Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161

Rreth pageses per Skilled Worker

Desha pak ndihme si te bej pagesen prej 550 $CAD per Skilled Worker

Dokumentat te kompletuara te gjitha dua ti nis direkt per ne Sydney Kanade por me duhet te bej nje pagese prej 550 CAD por dua ta bej pagesen prej ketu ne ndonje banke dhe jo ta plotesoj formularin e pageses dhe te mbarojn pune ato prej atje ne Kadane te mi marin parat prej atje.

Ne kete Link tregon si te bej pagesen (http://www.cic.gc.ca/english/informa...s/Esap7042.asp), kjo eshte ne regull e kuptoj, poashtu edhe ne qytetin tim ka Komercijalna Banka ketu ne Maqedoni. Une isha ne banke sot dhe aj me dha kete menyre per te paguar parat, ky Account number me poshte eshte per te paguar ne Dollar Kanadez, deri ketu ne regull

Receiver: The Embassy of Canada, Belgrade, Serbia, Kneza Milosa 75
    Account number: 400702-0070200003304
    SWIFT KOBBRSBG
    IBAN RS35 2050 0702 0000 3304 10
    Bank name: Komercijalna Banka AD Beograd
    Bank address: Kneza Miloša 83, Belgrade 111711, Serbia
    Bank charges: OUR

Por une dua te di a pranohet kjo menyre qe bej pagesen ne Komercijalna Banka ne Serbi Beograd, dhe jo ne ndonje banke ne Sydney Kanade sepse une per atje i nis Dokumentat
    une normal qe te mar flete nga banka qe kam paguar 550$can ne kete llogari per Skilled Worker etj etj cka japin ato.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mos u dergo leke fare,pasi nga ajo faqe as nuk gjen pune,as nuk te garanton gje.
    Do te shkojne 550 $ per dhjame qeni.Ajo faqe eshte nje servis qe pretendon qe ndihmon dhe te merr leket.
    Ty te duhet faqe shteterore e departamentit te punes ne Kanada.
    Aty apliko per pune dhe sipas kualifikimit qe ke, dikush mund te tregooje interes dhe mund te te ofroje pune,
    ai punedhenes mund te ndihmoje per te nxjerre vize pune.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    Ok benseven ma tollovite krejt tash ahha une aplikoj si skilled worker kam te aferm ne toronto dhe i kam gati te gjitha vetem ti nis ne kanade me kupton besoj por dua pagesen vetem ta bej, cka me duhet vize pune une dua te imigroj atje

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    kjo duket fallco menyre per te marre ty leket. ki kujdes se nuk do i maresh me leket. keta nuk thone qe te garantojne vize per te emigruar ne canada. ki kujdes. good luck!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    po normal qe 550$ eshte vetem aplikimi dhe nuk i mer me, me nuk i plotesu piket 67 sa eshte

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Skilled worker?
    A te kane kerkuar ato tu dergosh rezume?Ajo faqja e pageses nuk eshte faqe shteterore eshte faqe e nje organizate qe merr leke dhe te dergon ndonje informacion kaq.Nuk te gjen pune.Meqe qenka fjala per 550$ a te kane dhene ato info se kush do te te marre ne pune,emri i biznesit dhe adresa?
    Keto sherbime jane con artists, scammers me licence.
    Lidhu me departamentin e punes aplikon atje per pune falas,paraqet rezumene me kualifikimet falas,nqs ka ndonje oferte pune nga ndonje punedhenes,
    dep i punes ben letrat me punedhenesin dhe ja dergon emigracionin kanadez shteteror dhe te nxjerrin vizen.pagesen per vizen ne kete rast e ben punedhenesi dhe jo ti.
    550$ eshte pagese per te aplikuar per pune????????
    Mos vazhdo me tej ,eshte scam.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 31-05-2011 mė 15:50
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    Oo benseven11 atje nuk kam oferte pune kam eksperience ketu prej 2 vitesh kam te mbaruar fakultetin e shkencave kompjuterike anglishten e di mire atje kam familje cketo jane te gjitha besoj por te shoh te departamenti i punes njehere mos gjej dicka ose nese ke edhe ti ndonje shok ose familje mund te kontaktoj nese me ofron dicka heheh (nese ka ndonje kompani ose dicka)

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    Desha pak ndihme si te bej pagesen prej 550 $CAD per Skilled Worker

Dokumentat te kompletuara te gjitha dua ti nis direkt per ne Sydney Kanade por me duhet te bej nje pagese prej 550 CAD por dua ta bej pagesen prej ketu ne ndonje banke dhe jo ta plotesoj formularin e pageses dhe te mbarojn pune ato prej atje ne Kadane te mi marin parat prej atje.

Ne kete Link tregon si te bej pagesen (http://www.cic.gc.ca/english/informa...s/Esap7042.asp), kjo eshte ne regull e kuptoj, poashtu edhe ne qytetin tim ka Komercijalna Banka ketu ne Maqedoni. Une isha ne banke sot dhe aj me dha kete menyre per te paguar parat, ky Account number me poshte eshte per te paguar ne Dollar Kanadez, deri ketu ne regull

Receiver: The Embassy of Canada, Belgrade, Serbia, Kneza Milosa 75
    Account number: 400702-0070200003304
    SWIFT KOBBRSBG
    IBAN RS35 2050 0702 0000 3304 10
    Bank name: Komercijalna Banka AD Beograd
    Bank address: Kneza Miloša 83, Belgrade 111711, Serbia
    Bank charges: OUR

Por une dua te di a pranohet kjo menyre qe bej pagesen ne Komercijalna Banka ne Serbi Beograd, dhe jo ne ndonje banke ne Sydney Kanade sepse une per atje i nis Dokumentat
    une normal qe te mar flete nga banka qe kam paguar 550$can ne kete llogari per Skilled Worker etj etj cka japin ato.
    Numer, te lutem sqaro: po aplikon nepermjet Vienes apo Sydney? Nyja qe sjell eshte per aplikime ne Viene, por ti po permend Sydney....
    PS: me sa di Sydney pranon aplikime per ata qe ndodhen ne Kanada...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    Jo une i dergoj direkt ne Kanade qe te shkon procedura me shpejt, kam pyetur dhe nuk ka asfar problemi

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    Jo une i dergoj direkt ne Kanade qe te shkon procedura me shpejt, kam pyetur dhe nuk ka asfar problemi
    OK, se pari, je ne rregull ne lidhje me nisjen e aplikimit ne Sydney. Kjo paska ndryshuar se fundi.

Se dyti: kjo nyje qe ti ke postu flet per "business class" dhe jo per skilled worker.

Se treti: ketu ke guida ( http://www.cic.gc.ca/english/informa...uides/EG75.asp ) thote se duhet bere pagesa per:
    In Canadian funds only, you may pay:

* by certified cheque, bank draft or money order made payable to the “Receiver General for Canada” or
    * with a credit card (Visa, MasterCard, American Express)

Pra, ketu thote qe i drejtohet shuma "receiver general of canada" dhe jo ambasades. Ne lidhje me ku duhet ta besh pagesen (ne cilen banke), nuk e di nese ka problem apo jo....(?) A mund te kontaktosh ambasaden ne Beograd?

Sdq. ti mund t'i kesh sqaruar keto gjera, por per cdo rast hidhi nje sy guides vete...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •