Geri ia more frymen dashurise.. eshte me bukur te besh dashuri sesa te flasesh per te![]()
Geri ia more frymen dashurise.. eshte me bukur te besh dashuri sesa te flasesh per te![]()
Vetem memecet bejne dashuri pa folur![]()
"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"
dashurise nuk i duhen fjalet![]()
Edhe puthjet flasin ne heshtje![]()
"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"
Edhe në ushtri apo ndërmarrje mund të zgjidhen gjërat me mirëkuptim, pa drejtim. Po pse të mos zgjidhen? Fundja të gjithë e duan të mirën dhe mund t'i zgjidhin gjërat me mirëkuptim. Të gjithë ushtarët duan ta mundin armikun dhe të gjithë punëtorët duan që puna të shkojë mirë.
Fatkeqësisht shumicën e gjërave e provon koha nëse janë të drejta ose të gabuara dhe nuk ke si ta bindësh tjetrin me debate ose arsyetime.
Mendimi ndryshe shkakton pakënaqësi dhe asgjë nuk zgjidhet me debat. Bile edhe sikur tjetri ta kuptojë që e ka gabim, krenaria nuk e lë ta pranojë që e ka gabim dhe do të vazhdojë të përpëlitet duke këmbëngulur fort në të tijën.
Ja, shiko këtu në forum! Ke parë ti të zgjidhet ndonjë gjë me debat dhe arsyetim? Asgjë nuk zgjidhet me debat, bile sa më shumë të debatosh, aq më keq është. Të gjitha debatet ose lihen përgjysmë ose përfundojnë në sharje.
Kështu ndodh kudo, asgjë nuk zgjidhet me debat. Çdo gjë në botë zgjidhet me hierarki dhe drejtim dhe kur nuk zbatohen ato që thotë i pari, merren masa dhe ndëshkime, pra përdoret dhuna.
kur dashuria e 2 vetave, krahasohet me ushtrine, tema e arriti qellimin e vet. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mbi te gjitha Dashuria. Vlen per te dy gjinite: nese ke gjetur personin qe te fal dhe i fal dashurine e sinqerte don te thote se ke gjetur pasurine e jetes.Te tjerat jane dytesore.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Nuk janë aspak më ndryshe, përkundrazi janë më keq. Jeta e përbashkët dhe e përditshme të çon shumë shpesh në mendime të ndryshme dhe në një çift gjithnjë komandën e bën njëri. Teorikisht thuhet që e bëjnë të dy, por praktikisht e bën njëri. Dikur në Perëndim komandonin burrat në familje, ndërsa sot komandojnë gratë. Kuptohet përgjithësisht, se ka edhe raste të veçanta.Postuar më parë nga kleadoni
Gruaja lëshon atje ku asaj nuk i intereson. Për shembull, ajo të lë ty të vendosësh se kur do t'i derdhësh plehrat, kur do t'i lash rrobat në fundjavë e të tjera si këto, por vendos vetë për gjëra të rëndësishme e që asaj i interesojnë.
Për t'i arritur këto ajo nuk përdor dhunë, se nuk e ka fuqinë fizike, por përdor presionin e ndarjes, i cili është një formë dhune. Ligjet, sistemi i sotëm dhe natyra njerëzore i favorizon më shumë gratë dhe kështu burrat nënshtrohen.
Po ajo nuk e bën me qëllimin për ta nënshtruar, e bën sepse ato që mendon ajo i duken të drejta.Postuar më parë nga kleadoni
Fjalë mund të themi plot, por realiteti më jep të drejtë mua dhe me kaq po e mbyll debatin me ty. E shikon që me debate nuk zgjidhet gjë?
Krijoni Kontakt