Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-12-2010 mė 23:58
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Where does a thought go when it's forgotten?
O goca, une asnjehere s'e kam pas matematiken 10 , por ca hesape di ti bej. e kjo kutia te bjen me lire, se sa te shkosh ne dyqan e te blesh. une du dy ore shku e ardh me shku ne dyqanin arab a boshnjak me ble djathe. une skam pare per boten , por per vete kam. uaaa epo kjo pike e zeze. kur u ben komplimente i besojne, kur u thua blej djathe per vete on line,,,HIC nuk besojne!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Po kam blere vete si ai djath mi, identik ne ate kuti ne nje market Europian ketu. Nga $33 para ca vjetesh e kane cuar te $45 tani pa kam nja 2 vjet qe s'blej me se s'ja vlen ne shije. Mqs qenka keq per djath andej nga ty, do shkoj neser te blej per vete se eshte ne sale ky bullgari per $2.99/lb. Po deshe po te dergoj dhe ty ca pounds.![]()
Une bleva 1here online, te nje website, si e ka emrin, si e ka emrin.... prisni sa te kujtohem.
e mire ishte nje cun nga ato qe varet te dera dhe kishte 3 signs- do not enter, please knock, welcome. Per te dera e dhomes se cunit. Online, dukej nice goxha. I loved it. Mora dhe vizoren, metrin i pashe permasat. Not bad thashe. Kur ma sjellin, e ca te shoh. Nje cope lecke te qendisur ne formen e nje quni. a pa pa pa , pagova gjithe ato dallare, per nje cope lecke, me 1cik sfungjer dhe emrin. LOL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt