explorer te lumshin duart
pika 6.
6-Ajo qė ėshtė me mestruacione apo me lehoni e ndalon agjėrimin dhe e
shlyen atė dhe nuk lejohet qė ajo tė agjėrojė.
explorer te lumshin duart
pika 6.
6-Ajo qė ėshtė me mestruacione apo me lehoni e ndalon agjėrimin dhe e
shlyen atė dhe nuk lejohet qė ajo tė agjėrojė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 02-08-2011 mė 12:43
O burra qe te jemi mysliman te drejte para zotit duhet te ndalojme te jemi njerez me nevoja dhe denohemi sepse jemi femra dhe kemi ca komplikacione si disa procese normale dhe per shkak te kesaj nuk marim pjese nga bekimi i ramazanit etj etj.......INJORANCA MIRE QE LINDI NGA INJORANTI,POR ME INJORANT ESHTE AI DHE AJO QE E NDJEK.KU MBETI QYTETERIMI NE KETE MES???Plus kesaj,kete sakrifice beheni vetem nje muaj dhe do pelqeheni nga zoti islam dhe gjithe muajte qe pasojne jetojeni jeten si diten e fundit te jetes tuaj dhe mos pyesni as per regulla morale dhe fetare dhe as per ligje qe duhen respektuar..Kalfoshi mire o njerez dhe e Ruajte Zoti shqiperin nga kthetrat e fese islame.Sikur mos te mjaftone politika jone por na duhet dhe nje politike tjeter fetare ne vend..........
Kush ka Birin ka Jeten
tema eshte agjerimi ne shtatzani sipas mjekut dhe jo sipas kuranit
mjekut myslyman?
Kush ka Birin ka Jeten
Tete dmth. femrat shtatezane duhet me agjeru sipas pikes 14. Vetem nese i rrjedh gjaku jo, nese mbes shtatezane do ta rikujtoj.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Eshte edhe nje pike sipas kuranit,e qe e predikojen imemet:
Femres,po i erdhen monsturacienet gjat agjerimit,e humbet agjerimin,hahah.Pra,lindet nje pyetje,sa e sa femra dalin jasht loje(e humbin agjerimin),pasi qe ne kete muaj e kan rendin e tyre,hahah...
Ruhuni nga mjergullnajat,sepse ne mjergullnaje,ulerine ujqerit...
Ne rastese,eshte mekat(e natyrisht qe eshte jo vetem mekat,porse kryekeput psikopatesi)qe nje burre martohet me nje femij nente vjeqe(e aj ishte muhameti),atehere vetem injorantet mund te vejne pas mesimeve te ketij"njeriu profet"...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dielli1 : 02-08-2011 mė 14:33
Tete,
shtrydhi emocionet, se po ben ndonje aksion te pakontrolluar.
Ndegjo, une edhe njehere e analizova piken 14 dhe erdha ne perfundim se dje ne veshtrimin e sipert siperfaqesor, me iken ca detaje thelbesore. Ne piken 14, nese nje shtatezene ka gjakderdhje, prapeseprape ajo nuk e prish agjerimin sepse gjaku i saj nuk eshte mestruacion, me fjale tjera eshte i lejuar agjerimi i shtatezenave dhe nuk kundershtohet, e gjitha sipas dijetareve orientale me fame e me nam.
Eshte tejet e frikshme vetem te mendohet, se si mund te ndikoje kjo injorance ne nje proces aq te nderlikuar si shtatezenia, ku vihet themeli i nje jete te re, zakonisht tek shtatezenat rekomandohet nga mjeku kompetent nje analize e pasqyres se gjakut, te vertetohet nese e ema ka ndonje mungese baze te vitaminave, pastaj rekomandohen vitaminat shtese dhe observohen vlerat e gjakut gjate gjithe shtatezanise.
Tani merre me mend dhe llogarite, sa mungese vitaminash kemi ne orient..![]()
kjo eshte shkrimi im i fundit ne kete teme. dhe po e citoi babain tim
(sa here insistoja ne bised kur bashkbiseduesi "heroikisht" mbronte dicka te gabuar dhe pse te vertetuar shkencerisht) me thoshte:
Po ti Ana ka ke plan te drejtosh dredhat e lumit Drin?!
![]()
E nderuara Ana,
e gezofsh emrin, me ka pelqyer gjithmone emri Ana.
Aq shpejte e ngreh flamurin e bardhe ti?
Isha i mendimit tjeter..
E di, Winston Churchil tha njehere: "Nese dy persona kane gjithnje mendimin e njejte, atehere njeri prej tyre eshte i tepert".
Edhe une ne te ardhmen, kam vendosur te largohem komplet nga bisedat rreth fese, une kam mendimet e mia dhe mendova se mund shprehem lirshem, por si duket tema e fese eshte e nderlikuar dhe mund vihen personat ne siklet se thjeshte besojne dhe nuk kane deshire te ndegjojne kundershtime, personalisht nuk e kam nevojen te mbroj apo te imponoj ndonje gje ishin thjesht mendime te lira dhe te paimponuara.
Le te besoje kush do ne cfare do, perderisa me lene mua te qete.![]()
Krijoni Kontakt