Close
Faqja 15 prej 134 FillimFillim ... 513141516172565115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1338
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Drivera Dhe Program Fotosh Per Nje Webcam Creative Labs Modell Pd1071

Ju lutem nese keni mundesi me me gjet ca drajvera dhe nje program me nxjerr foto me kameren Creative Labs modell me duket pd 1071 per Laptop. Gjithe te mirat te gjitheve

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Talking Drejtues dhe Program per kamerėn Creative pd 1070

Nese keni mundesi me me ndihmu se kam lan lesht si i thone me gjet nje driver dhe program me nxjerr foto per nje webcam Creative Labs modell pd 1070 me duket.Gjithe te mirat te gjitheve !

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    o Ardi une jam ai qe te kam pyetur per ato driverat e Toshibe me regjistrimin Rule_Partizani flm shume per ndihmen mbarova pune po nese ke mundesi se une nuk i dalloj dot mire karta grafike e laptopit Toshiba Satellite 1110 eshte Nvidia lale apo Ati. Faleminderit dhe bofsh qef plako!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2006
    Postime
    20

Drejtues pėr laptopin LG LS50

Kam nje problem me nje laptop te zyres. Laptopi eshte LG Model LS50. Nje person i zyres ka ri-instaluar Windows XP Professional mbi windows ekzistues te laptopit. Problemi eshte se windows nuk njeh shume drivera dhe tek Device Manager nxjerr keto device qe nuk kane software:
    - Mass Storage Controller
    - Multimedia Audio Controller
    - PCI Modem
    - Video Controller (VGA Compatible)
    - Video Controller
    - Network Controller

Laptopi ka pasur nje disk me soaftware-t e driverave por qe ka humbur. Po ashtu tek nje broshure e shkurter e LG shkruan se ekziston System Recovery (qe ben recovery ne default-in e fabrikes) duke shtypur F11 gjate ndezjes se laptopit, por qe ky opsion nuk funksionon, pasi asgje nuk ndodh kur une mbaj te shtypur butonin F11 dhe nese e leshoj atehere windowsi vazhdon te ndizet normalisht (ne broshure shkruhet se gjate shtypjes se butonit F11 nje dritare me dy opsione duhet te shfaqet, per te bere zgjedhjen e opsionit Full Recovery without format ose Full Recovery after format).

Ndihma qe kerkoj eshte nese ka ndonje menyre per te rikthyer laptopin ne gjendjen e meparshme (pra qe ti c-instalohet windows-i i mbivendosur) ose ndonje menyre tjeter per te bere recovery te driverave.

Uroj qe te kete ndonje menyre....

Thanx

i/e regjistruar Maska e phyro
    Anėtarėsuar
    09-12-2005
    Postime
    39
    Shiko Bianco e ke nje menyre per te kthyer windowsin ne gjendje te meparshme.Lexoje kete

1.Shko ne Start Menu
    2.Shko ne All Programs
    3.Nalt e ke nje folder Accessories
    4.E ke edhe nje folder System Tools
    5.Dhe ne fund e ke nje programs " SYSTEM RESTORE "

Hyn aty edhe te hapet nje dritare e re dhe duhet te Hyn ne
    Create a restore point dhe e prek Next dhe e shkruan nje emer ēfar te don dhe e prek Create pastaj e prek ne Home dhe ne fund me e prek " Restore My Computer to an earlier time " dhe perpara te del nje Kalendar aty e zgjedh se ne cilin date don ta kthen kompjuterin. E zgjedhe daten dhe e prek Next pastaj prap e prek Next dhe keshtu qe te ristartohet kompjuteri.
    " Por shiko Bianco kjo eshte menyra per ta kthyer kompjuterin ( Windowsin ) ne gjendje te meparshme por kjo ndonjeher nuk ben sepse edhe une kam provuar te kthej komp... ne gjendje te meparshme dhe disa here ka perfunduar me sukse por disa here nuk ka bere. Kalofsh Mire .

maske2blade@hotmail.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2006
    Postime
    20
    Phyro,

faleminderit per shpjegimin, por problemi eshte se menyra jote vetem rikthen windows-in e mbivendosur ne gjendje te meprshme, kurse windows-i i meparshem nuk ka Restore Point. Une e pashe kalenarin per datat e restore point, por jep vetem datat brenda 7 diteve (pasi windows-i eshte mbivendosure para 7 ditesh) dhe jo ditet para 7 diteshit (windows-i i meparshem),

Nejse faleminderit edhe njehere,

Bianco

i/e regjistruar Maska e phyro
    Anėtarėsuar
    09-12-2005
    Postime
    39
    Nuk eshte problem Bianco fjalet jane PA LEK.Aaaaa... Nuk ka restore point ateher
    zdi nje menyr tjeter se si mund te ndihmoj.hahaha eshte nje menyr e lehte vetem fute CD'en e Windows XP SP2 ose SP1 dhe formatizoje haha shaka shaka. Nese ske file kryesore ne komp... duhet te formatizosh se nuk besoj qe ka nje menyr tjeter per te kthyer windowsin ne gjendje te meparshme. Aiii vetem file't kryesore i run ne Local Disk ( D ) dhe e formatozin Local DisK ( C ) kaq.

ŲŠЮ§ ® Maska e White_Wolf
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Vendndodhja
    ŦǾЯÖйЂŌ ®
    Postime
    59
    Me sa ke shkruar me siper Windows i mepareshem ka ikur Bianco,sepse mbi te eshte vendosur tjetri.Ma do mendja se nuk i ben dot restore por e vetmja mundesi eshte te gjesh modelet e driverave qe te kerkon Windows Professional.Normalisht ato drivera jane neper CD,por ma do mendja qe ato nuk i ke.
    Perpiqu te gjesh dike qe merr vesh nga keto pune qe te pakten te ti gjej driverat ne internet.

Nje keshille.Mos ler njeri ti fusi duart ne PC pa e ditur ne merr vesh nga kompjuteri apo jo.
    A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    http://www.lge.com/support/software_gcsc.jsp ketu i ke te gjitha driverta qe te duhen per XP edhe nuk ke pse te meremesh me cinstalime instalime.

Ardi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 10-03-2006 mė 02:35
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •