Close
Faqja 49 prej 76 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 754
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    hap nje file ARCHIVe... *.RAR dhe shko back back deri tek USB hape USB Dhe aty do te shohesh te gjitha materialet, filet!
    Nga aty beji drag dmth selektoji te gjitha, jo folderat, ka mundesi qe te mos i marresh, por filet dhe nxirri ne desktop, duke i terhequr me mouse... funksionon 99%!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga jonivlore Lexo Postimin
    Pershendetje me dolen te gjitha cfare kisha ne flesh por tani me dalin sikur te jene hiden
    Faleminderit
    Nderro atributtin e tyre dmth Klikim i djathte permbi skedar , properties, dhe hiqja tikun nga Hidden
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2009
    Postime
    1

Exclamation kompjuteri im nuk lexon usb?

Ca Ti Bej Pc Nuk Ma Lexon Usb Driverat Jane Te Instaluar Po Kur Vendos Usb Ne Folen Tek Draiverat Del Nje Pikcuditese E Verdhe

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    vellacko,ti thua se ke te instaluara drajveret gjegjes.jepja nje shikim kesaj ketu:

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Cfare pajisje USB eshte? Flash Disk?
    Ke provuar tjeter nje Flash Disk tjeter me te njejtin problem? Ka pajisje USB si HDD te jashtem qe duhen lidhur ne porten e pasme. Nqs po punon me nje laptop provo te shkeputesh njehere pajisje te tjera USB.
    Rishiko / riinstalo drivers universale per USB. Repair ose provo Windows Update.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    197

Cfare ka ndodhur me USB

Me ndodh qe tek USB nuk me dalin te gjitha materialet qe kam. Kam lexuar ne forum ku thuhej qe hapi me Winrar, dhe ashtu kam bere dhe ato hapen. I kam marre folderat dhe i kam vendosur ne desktop, dhe perseri ato nuk duken. Kam vepruar tek opsionet e folderave pra tek Hide dhe asgje.
    Ju faleminderit per ndihmen

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    197

E kam pare kete link

Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Faleminderit per pergjigjen e kam pare kete link. Arrita qe duke vepruar tek folder view pasi hoqa opsionin Hidden tek mbrojtja e system file te windowsit hapa USB dhe pashe folderat qe ishin fshhur puna ishte se ata kishin te cekuar kutine Hidden dhe nuk me jepte mundesi tja hiqja cekimin pra s'ishte aktive

i/e regjistruar Maska e arbnorshala
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    n'Kosovė
    Postime
    29
    Forma me e mire eshte qe te krijosh nje folder te ri dhe ato fajllat qe i ke tek folderi i fshehur i bene Ctrl+X (Cut) dhe ia bene Ctrl+V (Paste) tek folderi i ri dhe e fshin ate folderin qe e ke pas Hidden dhe nuk do me teper koment ma merr mendja u kry puna.....
    Jeta ėshtė e tillė, duhet ta jetosh ashtu siē ėshtė!

i/e regjistruar Maska e Shoku Miti
    Anėtarėsuar
    20-10-2008
    Postime
    46
    Kjo Mund Te Zgjidhet Edhe Me Win Rar , Pasi I Ben Extrat All Usb , Kur Kur Te Hapet Folderi Win Rar Me Klik Me Zvarritje Mund Ti Heqesh Fotot Ne Desctop,
    Provoje Dhe Shikoje Rezultatn
    Naten E Mire E Te Gjitheve

Faqja 49 prej 76 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •