Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78

A ka jete pas depresionit?

Nese ndonjehere keni qene ne depresion dhe nese edhe nuk keni qene, por qe menoni se dinite jepni keshilla mbi kete ceshtje, ju lus te me shkruani mbi ate se a ka ne te vertete jete normale pas depresionit, pasi une kam kaluar vite te tera depresive dhe erresire sa nuk di si ta them se si e kam kaluar. Mirepo edhe tani qe e kam kaluar, nuk mund te them se e kam kaluar plotesisht, pasi ende i kam te fresketa kujtimet nga kjo faze e tmerrshme

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Fillo mendo pozitivisht pasi ti je ajo qe mendon, koha do fshij cdogje, edhe ajo qe ste vret te ben me te fort thot nje fjal...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    bej yogaaa

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    bej yogaaa
    Jo po bej mundje suma.

Nje shok i imi i kane vdekur 3 femije dhe per pak desh i vdiq nusja.Por jo pernjehere por sa here qe nusja i lindte femije i vdisnin.Kur e takon sot e shikon me buzeqeshje ne buze dhe te thote.Cdo gje eshte caktim, jeta vazhdon me besim tek Zoti.

Sic thote dhe ajo kenga,,, Shpresa e fundit Zoti im tek ti me mbeti ....
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Mund te te them dicka nepermjet fjaleve te Shen'Agostinit:" Njeriu ka nje boshllek brenda vetes qe ka formen e Zotit".
    > Ndoshta gjithe ai trishtim i depresionit eshte nje alarm qe shpirti po mbytet. lere te fluturoje drejt atij qe e ka krijuar dhe ne te cilin ai eshte i plote
    La verita' ti rendera' libero!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Normal ka jete normal pas nje periudhe depresioni, mjafton mos ta lesh veten te te ve perfund merzitja, trishtimi, kujtimet e se kaluares .
    Jepi me shume rendesi njerzve qe ke pereth, familja , miqve , se ata do jene terapia me e mire .
    Mos u mbyll ne vetvete !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •