Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Dall'8 gennaio 2007, la carta di soggiorno per cittadini stranieri č stata sostituita dal permesso di soggiorno CE per soggiornanti di lungo periodo.

Burimi i lajmit
    Prit prit se me duket qenkam cik mbrapa me termend une Po nje e njohura ime qe e beri para dy vjetesh ia dhane.... dmth i bie te jete e njejta gje si carta di soggiorno si ky permesso CE

Gjithashtu thuhet qe mjafton te kesh 5 vjet permesso ne itali.... sikur ka qene qe duhen 5 vjet residenze apo jo? Eh, cme hape pune

La vita non si spiega, si VIVE!

Duhet dhe te kalosh testin e gjuhes!

Cartat e soggiornos nuk kane patur skadence me duket, pastaj i zevendesuan me ato 10 vjecare e me ne fund tani jane bere nga 5 , por dhe mund te jem duke ja futur kot!

Duhet dhe te kalosh testin e gjuhes!

Cartat e soggiornos nuk kane patur skadence me duket, pastaj i zevendesuan me ato 10 vjecare e me ne fund tani jane bere nga 5 , por dhe mund te jem duke ja futur kot!
    hahaha, po t'a lexosh mire thote qe s'duhet te bejne test gjuhe ato qe kane bere shkollen ktu Pastaj, ca testi ishte ai aman, kur e kaloj dhe mami i nje shoqes sime qe mezi lidh dy fjale e shkreta

Une e dija qe kartes i duhej nderruar fotografia cdo 5 vjet.... mah! nejse, kur te vij koha do pyes gjate e gjere normalisht! Rrofsh, shume i sjellshem!

Kur ka mbaruar dhe nje shoku im juridikun....leje mos hapim debate kot!

Kur ka mbaruar dhe nje shoku im juridikun....leje mos hapim debate kot!
    Obobo, po ti hyme kesaj teme s'mbarojme deri neser! Njoh edhe une ca qe kane mbaruar shkollen e flasin keq fare Po gjithsesi, une per vete e qaj fare kte italishten hahahaha

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Obobo, po ti hyme kesaj teme s'mbarojme deri neser! Njoh edhe une ca qe kane mbaruar shkollen e flasin keq fare Po gjithsesi, une per vete e qaj fare kte italishten hahahaha
    Per te mos fol pastaj per anglishten!

Per te mos fol pastaj per anglishten!
    Normale! Madje e kam ndare mendjen, do filloj nje gjuhe te trete.... se shpejti!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Shpresojme te mos vendosin edhe ligj per te qeshur italisht me theks per rinovim dokumentash.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Jo jo, vetem te vishemi me rroba ngjyre jeshile! Une psh ne forum jam bere gati ->

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Neve ne romagna jemi komunist.Ska rroba jeshile ketej nga neve vetem mbizoteron ngjyra e kuqe.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •