Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-10-2010
    Postime
    23

Ambasada Angleze.

Kam mbaruar te mesmen dhe deshiroj te vazhdoj me tej ne Angli por nuk kam asnje informacion se cfare duhet te bej? Mundet te me informoje njeri ne lidhje me kete?

p.s atje vazhdohet direkt universiteti apo duhet te besh kolegj me pare?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nese nuk di gjuhen sigurisht do marresh klasa anglishte deri sa te arrish ne nivelin e duhur qe te pranohesh ne universitet. Per me teper shko ne faqen e ambasades.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2011
    Postime
    115
    Po te shkoj si turiste ne Londer dhe te qendroj atje, a filloj dot ndonje pue ne te zeze dhe me vone ndonje avokat emigracioni mi ben dot letrat?

qun i mir Maska e FREX
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga Nardi89 Lexo Postimin
    Po te shkoj si turiste ne Londer dhe te qendroj atje, a filloj dot ndonje pue ne te zeze dhe me vone ndonje avokat emigracioni mi ben dot letrat?
    Pun te zez gjen ne londer po varet sa njeh? Punen e letrave sdi cfare me than. Per sa koh do ta kesh vizen?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2011
    Postime
    115
    Nuk e kuptoj kete sa njeh, sa njerez njoh atje apo sa zanate njoh une? Per vizen nuk e di se edhe per vize turistike eshte e veshtire. A ka pune ne Londer?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    o nardi, ma do mendja se thot sa njerez njeh e ke njeh, se s'eshte e leht te gjesh pune vete ne cdo shtet te bote, pastaj per pune te zeze ne londer ka sa te duash po keta pune dhenesit i ka hyr icik frika keto vitet e fundit se po ti kapin duke punesuar ndonje ne pune te zeze i gjobit shteti. te them dicka une, po qe se do marresh vize turistike dhe nuk njeh njeri ne londer mos e merr mundimin se nuk eshte e leht. po te vish ketu e te kerkosh azil si shqiptar, ka mundesi te kthejn se shqiperija eshte shtet demokratik
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 20-07-2011 mė 12:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar mė parė nga modeerf Lexo Postimin
    Kam mbaruar te mesmen dhe deshiroj te vazhdoj me tej ne Angli por nuk kam asnje informacion se cfare duhet te bej? Mundet te me informoje njeri ne lidhje me kete?

p.s atje vazhdohet direkt universiteti apo duhet te besh kolegj me pare?

qe te vazhdosh ne angli duhet te sponsorizosh veten d m th te kesh te ardhura te mjaftushme per ta perballuar vete koston e universitetit ,qe per anglezet dhe u rrite goxha kete vit nga £6000-9000 ne vit ,ndersa per emigrantet jashte BE ma do mendja se do jete me e madhe

ndersa per te filluar direkt ti duhet te japesh provim per gjuhen (nuk e di se cfare niveli duhet te arrish pasi jane disa nivele per studime te ndryshme,apo kurse )n q se nuk je ne nivelin e duhur duhet te fillosh kolegjin per te arritur nivelin e duhur ,dhe gjithmone duke sponsorizuar veten

dhe n q se ke ndonje mik apo shok qe mund te interesohet per kolegjin atehere apliko per vize studenti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-10-2010
    Postime
    23
    [QUOTE=OPARI;3164565]qe te vazhdosh ne angli duhet te sponsorizosh veten d m th te kesh te ardhura te mjaftushme per ta perballuar vete koston e universitetit ,qe per anglezet dhe u rrite goxha kete vit nga £6000-9000 ne vit ,ndersa per emigrantet jashte BE ma do mendja se do jete me e madhe

ndersa per te filluar direkt ti duhet te japesh provim per gjuhen (nuk e di se cfare niveli duhet te arrish pasi jane disa nivele per studime te ndryshme,apo kurse )n q se nuk je ne nivelin e duhur duhet te fillosh kolegjin per te arritur nivelin e duhur ,dhe gjithmone duke sponsorizuar veten

dhe n q se ke ndonje mik apo shok qe mund te interesohet per kolegjin atehere apliko per vize studenti[/QUOTE Dicka nuk po kuptoj: Nqs di anglisht shum mire vazhdoj direkt universitetin dhe nqs se nuk jam ne nivelin e duhur te anglishtes aplikoj per kolegj (pa dhene asnje lloj provimi)? Kam vellane andej me British.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-10-2010
    Postime
    23
    [QUOTE=modeerf;3165687][QUOTE=OPARI;3164565]qe te vazhdosh ne angli duhet te sponsorizosh veten d m th te kesh te ardhura te mjaftushme per ta perballuar vete koston e universitetit ,qe per anglezet dhe u rrite goxha kete vit nga £6000-9000 ne vit ,ndersa per emigrantet jashte BE ma do mendja se do jete me e madhe

dhe n q se ke ndonje mik apo shok qe mund te interesohet per kolegjin atehere apliko per vize studenti[/QUOTE

Dicka nuk po kuptoj: Nqs di anglisht shum mire vazhdoj direkt universitetin dhe nqs se nuk jam ne nivelin e duhur te anglishtes aplikoj per kolegj (pa dhene asnje lloj provimi)? Kam vellane andej me British.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga modeerf Lexo Postimin

Dicka nuk po kuptoj: Nqs di anglisht shum mire vazhdoj direkt universitetin dhe nqs se nuk jam ne nivelin e duhur te anglishtes aplikoj per kolegj (pa dhene asnje lloj provimi)? Kam vellane andej me British.
    per te vazhduar universitetin ne angli duhet te kesh nje nivel anglishteje te lart, dhe duhet te marresh nje kurs anglishteje nga Cambridge, eshte nje tip certefikate qe te kualifikon dhe qe te njihet nga universitetet ketu ne angli. mbasi te kalosh kete se nuk eshte e lehte, duhet te besh nje "acces course" ne kolegj ne qofte se ke kualifikime apo dipllome te huaj per tu futur ne universitet se universitetet nuk te pranojn me diplloma te huaja me sa di une pa ber kete access course qe eshte nje vit.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •