F2 ose ESC, DEL varen nga lloji notebook qe ke).

Ne BIOS bej Load Default ose kontrollo vet mos ke bere Disable kombinimet me Fn :

Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    bleje nje tjeter

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227

Kursori mausit levize pa vullnet !

Kam nje laptop DELL Inspiron 1545, ku si OP kam te instaluar XP.
    Kur filloj te shkruaj ne Word, me duhet te kryej veprimet ngadale, se po te shkruaj shpejt, me ike kursori mausit ne menyre te pavullnetshme.
    E kam formatuar perseri, por me ndodh i njejti fenomen.
    Laptopin e kam ne garanci, nese eshte problem hardwer-i.
    Kush ka eksperience per kete eshte i lutur te me ndihmoje.
    Faleminderit.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Nuk te kuptova shume mire nese punon me mauz te jashtem te laptopi shih se mos e ka mauzi

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Jo, edhe pa maus te jashtem. Kur jam duke punuar, p.sh. ne Word, leviz kursori i Mausit, dhe merre me mend, kur te ike shkrimi. Shume e veshtire, per kete kerkoj ndihmen.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Faqja 29 prej 41 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •