Shkruaj ne Run "Charmap"
Shkruaj ne Run "Charmap"
Keyboard not found .... press any key to continue!
Mė pėlqejnė idetė e dhėna edhe pse pak mė duken jo tė qarta. Kam dėshirė tė shkruaj pa gabime dhe pikėrisht kėto shkronja e bėjnė gjuhėn tonė mė tė pasur dhe tė dalluar nga gjuhėt tjera.Pa prites jap komandat ALT+0203 pėr Ė,ALT+135 pėr ē, ALT+228 pėr Ē dhe ALT+137 pėr ė, me tė vetmėn dėshirė qė gjuhėn tonė ta shkruaj ashtu si dėshironte Migjeni, Naimi e shumė tė tjerė.
Ndėr kėto gjuhė qė jam duke i ndier,
Janė tė bukura me themel,
Gjuha shqipe si gjuhė perėndie,
Pėr mua tė tanėve ua del!
Mua s'ma jep kėtė problemin tastiera, pasi e kthej nga gjermanisht DE nė shqip SQ.
Elegance is an attitude.
Pershendetje te gjitheve. Kam nje pc te moshuar dhe e perdorin disa duar, nga te rriturit deri te femije te vegjel fare. Problemi qendron tek mouse qe duhet nderruar sipas duarve. Desha te di nese eshte e mundur te vendosen dy mouse ne te njejten kohe ne pc per tu perdorur pa i hequr dhe pa ristartuar pc.
Faleminderit paraprakisht.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Mund ti perdoresh,njeri te perdore port ps/2 dhe tjetri te perdore usb port.
Nuk mund te perdoresh dy mouse ps2,pasi ekziston vetem nje port ps/2 per miun mbrapa kompjuterit.Nqs ke dy mause me kabell ps/2 te duhet qe per njerin ta lidhesh me adaptor ps2-usb dhe e ngul ne usb port.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nese ke problemin per t'i perdorur dikush me doren e majte e dikush me te djathten, kuptoj klikimet aktive, sado mouse qe te perdoresh (egziston mundesia ne te gjitha USB), nuk mund t'i ndryshosh anet e klikimeve.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Pershendetje,
Kam nje problem me Laptopin tim.Krejt papritur nuk i punon me buton qe ben Klikimin djathtas.A keni ndonje ide se nga mund ti vije.
Gjithe te mirat!
Binary System
Kontrollo edhe njė here Drejtuesit (driverat) mos rastėsisht kane marre konflikt diēka sepse siē e din ēdo hardware ka software te vet!
Me respekt,
Valdet Shala
Driverat i pashe dhe me thoshte qe jane ne rregull.
Binary System
Krijoni Kontakt