Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    meqense ra fjala per pune te zeze ketu ne londer, a di ndonjeri ndonje pune te zeze ne londer? kam dike pa dokumenta qe ka ardh tani nga shqiperija por spo i gjej dot pune pa letra!! po qe se ka ndonjeri/ra informacion per ndonje pune te zeze te me dergoj ndonje PM. flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-10-2010
    Postime
    23
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    per te vazhduar universitetin ne angli duhet te kesh nje nivel anglishteje te lart, dhe duhet te marresh nje kurs anglishteje nga Cambridge, eshte nje tip certefikate qe te kualifikon dhe qe te njihet nga universitetet ketu ne angli. mbasi te kalosh kete se nuk eshte e lehte, duhet te besh nje "acces course" ne kolegj ne qofte se ke kualifikime apo dipllome te huaj per tu futur ne universitet se universitetet nuk te pranojn me diplloma te huaja me sa di une pa ber kete access course qe eshte nje vit.

Dhe ku duhet ta bej kete kursin? Ne Tirane? Se un kam bere kurs plus ca kam mesuar ne shkolle.

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga modeerf Lexo Postimin
    Dhe ku duhet ta bej kete kursin? Ne Tirane? Se un kam bere kurs plus ca kam mesuar ne shkolle.
    jo jo ketu ne angli jo ne tirane

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Ambasada Angleze?

Paske me u plakur derisa te vjen koha me apliku ne njė ambasadė Angleze
    Never argue with an idiot,they drag you down to their level and then they beat you with experience

Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    o nardi, ma do mendja se thot sa njerez njeh e ke njeh, se s'eshte e leht te gjesh pune vete ne cdo shtet te bote, pastaj per pune te zeze ne londer ka sa te duash po keta pune dhenesit i ka hyr icik frika keto vitet e fundit se po ti kapin duke punesuar ndonje ne pune te zeze i gjobit shteti. te them dicka une, po qe se do marresh vize turistike dhe nuk njeh njeri ne londer mos e merr mundimin se nuk eshte e leht. po te vish ketu e te kerkosh azil si shqiptar, ka mundesi te kthejn se shqiperija eshte shtet demokratik
    u te rente ndonje femere super sexi ne qafe ishalla me shkrive
    me demokratik se ne nuk gjen ne bote
    ne angli ka regulla te forta per mua as qe mos e mer mundimin fare...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    u te rente ndonje femere super sexi ne qafe ishalla me shkrive
    mallki shum i rend ky helenke, larg qoft
    me demokratik se ne nuk gjen ne bote
    ne angli ka regulla te forta per mua as qe mos e mer mundimin fare.
    ..
    seshte muhabeti aty "se sgjen me vend demokratik se shqiprerin", por shqiperija njihet si vend demokratik nga bota me te drejta te plota te njeriut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2011
    Postime
    15
    Po te marr letrat nga nje shtet i europes filloj a vij dot pa vize ne Angli dhe a filloj pune pa kontrate? Kam te drejte te qendroj pa asnje problem dhe te kthehem sa here te dua? Ju lutem me ndihmoni se dua te nis kete pune

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga Gezimi Tirane Lexo Postimin
    Po te marr letrat nga nje shtet i europes filloj a vij dot pa vize ne Angli dhe a filloj pune pa kontrate? Kam te drejte te qendroj pa asnje problem dhe te kthehem sa here te dua? Ju lutem me ndihmoni se dua te nis kete pune
    Po edhe pse varesisht nga cili shtet i Europes i merrė, do ti ke te gjitha te drejtat sikur Britanezet.

Nese vjen nga keto shtete te EU

Austria
    Belgium
    Cyprus
    Czech Republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    Germany
    Greece
    Hungary
    Ireland
    Italy
    Latvia
    Lithuania
    Luxembourg
    Malta
    Netherlands
    Poland
    Portugal
    Slovakia
    Slovenia
    Spain
    Sweden
    United Kingdom
    Atehere nuk te duhet leje per pune dhe i ke te drejtat e njejta sikur Britanezet, madje edhe nese te duhet ndihme sociale.

Ndersa per shtetasit nga Bulgaria dhe Rumunia, te duhet leja e punes.

Me respekt,, Flag
    Never argue with an idiot,they drag you down to their level and then they beat you with experience

Njė shoku im qė sivjet mbaroj tė mesmen dhe bėri aplikim pėr tė vajtur nė Angli pėr universitetin. Veē tė tjerash,ca Application Forms qė plotėsoj nė varėsi tė universitetit,dhe disa dokumenta qė i kėrkonte UK ,bėri testin e IELTS,edhe para 2 ditėsh bėri njė provim nja 4 orė te 15 Katėshi nė Tiranė pėr gjuhėn,pra me sa mė tha ai ishte kjo pengesa e fundit pėr nė Angli,duhet tė kalojė kėtė tani ,dhe nqs e merr provimin me aq pikė sa kėrkojnė universitetet Angleze atėhere ėshtė i lirė tė iki. Nqs je akoma i interesuar,mund ta pyes dhe tė tė kthej pėrgjigje,se ēar dokumentash ka plotėsuar.

--

Ca gjėra sipėrfaqėsore qė di unė janė qė ka aplikuar te ky universitet,dhe ka mar dy referenca nga mėsues nė gjimnaz. S janė ndonjė e info e madhe,po nqs tė duhen informacioni i plotė,shkruaj kėtu qė ta pyes.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •