Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 151
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Por jo ato komente ku citova disa shkrime te The economist qe shkruante qe Serbia po u shet arme shteteve si Jemeni, Irani e Libia.
    Hmm, atehere paskam qene me e shkathet une perderisa e lexova nje koment te tille
    Atehere nje arsye me shume per te hequr dore fare nga ai diskutim... e vura re edhe une qe cdo koment i yti kishte 3 dislikes direkt sapo i kishe shkruar, duket qe qenka mbledhur e rrine online!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ai me nofken Adam nuk eshte amerikan,duhet te jete serb,e bera nje post vetem per te.
    Nofka ime ne Yahoo eshte whitepridealbanian.
    Me eshte bere fiksim kjo "lufta"me serb ne virtualitet.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Ai me nofken Adam nuk eshte amerikan,duhet te jete serb,e bera nje post vetem per te.
    Nofka ime ne Yahoo eshte whitepridealbanian.
    Me eshte bere fiksim kjo "lufta"me serb ne virtualitet.
    ME cdo kusht po mundohen t'i hedhin hi syve lexuesve, e t'u tregojne qe shqiptaret jane agresoret dhe se serbet jane viktimat. Kete politike e kane ndjekur per 50 vjet, dhe ia kane dale mbane shume here sepse shqiptaret kane qene te izoluar dhe ndersa profesoret serbe dorezonin rreth 50 punime ne vit ku thuhej se Kosova eshte djepi i Serbise, profesoret shqiptare asnjehere nuk shkonin ne konferenca nderkombetare qe te pergenjeshtronin kete.
    Prandaj na mbetet neve online qe te bejme luften qe duhej te ishte bere 50 vjet me pare...
    Dhe per ata shqiptare qe thone qe kjo eshte e kote, une u bej nje pyetje: "Nese kjo eshte e kote, ti cfare po ben pervecse harxhimit te kohes per te na kritikuar ne qe po bejme dicka?"

Fattlum, beji dhe report abuse, se ne kete menyre na i fshijne komentet tona serbet.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Edvin,une kam pershtypjen se i njejti person perdor tri nofka me tri accounte te ndryshme aty.Eshte ai Adam,Dicky dhe nje tjeter.Nga komentet e tij(tyre) me duken si shume te peraferta.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Edvin,une kam pershtypjen se i njejti person perdor tri nofka me tri accounte te ndryshme aty.Eshte ai Adam,Dicky dhe nje tjeter.Nga komentet e tij(tyre) me duken si shume te peraferta.
    Ashtu duket, pasi dhe anglishtja e tij le per te deshiruar. Posto edhe ti ndonje gje qe mos te duket se eshte vetem nje person kundra te tjereve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Serbet perforin shum her ket menyr pun nje person me shum akunta kjo esht e vertet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Dikush ne youhu po hjek postimet.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga urani29 Lexo Postimin
    Dikush ne youhu po hjek postimet.
    Kam rreth 10 minuta qe mundohem te postoj nje citat nga nje shkrim qe gjeta per lidhjen e serbeve me diktatoret arabe, por ma heqin sapo e postoj. Cfare ndyresirash!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Postoje edhe ktu dhe do ta postojm te dyt do rrij pak me shum aty

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Do ta fus edhe ne fb

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •