Close
Faqja 17 prej 134 FillimFillim ... 715161718192767117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 1338
    ...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Pajisjet qė nuk njihen nga Win Xp!

Pėrshėndetje!

Kam instaluar Windows Xp pas njė formati qė i kam bėrė PC. Problemi qė unė ndesh ėshtė se sa herė qė bėj format dhe instaloj Win Xp, pajisjet qė nuk kanė firmėn dixhitale nga Microsoft, nuk fuknsionojnė mirė ose nuk njihen nga Win Xp.

Si mund tė kuptoj se cilat pajisje nuk janė tė instaluara ose mė saktė cilat kanė nevojė pėr drivers Win Xp?

Faleminderit.

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    kliko ne start kliko ne run shkruaj devmgmt.msc edhe shtyp enter. do te te hapet manaxheri i paisjeve (device manager) edhe aty shif te gjitha qe i ke me nje pikpyetje te verdhe. me pas shko ne faqene internetit te kompanise qe ke blere kompjuterin ose qe ka prodhuar paisjen edhe instalo driverat ("drejuesit") perkates. Nuk eshte se nuk kane firmen e microsoftit po CD e windows nuk i permban keto drivera brenda pasi jane drivera te nje pjestarti te trete ku ti edhe microsoft jeni 2 te paret.

und te perdoresh unknown device, everest home, aida32 si programe ndihmes per keto probleme.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
    kliko ne start kliko ne run shkruaj devmgmt.msc edhe shtyp enter. do te te hapet manaxheri i paisjeve (device manager) edhe aty shif te gjitha qe i ke me nje pikpyetje te verdhe. me pas shko ne faqene internetit te kompanise qe ke blere kompjuterin ose qe ka prodhuar paisjen edhe instalo driverat ("drejuesit") perkates. Nuk eshte se nuk kane firmen e microsoftit po CD e windows nuk i permban keto drivera brenda pasi jane drivera te nje pjestarti te trete ku ti edhe microsoft jeni 2 te paret.

und te perdoresh unknown device, everest home, aida32 si programe ndihmes per keto probleme.

Ardi

Pėrshėndetje!

Faleminderit pėr programet. Unknown Device ishte mė i pėrshtatshmi pėr mendimin tim.

Gjithė tė mirat!

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Nuk e di nese e ke gjet driverin tani qe po te shkruaj une por nese nuk e ke gjetur shko tek driverguide.com Kjo eshte nje nga faqet qe mbahet per drivera. Regjistrohu, nese nuk e ben dot me thuaj mua ne privat te jap nje user name dhe password te vlefshem.

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    rrofsh ti vellai po i kam gjet driverat dhe eshte bere nje kohe e gjate megjithate flm shume

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    4

Question Si ti gjej drejtuesit per laptop Toshiba

Pershendetje njez une kam problem me LLPTOP drajverat e karteles se zanit dhe drajverat e karteles grafike ne lloptop spo di qysh me i gjet a mundet dikush me me tregu se si me i gjet keta drajvera :

E keshtu njez nese ka mundesi me me tregu se si me i gjet keta drajvera bre se jan ka me duhen shum ... veq me qel lloptopin spo guxoj :s

Veq LLOPTOPI eshte TOSHIBA

Faqja e toshibes

Shko te toshiba.com qe andej do te dalesh ne ndonje support, download ose drivers. Shiko se cfare lloji e ke laptopin dhe shko shkarkoi.
    Po qe se nuk funksionon kjo na thuaj. menyra tjeter eshte e gjate.

Dmth: http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/t...su_sc_home.jsp
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

i/e regjistruar Maska e kelcyra4ever
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Postime
    94
    Kodi:
    http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_modSel.jsp
    Kodi:
    http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    Meqenese jemi tek drivers, kush me adresene driverit te printerit Brather 1430

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    driverguide.com
    Per mendimin tim aty ka me shume drivera se ne asnje vend tjeter. Ke dhe nje software qe me ane te scan gjen se cilat drivera ne pc jane te pa instaluar sidhe emrat e tyre. Shpresoj te mbaroni pune

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •