Pershendetje Leisa
Dhe une kam nje pyetje : Beqare je ?
Pershendetje Leisa
Dhe une kam nje pyetje : Beqare je ?
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Moss, dreqin ta haje
Me trashegime
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Mir se na erdhe leisa,besoj se do te kalosh mir ne mesin tone lol ,
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Une kam punuar me algat ekuqe deri tani por nje nga profesoret me dha priviligjin te shikoja nga afer peshkaqenin e bardhe dhe kete e beri sepse gjat ligjerimeve isha e vetmja qe pyesja pse nuk flitet per adriatikun kur permendet mesdheu.
sa per njohuri kemi nje det te pa prekur dhe plot mistere peshkaqeni i bardhe ne otranto shetet ndersa lampetra (peshk i pa evoluar por jeton ) nga mesdheu niset ne brigjet e panamas per te bere vezet dhe kthehet perseri ne mesdhe rruge qe zgjat disa vjet. kemi nje natyre per tu lakmuar.
peshkaqenin e bardhe e kam pare ne nje akuarium gjigand ne stamboll dhe kur u gjenda sy me sy me ate qe nje ndjenj e papershkruar (pas u iritua por me shpetoi profesori)
mbresa qe me ka lene eshte kur ishim ne teren dhmth det nje anije peshkatare gabimisht kap nje peshkaqen te bardhe dhe peshkataret filluan ta godisnin klithma e peshkut me beri te qaja dhe profesori lajmeroi policin detare qe para policise erdhi policia kufitare greke dhe goditi anijen peshkatare gje qe u dha ne media . ate dite 3 profesor hyn ne det dhe u siguaruan qe peshku ishte mire.
peshkaqeni i bardhe nuk ushqehet me mish por me mikroorganizma.
nje mrekullı natyrore.
Por ne adriatik ka peshkaqen gri i cili copton boriat e petrolit dmth jo vetem gjaku po dhe petroli i iriton.Me siguri duhet te ken pak nga vecorite shqiptare se menjehere iritohen![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga leisa : 29-06-2011 mė 17:52
mire se na erdhe leisa!!
na fol ca me shume per detin dhe misteret qe ai mbulon, se mua per vete me duket shume gje e bukur per tu eksploruar.
Without deviation from the norm, progress is not possible
shume faleminderit per pergjigjen. ndersa une shpresoj qe nje dite te kem privilegjin te notoj me delfinet, i kam pare ne akuariume dhe nga larg, dmth une isha ne anije dhe ata ne det notonin te lire ne grup, por asnjehere sme ka qelluar t'i prek apo t'i shikoj ne sy si ti me peshkaqenin. besoj se do ishte vertet nje kenaqesi e madhe per mua![]()
Krijoni Kontakt