Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 117
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Perderisa nuk thua se nuk eshte e vertete ajo qe thashe, keto gjepurat tjera te falen.

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Perderisa nuk thua se nuk eshte e vertete ajo qe thashe, keto gjepurat tjera te falen.
    Faleminderit o At' chino qe m'i fale gjepurat qe flas! Lavdi ty o At' chino qe thua gjithmone te verteten! Bekome o At' chino qe te shpetoj nga rruga e gabuar ku ndodhem, mos lejo qe te me humbase shpirti im ne mekat!

Ave Pater chino!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Lutja u refuzua.
    Arsyeja: Mungese serioziteti.

Perseritja e lutjes eshte mundshme.
    Ajo meret parasysh vetem nese,

1. bie ne gjunje dhe
    2. mi drejton 100 fjale qe ma ngacmojne libidon dhe
    3. thua se Allahu per mua eshte zero

Ndryshe te dergoj ne FERR!

Arsyeja: Mungese serioziteti.
    Vete jeta eshte qesharake, nuk eshte serioze; vetem vdekja eshte serioze, une nuk jam mortie qe te jem serioze...

Ndryshe te dergoj ne FERR!
    Falme o At' chino qe po te zhgenjej, por une tashme jam ne FERR. Ferri eshte plot flake apo jo? Flaka simbolizon Pasionin, keshtu qe po behen kohe qe jam ne "Ferr"....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 07-06-2011 mė 15:16

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Vete jeta eshte qesharake, nuk eshte serioze; vetem vdekja eshte serioze, une nuk jam mortie qe te jem serioze...
    A i dihet vlera te qeshurit pa seriozitet te here pas hershem!
    Ti je besimtare, mendimi s'eshte per ty, por zbatimi.
    Nxitoooo!!

Falme o At' chino qe po te zhgenjej, por une tashme jam ne FERR. Ferri eshte plot flake apo jo? Flaka simbolizon Pasionin, keshtu qe po behen kohe qe po digjem ne Ferr....
    Ferri im s'ka flake. Por provime nga lenda e matematikes, fizikes dhe kimise. Edhe e mbushur me njerez te bukur qe mekatareve ua vjedhin zemren dhe i bejne te vuajne shpirterisht deri ne perjetesi, cdo vit prej fillimit. Tjerat jane befasi. Guxo mekato, nese e do paketen e tere ferrore!!

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Nxitoooo!!

Ferri im s'ka flake. Por provime nga lenda e matematikes, fizikes dhe kimise. Edhe e mbushur me njerez te bukur qe mekatareve ua vjedhin zemren dhe i bejne te vuajne shpirterisht deri ne perjetesi, cdo vit prej fillimit. Tjerat jane befasi. Guxo mekato, nese e do paketen e tere ferrore!!

No comment!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 07-06-2011 mė 15:40

E qeshura nuk ka nevoje per seriozitetin qe t'i dihet vlera, e qeshura eshte nje vlere me vete, pa te cilen une si njeri nuk do isha mes njerezve, por ne ndonje muze.
    Per besimtaret, te mendosh do te thote te besh.
    Nxitoooo!!
    I marr gjerat me te lehte, me te qeshur, keshtu qe nuk nxitoj per asgje...

Ferri im s'ka flake. Por provime nga lenda e matematikes, fizikes dhe kimise. Edhe e mbushur me njerez te bukur qe mekatareve ua vjedhin zemren dhe i bejne te vuajne shpirterisht deri ne perjetesi, cdo vit prej fillimit. Tjerat jane befasi.
    Ti akoma nuk e ke kuptuar se ne cilin ferr je!!! Jo nuk eshte ky qe pershkruan ferri yt, ne kete qe ke pershkruar ti, une jam prej kohesh...Jo me kot te permenda Pasionin, e kisha per Pasion e Dijes, e ke edhe tek firma ime e dyte kete, qe ka te njejten kuptim me "sapere aude"- guxo te dijsh!
    Guxo mekato, nese e do paketen e tere ferrore!!
    Interesant, deri tani si fetaret, si ateistet me thone qe mua me pret Ferri
    Po t'i dije mekatet e mia ti i dashur, do i luteshe Allahut tend qe te te udhezonte te beje mekatet qe kam bere une dhe vazhdoj t'i bej me kenaqesine me te madhe...
    Shpetome nga mekatet o Pater chino! Perulem para teje o Pater chino... Bekome!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    No comment!
    Momenti i gabueshem per no comment, trego a ta denoj kete te medyshmen qe eshte edhe besimtare, por edhe mekatare a jo? Shpejt ndonje fjale qe me korrupton se e pat puna e saj!

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Momenti i gabueshem per no comment, trego a ta denoj kete te medyshmen qe eshte edhe besimtare, por edhe mekatare a jo? Shpejt ndonje fjale qe me korrupton se e pat puna e saj! : D
    Zgjidhini vete punet tuaja, e shoh se keni mosperputhje mendimesh, po he, cte keqe ka, nese beni dhe paqe??? :-))

Gute Nacht Chino.:-)

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Shpetome nga mekatet o Pater chino! Perulem para teje o Pater chino... Bekome!
    Do e beja veten obsolet, sikur te te bekoja tani.
    Me mire te le te varur, te etur per bekim. Plotesojme njeri tjetrin: Une epshet e mia per hyjnizim, ti deshiren tende per nenshtrim : P

E qeshura nuk ka nevoje per seriozitetin qe t'i dihet vlera, e qeshura eshte nje vlere me vete, pa te cilen une si njeri nuk do isha mes njerezve, por ne ndonje muze.
    Pse kafja shijon me e idhet pas cokolates?

Per besimtaret, te mendosh do te thote te besh.
    Mos eshte faji im per ata qe kane mendjet te shpejta sa veprimet? : D

I marr gjerat me te lehte, me te qeshur, keshtu qe nuk nxitoj per asgje...
    Atehere ti e paske vendin ketu ku jam une.

Ti akoma nuk e ke kuptuar se ne cilin ferr je!!! Jo nuk eshte ky qe pershkruan ferri yt, ne kete qe ke pershkruar ti, une jam prej kohesh...Jo me kot te permenda Pasionin, e kisha per Pasion e Dijes, e ke edhe tek firma ime e dyte kete, qe ka te njejten kuptim me "sapere aude"- guxo te dijsh!
    Ndoshta nuk te kam kuptuar, ndoshta po, por kam deshtur te te them se ka zotera ne thonjeza, per te cilet sapere aude eshte mekat. Cfare te besh tjeter pervecse te kundershtosh keso "zoterash".

Interesant, deri tani si fetaret, si ateistet me thone qe mua me pret Ferri
    Qe nenkupton se probabiliteti i destinaciont tend per atje eshte sa i madh ?

Po t'i dije mekatet e mia ti i dashur, do i luteshe Allahut tend qe te te udhezonte te beje mekatet qe kam bere une dhe vazhdoj t'i bej me kenaqesine me te madhe...
    Une Allahut nuk i lutem kurre. Po a nuk ke ndermend te rrefehesh tek une per mekate? Urdheresa ime numer nje eshte: Mos e josh Patren kot, nese nuk e ke ndermend ta kenaqesh deri ne fund! : D

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •