bateria qenka e mbushur por une kur e kam format.. PC nuk e kam caktuar vendinn timm aty ... dhe tash kur ne Timezone e caktoi vendin ajo po me ndryshohet
a mund ta ndryshoi oren ne bios..
apo vetem qe ta formatizoi edhe niher
bateria qenka e mbushur por une kur e kam format.. PC nuk e kam caktuar vendinn timm aty ... dhe tash kur ne Timezone e caktoi vendin ajo po me ndryshohet
a mund ta ndryshoi oren ne bios..
apo vetem qe ta formatizoi edhe niher
BOIS s'tka lidhje me Formatizim.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Nqs se sa here e ndez kompjuterin ora te del 00:00 atehere eshte problem i biositne te kundert ca ktivizo tek opsionet e ores rregullimin automatik te ores(dmth beji disable atje ku thote autoaticly synchronise dhe automaticly adjust....) pastaj rregulloje oren dhe besoj se nuk do te duhet ta nsryshosh me.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Qe merre kete:
http://www.winhelpline.info/forum/at...p?d=1143504374
Thjesht hape ate file, dhe nese eshte komputeri lidhur me internet, ndreqet ora per krejt kohen
~Kam nje laptop Dell Vostro 1510 ka nja nje vit e gjys qe e kam eshte i ri, cdohere kur e mbyll llaptopin dhe e hap me del ky mesazh a thua duhet patjeter te blej nje bateri te re apo jo, ky mesazh me del mund te them ka nja 1 muaj.. Laptopi ka 3 vjet garanci
Te nejtin Problem me te njejtin laptop e kam edhe une.
Nese e ke te instaluar Windows 7 atehere shkaktari eshte windows 7 sepse programi per baterin e laptopit nuk eshte adekuat per Vostro 1510 programuar.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
jo e kam XP/SP3 pro.
Krijoni Kontakt