Close
Faqja 11 prej 134 FillimFillim ... 9101112132161111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 1338
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-10-2005
    Postime
    11
    hej Jeni fantastik te gjithe, Faleminderit
    Puna qendron ketu se per te instaluar te gjitha programet qe me keni derguar me duhet nje cd e vet telefonit qe une nuk e kam. Kabllon e USB e kam dhe pa cd ajo nuk ka si te punoj. Me duhet te insaloj programin e cd ne fillim. Eshte telefon fantastik. Ju a rekomandoj

Pune te mbare . faleminderit

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Aldo,

Mënyra më e lehtë është të gjesh dokumentacionin për modelin e kompjuterit. Tek faqja e internetit të kompanisë që ka ndërtuar kompjuterin mund të gjesh të dhënat e të gjitha pjesëve që ka kompjuteri. Modeli i kompjuterit zakonisht është në etiketat që i janë ngjitur kompjuterit.

Windowsi mund të mos gjejë driver për kartën, por zakonisht arrin të lexojë modelin e kartës. Modelin e kartës e lexon tek Menaxheni i Pajisjeve (device manager) që hapet tek paneli i kontrollit > sistemi > tabela harduer. Aty kliko mbi pajisjen që nuk ka driver dhe ndër të dhënash të tjerash mund të gjesh edhe modelin e kartës, ose të paktën kompaninë që e ka prodhuar. Këtë informacin mund ta futësh në google e me siguri që do dalë diçka më shumë.

Nëse metodat më lart nuk punojnë, atëherë provo të instalosh ndonjë prej programeve të rekomanduar më lart. Mundësia e fundit është të hapësh kapakun e kompjuterit dhe të lexosh etiketat e shkruara mbi kartën.
    Edi

Drejtues (driver) pėr kamerat Creative

A ka mundesi ndonjeri qe te me ndihmoje se ku ti gjej driverat per kameren time
    "Creative CT7510".Ju jam faleminderit shume.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nese te hyn ne pune kjo shikoje njehere kliko KETU
    Jeta ime, mban emrin e saj..

o vella ishte pak i komplikuar ai programi qe me dhe ti.Nese di ndonje adresse me drivers do te ishte me mire.
    Sidoqofte faleminderin per mundimin.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Vendi i parë për të gjetur drejtuesit (drivers) është faqja e kompanisë që e ka prodhuar.

Për kamerën tënde mendoj se ështe kjo faqe:
    http://us.creative.com/support/downl...rchString=7510

Skedari i dytë në listë besoj se do të bëje punë. Herën tjetër përcakto edhe versionin e Windows që përdor.
    Edi

une perdor windows XP

O Edspace po nuk shkarkohen driverat tek adresa qe me dhe,si i behet halli
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 24-10-2005 mė 14:48

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Provo te klikosh tek ajo AGREE edhe fillon shkarkimi se di une e provova e funksionoi.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e beethoven
    Anėtarėsuar
    21-11-2003
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    49

Program pėr tė azhurnuar driver-at

Me pak fjale behet llaf per nje shokun tim i cili ka unternet ,por cd-ja e driverave i ka humb emri i kartes se zerit nuk shfaqet(del me pikepyetje tek "manange computer")Keshtu qe mendoj qe nje program i tillle mund te te na ndihmonte,
    Pres sugjerime.
    Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    Vete windowsi duhet ti bej updatet e driverave.Mjafton te shkoj tek driveri me pikepyetje dhe ti bej klik me te djathten e miut dhe pastaj te shkoj tek properties dhe bej update nga windowsi
    I dorezuar me ne fund

Faqja 11 prej 134 FillimFillim ... 9101112132161111 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •