Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    po pse qeshni dhe i beni qefin njera tjetres kot me legene? ku e pate te lezetshmen e tyre me aman?

sa te deshperuara paskeni qene per tja mbeshtet mendimin njera tjetres mi gra..

Te rente nje pike pyetje ty qe ngele duke na ndjek ne. Ia bejme qefin njera tjetres nga inati jot. Pastaj pick up lines gjithmon jane dicka funny edhe me qarte perdoren me teper per ti shtuar lezetin muabetit ose per tu futur ne muabet, ice breaker. Ne perse mos te qeshim??? Rexh per inat te endless XOXO SWEETIE.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Jooooooooooooooooooo!... e pamundur. Perseri ti? Jo jo nuk mund te ndryshosh.
    haahahahahah I will kill you. Me ler te qet se do te nxij jeten ahahahah. Kjo eshte nje nga my threat lines ahahaha. Iktuus, i multitask bej work, personal tel. edhe forumi ndonjeher edhe gaboj.
    I LOVE GOD

j&g

Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Te rente nje pike pyetje ty qe ngele duke na ndjek ne. Ia bejme qefin njera tjetres nga inati jot. Pastaj pick up lines gjithmon jane dicka funny edhe me qarte perdoren me teper per ti shtuar lezetin muabetit ose per tu futur ne muabet, ice breaker. Ne perse mos te qeshim??? Rexh per inat te endless XOXO SWEETIE.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    hahaaa, me thene te drejten jo se ju kam ndjek po ka qelluar qe kam lexuar ca postime midis jush, prandaj dhe postimi me lart
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga Deni_Boy Lexo Postimin
    Letërsia

E dashur, te dua!!! Unë u linda për ty, ti u linde për mua. Ky zjarr që ma djeg shpirtin me mohimin tënd do më hedhë në rrethin e nëntë te Ferrit, kurse pohimi yt, qoftë edhe i heshtur do më bënte zot të plotfuqishëm në Parajsën e Dante Aligerit.

Inxhinieria

Fytyra jote e bukur më kujton fasadën e hotel Tiranës, ndërsa flokët e tua derdhen supeve si burme pa fund. Ingranazhi i dashurisë sime duke u rrotulluar në këtë burme pa fund, nga kontakti lind shkëndija ndjenjash. Dashuromë që unë si çeliku, e ti si betoni, të kthehemi në betonarme!

Mjekësia

Simptomat e sëmundjes “dashuri” i njoha që kur linda dhe s’ka ilaç tjetër përveçse të më dashurosh! Truri s’i mban dot ndjenjat e mia, të dua klith zemra, dëgjo si qan mëlçia...

Matematika

Integrali i ndjenjave të mia në kufijtë nga unë te ti është i barabartë me termin shumëdomethënës “dashuri”. Rrethuar nga padurimi, më shikon e të shikoj, në bazë të teoremës së dy policëve, të dashuroj!

Fakulteti ekonomik, dega finance

Dashuria jote eshte si nje bilanc korporate, me shume produkte dhe shume nenzera. Nuk ka burre nane me ja nxjerr fitimin se sado qe lodhem me del vetem humbja. Do perdor rezerva dhe kapital pronari, do bej rregullime qe ti moj vajze e mbare mos ikesh nga zemra ime. Dhe kur bilancin te shkoj ta dorezoj do ndalem nga ti te te them "te dashuroj"

Studentet e juridikut

Permes nje kontrate, permes nje denimi
    te ty moj vajze e bukur me ka ngel shikimi.
    ndermjet nje marreveshje dhe nje gjykimi
    te dua moj vajze, te dua une trimi..
    hihihii te forta ................... DEGJON SI QAN MELCIA
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    xoxox back at you darling
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    hahaaa, me thene te drejten jo se ju kam ndjek po ka qelluar qe kam lexuar ca postime midis jush, prandaj dhe postimi me lart
    Endless jemi me shume se thjesht anetare ne forum. Rexh futet ne listen e nje prej mikeve me te mira. I have great respekt & much love per ate. Tani ti nese duhet te futesh ne ate list ka disa kushte qe duhet te plotesosh aahahahah. Rexh , kiss O for me edhe ma mba mire nusen ahaha. Pa henry fotot edhe ia bente. I want to go there to play with bebi ahahah. his pick up line lol. ahahah Thirst hugs & kisses for you, nuk te harroj jo .
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Endless jemi me shume se thjesht anetare ne forum. Rexh futet ne listen e nje prej mikeve me te mira. I have great respekt & much love per ate. Tani ti nese duhet te futesh ne ate list ka disa kushte qe duhet te plotesosh aahahahah. Rexh , kiss O for me edhe ma mba mire nusen ahaha. Pa henry fotot edhe ia bente. I want to go there to play with bebi ahahah. his pick up line lol. ahahah Thirst hugs & kisses for you, nuk te harroj jo .
    hahahah aman sa i mire qe eshte, Ori would love that apo nuk vdes te lozi pak me femij te tjere kiss lil Henrush from me too (ja kur te thot endless prap po ja beni qejfin njera tjeres ju lol)
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahahah aman sa i mire qe eshte, Ori would love that apo nuk vdes te lozi pak me femij te tjere kiss lil Henrush from me too (ja kur te thot endless prap po ja beni qejfin njera tjeres ju lol)
    She is adorable, e marr me mend edhe henry ashtu eshte, edhe kur jane me te medhenj se vetja te gjithe femijve i thote bebi. Endless ka inat lol :P
    I LOVE GOD

j&g

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    haahahahahah I will kill you. Me ler te qet se do te nxij jeten ahahahah. Kjo eshte nje nga my threat lines ahahaha. Iktuus, i multitask bej work, personal tel. edhe forumi ndonjeher edhe gaboj.
    Ahhahahahaha prap ke gabuar
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •